Şimdi Ara

Suzuki Swift mi ? Opel Corsa mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle herkese hayirli aksamlar.Halama sehir icinde kullanabilecegi kucuk az yakan bir arac bakiyoruz babamla beraber ama babamla fikirlerimiz hic uyusmuyor .Ben 2001 suzuki swift ten yanayim babam 2001 opel corsa da israrci.Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz neden ? Simdiden tesekkurler
    Buda buldugum ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-temiz-masrafsiz-bu-fiyata-kacmaz-181631733/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crank06 -- 11 Ekim 2014; 15:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babanız mantıklı adammış. Hocam bu aracı alırsanız muhtemelen son sahibi olursunuz. Alın bir corsa; hem parçası, hem anlayanı, hemde satarken müşterisi çok olur

• Corsa alınır. Çünkü parça- usta - piyasa sıkıntısı olmaz. Bir de bu işlere çok karışmamak lazım alıpta bir sıkıntı çıkarsa bu sefer size sıkıntı olur.

• Tesekkurler arkadaslar.Internette corsayla ilgili bircok olumsuz yorum okudum motor yanmasi,vites bosa atmasi vs.Acikcasi swift kullananlardan olumlu yorum aldim cok sorunlu bir arac degilmis tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: crank06

Tesekkurler arkadaslar.Internette corsayla ilgili bircok olumsuz yorum okudum motor yanmasi,vites bosa atmasi vs.Acikcasi swift kullananlardan olumlu yorum aldim cok sorunlu bir arac degilmis tesekkurler

Opel Corsa güzel araçtır ancak "gerçekten" tarafsız konuşuyorum, o model yılında düşünmeye çok gerek olmadan Swift derim. Tercih yine sizin ve kullanacak olan kişinindir.
  • Tesekkurler bende sizle ayni dusuncedeyim

• Kesinlikle swift bu sınıfın en güzel ve en sorunsuz arabalarından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler

• opele bulasma derım,alman markaların en kotusu,yenısını kullanıyorum sıkıntı ki o yastakı cok bas agırtır,
  • Hepinize cok tesekkurler arkadaslar babama yorumlari gosterdim galiba swift uzerine yogunlasacak yani benim dedigim olacak Baska tecrubesi,bilgisi olan varsa paylasirsa cok memnun kalirim

• crank06 C kullanıcısına yanıt
    ynı ikilemde ben de kalmıştım fakat Suzuli swift donanım ve fiyat açısından daha iyi geldi bana.Corsayla aynı fiyatta olan modellerine bakınca çevirmeli camlar falan oluyordu :) Ben geçen sene suzuki swift 2011 modelde karar kıldım hala kullanıyorum.Araç inanılmaz ekonomik ve görenler çok beğeniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.