Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.409
Cevap
86
Favori
185.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerotolerance

    Hocam,

    2016 modeller şuan 50binden başlıyor. Bi pendikte buldum malum sitede. Ama hürriyetemlağın saha arabaları idi 48binden başlıyordu. Bu cumartesi bakmaya gittim. Sadece bitanesini görebildim. 49.5bine satılan araçtı. Heryeri dolu yemişti. Kaplamayı çıkarıp boya falan yapmışlar.Boyada iyi yapılmamış. Tavan siyah gövde beyaz renk ve iki renk arasında hala kırmızı geçişler vardı. Tavanda yer alan siyah boya değilde sanki kaplama idi. Kıvrım yerleri buruş buruşdu. Bazı yerlerinde ezikler vardı. 7-8 bin tramer kaydı vardı. Ayrıca eşimin hiç tecrübesi yok. Bu yüzden 40bin altına bulabilmeyi umut ediyorum :)

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-suzuki-swift-hatasiz-lpg-li-otomatik-arac-takasli-499351069/detay


    bu ilana bak istedğin fiyat aralığında anlaşabılırsınız




  • yhyayd Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

    Ancak LPG ve manuel istemiyorum. Sanırım biraz daha kendimi kasıp 2016 modellere bakıcam. Çok fazla krediye girmek istemiyordum bedelli yüzünden. Galiba araç içinde krediye girmem gerekecek.
  • zerotolerance Z kullanıcısına yanıt
    http://www.arabalar.com.tr/araba-karsilastirma

    bu adresten nispeten aradığını bulabilirsin diye düşünüyorum.
  • Aracın hep airbag abs vb. güvenliğinden bahsedilmiş. Allah korusun kazan anında isketi nasıl sağlammıdır? Bununla ilgili internette araştırmalar yaparkenhttps://www.uludagsozluk.com/k/suzuki-swift/ linkinde bulunan 2 kullanıcının yazısına rastladım. Gerçi yazılar eski modeller için geçerli ama ben 2016 gibi güncel yıllarındaki iskelet ve kaza anındaki sağlamlığını araştıran okuyan varsa beni aydınlatabilir mi?
  • günaydın, hayırlı cumalar tüm Suziki cilere,
    geçen gün fark ettiğim bir özelliği hatırlatmak istedim.
    kapılardan bir tanesi açık kalınca kilit tuşuna bassanız dahi işlem yapmıyor. O sırada anahtarı düşürdüm yere sanırım bozuldu dedim ama yedeğin aldım yine aynı olunca etrafında bir tur attınca bir kapının açık olduğunu gördüm bu özellik dahi beni çok mutlu etti. yani yere düşen anahtar sağlam yani hayat daha güzel onunla...
    ayrıca; 17.11.2017 23:00 itibari ile 26000 km yi doldurduk bizim tıfılla şimdilik sorun yok... SUZUKI SWIFT FUN CLUB




  • Tıfıl II T kullanıcısına yanıt
    evet bende fark ettim, anahtarı içeride unutmanız imkansız, yani kapı kilitlenmiyor.. kapının biri açık olsun yine kilitlenmiyor. sevdiğim özelliklerden. eski arabamda anahtar içeride kalıp kilitlenmişti. yedek anahtar için 100 km yol yaptık emanet araba ile :)
  • sayfada Kayseri'den swift kullanıcı var mı? :)
  • hasankilic38 H kullanıcısına yanıt
    ama şundan emin değilim;
    1. anaktar içeride koltukda kaldı kapıyı kapttık belli süre sonra kendini kiletleme durumu?
    2. anahtar kontakta kapıyı kapatık ozaman kapıyı kilitleme durumu?
    3. Bu özellikten tam emin değilim ama buda var sanki... kapıları kapattık kilit tuşuna basmadık az zaman sonra kendini kilitliyo sanki ama böyle olursa da 1. madden dolayı anahtar içeri kalacak uygun anda denemek gerek?
    tecrübe edenlerden yanıtları bekliyoruz.
  • Arkadaslar bende bi suzuki swift sahibiyim artik. Merak ettigim bir konu var. İphone cihazi usb ile bagladigimda no songs uyarisi veriyor. Ben telefonumu baglayip spotfy vb. Uygulamalardan arac hoparlör u ile nasil muzik dinleyebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerotolerance

    Arkadaslar bende bi suzuki swift sahibiyim artik. Merak ettigim bir konu var. İphone cihazi usb ile bagladigimda no songs uyarisi veriyor. Ben telefonumu baglayip spotfy vb. Uygulamalardan arac hoparlör u ile nasil muzik dinleyebilirim?

    hocam uygulamalar içindeki müzikleri dinleyemiyorsun. sadece iphone vey ipod a attığın müzikleri dinleyebilirsin.
  • "No song" - can't play Pandora or Amazon Music or other online service...



    I had this exact problem with my Iphone 5s after I removed all of the U2 songs iTunes downloaded to my phone - they were the only songs I stored on the phone - and having no songs apparently is the problem.



    The phone apparently needs at least 1 song stored on it, or it confuses the car system. I added 1 free song from iTunes and I can again play Pandora through the car system with all the normal functionality.



    Too bad it took 2 weeks of searching, booting, rebooting and struggling to figure this out.



    This worked on 2012 Honda Accord with my iPhone 5s connected via USB connection. IOS 9.3.2



    FINALLY all is back to normal.



    And I get it - it's not an iPhone 6, but after struggling for so long and finding no help anywhere, maybe this will work on iPhone 6 as well - the issue sounds similar.



    https://www.google.com.tr/amp/s/forums.imore.com/iphone-6s/344075-why-isnt-my-iphone-6s-playing-music-my-car.html%3Famp







    Yukaridaki yontemi uygulayip cogu kisi cozmus sanirim. 2016 temmuzda yazilmis cosum. Bunu deneyip size aktaracagim.




  • zerotolerance Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu sorun benimde başıma gelmişti, spotify kullanıyordum araçta usb ile sorunsuz dinliyordum ama bir müddet sonra ‘no songs’ şeklinde uyarı vermeye başladı. Bunun üzerine ben Apple Music üyeliği ile USB’ye bağlayıp dinlemeye başladım ve herhangi bir sorun olmadan usb ile bağlanıp dinleyebiliyorum. Spotify ile yazılımsal bir uyuşmazlık var sanırım ayrıca aracım 2012 model.
  • Tıfıl II T kullanıcısına yanıt
    Deneyerek tecrübe ettiğim bölümü paylaşayım. Anahtar kontakta, araç çalışır durumda, tüm kapılar kapalı araç kendini kilitlemiyor.
  • Tıfıl II T kullanıcısına yanıt
    aracım 2016 model swift
    kapının otomatik kilitlenmesi yok,
    araba stop ettiğinde anahtar yerinde ise sesli uyarı var.
    kapının biri tam kapanmadıgında kumanda dan kilitleyince kilitlenmiyor. kapıları tam kapatmanız gerekiyor.
    benim tecrube ettiklerim bunlar.
  • Kapıyı kitlemeyi unuttum. araç park alinde ve kapalı. Kontakt içeride değil. Kapı kitlenmedi. Bir ayarımı var yoksa otomatik kitlenme durumu yokmu. Yaklaşık 5 dakika sonra anahtar ile kitledim.
  • Arkadaş yeni model ne zaman geliyor. Yıl bitti halen daha gelecek.
  • Arkadaşlar merhaba aracımla bu sabah oldukça dik bir yokuşa girdim ve yoldan yağmur suyu geliyordu. Yaklaşık 100 metre kadar bu rampada giderken aracın asp ışığı yanmaya başladı sanki aracı vurduyormuş gibi tepki vermeye başladı. Zor tırmandım rampayı vites 1’di. Bunun sebebi ne olabilir?
  • Arkadaslar kafama takilan bi soru isareti var. Araci alirken bi ustya gosterdim ve 3-4 yetkili servisi aradim hatta uzerine sasesinden islem gecmislerini falan sorgulattim herkes temiz arac dedi. Ancak ekspertiz raporunda motor gucu 77beygir cikti ve bu kafami cok kurcaladi. Yetkili servisleri aradigimdada bir sorun olmayacagini dyno cihazlarin kesin sonuc vermediğini ifade ettiler. Expertiz raporunu resim olarak ekliyorum. Motorda guc kaybimi var yoksa normalmi bu degerler. Surerken hissettigim yokuslarda tek basima iken devir 4000e cikiyor ve vites atma islemini gec yapiyor. Bostanciyi bilenler icin soyleyeyim bostanci lunaparktan e5e cikan yol. Ayrica sanki suan cok benzin tuketiyor. Sakin kullanmaya calisiyorum ve ortalama gosterdigi deger 8.8. Agustos ayinda yetkili serviste bakimi yapildigi icin daha bakimada goturmedim. Ben kuruntumu yapiyorum yoksa yetkili servise goturmelimiyim

     SUZUKI SWIFT FUN CLUB




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerotolerance

    Arkadaslar kafama takilan bi soru isareti var. Araci alirken bi ustya gosterdim ve 3-4 yetkili servisi aradim hatta uzerine sasesinden islem gecmislerini falan sorgulattim herkes temiz arac dedi. Ancak ekspertiz raporunda motor gucu 77beygir cikti ve bu kafami cok kurcaladi. Yetkili servisleri aradigimdada bir sorun olmayacagini dyno cihazlarin kesin sonuc vermediğini ifade ettiler. Expertiz raporunu resim olarak ekliyorum. Motorda guc kaybimi var yoksa normalmi bu degerler. Surerken hissettigim yokuslarda tek basima iken devir 4000e cikiyor ve vites atma islemini gec yapiyor. Bostanciyi bilenler icin soyleyeyim bostanci lunaparktan e5e cikan yol. Ayrica sanki suan cok benzin tuketiyor. Sakin kullanmaya calisiyorum ve ortalama gosterdigi deger 8.8. Agustos ayinda yetkili serviste bakimi yapildigi icin daha bakimada goturmedim. Ben kuruntumu yapiyorum yoksa yetkili servise goturmelimiyim

     SUZUKI SWIFT FUN CLUB


    Aracının modeli ne

    gerçi swiftler yokuşlarda çok sorunlu


    benim 2009 swit 4*4 aracım vardı .misal hafif yokuşlu yolda trafık olup yavas ilerlerken bir iki kere başıma geldi

    araç resmen yerinden kalkmıyordu gazı kokluyorsun tın tın en son balata kokuyordu.yokuş çıkarken tam devirli çıkmak lazımki sorun çıkmasın

    sırf bu sorun yuzunden aracı sattım




  • Hocam 2016 1.2 4/2 otomatik swift
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.