Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ilkertunc40
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.407
Cevap
86
Favori
185.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kirikambar K kullanıcısına yanıt
    2017 model yeni swiftler ekim gibi gelebilir dediler ...
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Ben de Şubat ayında bayiye gidip sorduğumda Temmuz gibi gelecek demişlerdi ama eylül oldu hala gelen giden yok. Belki yıl sonunda kampanyaların bol olduğu zamanlarda gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar suziki swift 2008 model 1.5AT otomatik aracımız var.bir yıl oldu lpg taktıralı(atiker marka).lpg de kullanırken araç teklemeye başladı patlama oluyor rölantidede tekliyor fakat benzinde hiç hata vermiyor.bujiler, buji kabloları ve bobinler değişti ama hala sonuç alamadık.böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba yardımcı olabilirmisiniz
  • ikiekmek_bisut İ kullanıcısına yanıt
    31 Temmuz 2017 itibari ile bende 2011 swift 1.2 at aldım. Benden önceki sahibinde 8.6 litre gözüküyordu , Ancak ben aldığımdana beri 7.2 ile kullanıyorum. Geçen hafta depoyu fulleyerek denediğimde bende aynı değere ulaştım 7.2 ile gidiyor ki bence otomatik araçlar ve Bursa gibi bir şehir için çok iyi bir rakam yaklaşık 37 kuruş a filan denk geliyor.

    Henüz şehir dışı kullanma fırsatım olmadı.
  • Bu arada kış geliyor, Kışlık lastik önerilerinizi alalım
  • Sert girdiğim tümseklerde önden vurma sesi geliyordu, sanki jant yere vuruyor sanıyordum. Kaput kapalıyken üstten bastırınca boşluk olduğunu gördüm, kaputtaki dile geçen demiri bantlayıp kalınlaştırdım. Şimdi kaput kapalıyken hiç oynamıyor ve tümseklerdeki vurma sesi gitti. Sizde de kaputta boşluk varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 25.000 tl civarı araç bakıyordum suzuki swift i gördüm. Bu fiyatlara modelli olarak alınabilecek nadir araçlardan sanırım 2006 model civarı bu fiyatlarda geziyor. Sizce alırken nelere dikkat etmeliyim ? Siz almamı önerirmisiniz ? Şimdiden teşekkurler
  • umitimd U kullanıcısına yanıt
    Yazlıklarınız ne durumda? Ben nokian aldım yaz kış değiştirme derdinden kurtuldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arka tampon için sport modelde olduğu gibi siyah egzoz çıkışlı tuning parçası varmıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 model 1.5AT swift aldim.

    Aractan memnunum ama termostat problemim var ve termostat yuvasini bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar. Bugün itibari ile 2008 1.5 AT ile bende aranızdayım. Şu anda 80 binde olan aracımı tedbir maksatlı servise sokmak istiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz izmirde bu işin ustası varmdır. Bide götürdüğüm zaman mutlaka şunada baktır dediğiniz noktalar varmıdır acaba. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claouse

    Herkese merhabalar. Bugün itibari ile 2008 1.5 AT ile bende aranızdayım. Şu anda 80 binde olan aracımı tedbir maksatlı servise sokmak istiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz izmirde bu işin ustası varmdır. Bide götürdüğüm zaman mutlaka şunada baktır dediğiniz noktalar varmıdır acaba. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Aracı kaça aldınız acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k62545


    quote:

    Orijinalden alıntı: Offchu!

    Arkadaşlar aklıma geldikçe sorularımı soruyorum , şu sıralar araç alacağım için bilgi edinmek istiyorum. 2016 model Suzuki swift buldum ancak arka camlar da film ve park sensörü yok, standart değil mi bu araçta ?

    2016 model Suzuki swift nerede hocam
    Bana yok dediler Ankara herter de.

    Hocam mesajını yeni görüyorum , o dönemde 1 tane vardı , o da ikinci el, zaten o hafta satıldı, araç aldım bende ancak swift den yana kullanmadım tercihimi.
  • yhyayd Y kullanıcısına yanıt
    37.500 e aldım. Biraz pahalı aslında. Nerdeyse aracın kaput bagaj tavan hariç heryeri ince boyalı. Değişen yok. Bir parça doğrultma var. Ama içi yürürü çok temiz ve km düşük. Oyüzden çok bakmadım. O yılda o kmde yoktu.
  • Arkadaşlar izmirde uygun yollu bir servis öneren yokmu.
  • Her benzin zammından sonra olduğu gibi yine LPG sevdam depreşti 6.5 litre şehir içi tüketimim var çok sarsmıyor ama insanı yinede düşündürüyor. Aracım 85.000’de ve 2012 model senede 12.000 kilometre ancak yapıyorum bu şartlar altında taktırmak ne kadar mantıklı olur onu da bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahbaz061

    Her benzin zammından sonra olduğu gibi yine LPG sevdam depreşti 6.5 litre şehir içi tüketimim var çok sarsmıyor ama insanı yinede düşündürüyor. Aracım 85.000’de ve 2012 model senede 12.000 kilometre ancak yapıyorum bu şartlar altında taktırmak ne kadar mantıklı olur onu da bilemiyorum.

    Lpg ile tüketimi 35 kr dan 20 kr civarına dusurdugunuzu varsayarsak 15 kr dan 12 bin km de yılda 1800 lira kazancıniz olur.Arabayı 2 yıldan fazla elinizde tutacaksaniz değer ama yok seneye satarim derseniz değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevabınız için aslında bu soru benim için çok bilinmeyenli bir denklem gibi geçen gaza geldim araba bakayım dedim Peugeot 208 dizel otomatik baktım aman Allah’ım 50.000 TL civarı e bu şartlar altında araba değiştirmek kolay değil kullanmaya devam etsem benzin fiyatları artık sarsmaya başladı sanırım birçok arkadaşımız benim durumundadır.



    Fakat güzel bir çözümde buldum gibi haftanın 2 günü işe bisikletim ile gidiyorum hem ekonomik hem sağlıklı böyle devam edersem sanırım bir müddet daha benzinli kullanmaya devam edebilirim yine de LPG konusunu araştırmaya devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    merhabalar, benzine yapılan zamlar can sıkıcı bir durum aldı. Aracım 2016 model 1.2 4 AT Suzuki swift.. karma kullanım da ortalama 6,66 Lt/100 km tüketimim var. LPG kiti araştırmaya başladım. aceba ne kadar tasarruf eder? geçen bir yerden duymuştum. benizn tüketiminden 1,5 yada 2 litre fazla LPG yakar, ona göre hesap edin demişlerdi. aceba doğru mu? 1.2 otomatik swift araçlarına lpg taktıranlar var mı hangi kiti tercih ediyorlar aceba?
  • Merhabalar,
    Foruma yeni katıldım. Böyle bir grubu görünce direkt katılmak istedim :)
    1 yıl önce 2013 Model 1,2GL(otomatik) Swift aldım.
    Birtek şey dışında çok memnunum. Ben hiç bir arabada bu kadar sert süspansiyon görmedim ve hissetmedim. Kasislerde ve bozuk yollarda Tok Tok ses çıkıyordu. İnternette araştırdım, kimisi direksiyon kutusu arızası, kimisi amortisör, kimisi amortisör takozu vs... yazmışlar.
    Servise götürdüm amortisör takozları eskimiş dediler. Baktım gerçekten de takozda olaması gereken bir aralık vardır, o aralık baskıdan dolayı kapanmış artık ve değiştirdiler. Tok Tok sesler gitti. Onun haricinde arabada hiçbir şey yok dediler. Sıfır swift tede dediğiniz sertlikte süspansiyon var dediler. Deneme sürüşü yapamadım ellerinde araba yoktu o an. Kasislerde, bozuk yollarda amortisör o kadar sert vuruyor ki anlatamam.
    Sürerken keyif aldığım bu arabada bu süspansiyon hayal kırıklığı. Belirtmek istedim.

    selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit_ayaz_1905 -- 31 Ekim 2017; 16:15:17 >




  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.