Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.408
Cevap
86
Favori
185.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 swift için civatasız kolçak arıyorum. İzmirde dolaşmadığım yer kalmadı. Orjinal servisine sordum montaj dahil 600 lira verdiler ve bunuda civatayla tutturuyorlar. Ali ekspreste buldum ama tam emin olamıyorum. Bildiğiniz biyer varmı acaba kafayı yiyecem.
  • zerotolerance Z kullanıcısına yanıt
    Spotify vb. Bütün ses veren uygulamalardan dinleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken telefonun müziklerine 1 adet numunelik müzik atmak. Sonrasında no songs yazısı kayboluyor. Telefondan spotify youtube her yere girip dinleyebiliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasankilic38

    sayfada Kayseri'den swift kullanıcı var mı? :)

    Var. 2013 model beyaz 1.2 otomatik swift kullanıyorum. Genelde eşim kullanıyor yani☺️. Herhangi bir sorunuz varsa cevaplandırabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaxas35

    Merhabalar 25.000 tl civarı araç bakıyordum suzuki swift i gördüm. Bu fiyatlara modelli olarak alınabilecek nadir araçlardan sanırım 2006 model civarı bu fiyatlarda geziyor. Sizce alırken nelere dikkat etmeliyim ? Siz almamı önerirmisiniz ? Şimdiden teşekkurler

    Ben de bakmaya başladım bunlara hocam. Lpg mi düşünüyorsunuz ?
  • Selamlar,

    2016 1.2 otomatik aracım ortalamanın çok üzerinde yakıyor. Kullananların yorumlarını okuduğumda genelde 7.0-7.5 arası yakıt tüketimi yaparken benim aracım şuanda 9.2 yakıt tüketimi göstermektedir. Aracımı genelde göztepe-içerenköy arasında e5 güzergahında kullanmaktayım. Trafiğin az olduğu saatlerde ve oldukça sakin kullanım göstermekte olmama rağmen yakıt tüketimini bir türlü azaltamıyorum şuanda. Bu konu ile ilgili ne yapmam gerekmektedir. Garantisi devam ediyor servisemi götürmeliyim ve bunun için ücretlendirme yaparlarmı?
  • zerotolerance Z kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende 2008 1.5 at 11.5 litre yakıt tüketimine sahip. Sizinki gene çok iyi. Enterasan bir şekilde hızlandıkça yakıt tüketimim düşüyor.
  • claouse kullanıcısına yanıt
    Merhaban sanırım anlık tüketime bakarak gaza bastıkça daha az tükettiğini söylüyorsunuz bende de aynı durum var araştırmama göre bizim araçlarımızın anlık tüketimi galon cinsinden ve gaza bastıkça 1 galon benzinle alabileceğimiz mesafeyi göstermekte dolayısıyla siz gaza bastığınızda ve ekranda ki değer düştüğünde 1 galon benzinle gidebileceğinizi görüyorsunuz gaza bastıkça ekrandaki değer düşüyor çünkü gidebileceğiniz mesafe kısalıyor ve anlık tüketimimiz artıyor.



    İngiltere’de satılan araçlarda böyle oluyormuş swiftlerin bir kısmı böyle satılmış ülkemizde sanırım. Düzeltmek isterseniz yetkili serviste yazılım ile düzeltebiliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerotolerance Z kullanıcısına yanıt
    Aracınızın yol bilgisayarına bakarak mı bu sonucu elde ettiniz yoksa kendiniz mi ölçtünüz? Yol bilgisayarı yanıltıcı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007-2008 lpg benzinli swift bakıyorum. Kullanıcı yorumu almayı cok isterim. 10-12 litreler cok fazla benim için. Lpg performansı nasıldır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Evet aracın yol bilgisayarına bakarak bunu söylüyorum. Bu cumartesi bi polonezköy turu yaptım gerçi 9.3'ten 8.7'e düştü şuan. Pazar günü istanbul içinde trafikte kullandım ve göstergede 8.7 gösteriyor. Bir depo benzin bitince tam olarak anlayacağım. Yaklaşık olarak 45-46 lt benzin almıştı depo ve neredeyse yarım depo benzinim var 320km yol yaptı şuan. Benzin bilgilendirme ışığında km hesaplayıp tam sonuca bakacağım.

    Not olarak, benzin depo kapasitesi 42 lt yazıyor ama ben benzin uyarısı yandıktan sonra yaklaşık 10km sonra benzin aldım ve 41LT benzin aldı depo. İçeridede 4-5 litre daha vardır diye tahmin ediyorum. çok şaşırmıştım 41lt benzin alınca.
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru hocam. ben direk yol bilgisayarındaki rakamı söyledim. Esas km takibinde depo tam dolu 205 lira alıyor ve 410 km yol gidebiliyorum.Yani litre fiyatı şu anda 5,68 den 36,68 litre yapıyor buna göre 8.8 lt/100 km gibi bir rakam yapıyor.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi için özür dilerim. 8.8 gibi bir yakıt tüketimi var ( ki buda çok ). Lpg uyumu son derece uygun olduğunu biliyorum. Hatta vize yaklaşırken bende taktırmayı düşünüyorum. Ama kullanması gerçekten çok keyifli çok seri bir araç. Özellikle kalabalık büyük şehirler için ideal. Hem yerden yüksekliği hem küçüklüğü çok avantaj sağlıyor. Vites geçişleri mükemmel. zaten aracın sorunsuzluğu kanıtlanmış diyebilirim. Bu fiyata gerçekten alınabilecek güzel arabalardan. 32-34 bin gibi bir rakama otomatik temiz bulabilirsin. Kesinlikle tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claouse -- 4 Aralık 2017; 17:21:23 >
  • claouse kullanıcısına yanıt
    Bütçeden kaynaklı düz vites bakıyorum hocam, otomatik lpgli de bakabilirim belki biraz artırabilirsem. 24-27 aralığında güzel manuel araçlar var. Maşallah çok sevimli araba, epey dikkatimi çekiyor.
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi o görüntü yanıltıyor. Ama AVG moduna getirdiğinizde ortalama yakıt tüketimini veriyor. Ben oraya bakarak konuşuyorum. Gerçi hesaplama yaptığımda tamamen farklı sonuçlar çıkıyor. Ama seri kullanımda ordaki değer 0,2 düşüyor. Yavaş kullanımda 11,7 görürken seri kulanımda 11,5 e düşüyor. Ona istinaden söyledim.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç. Düşünmeden alın derim. Tabi bagaj probleminiz yoksa. Bagajı küçük ama aracın içi göründüğünden çok daha geniş. Alacaksanız otomatiğe zorlayın derim. Keyfi gerçekten başka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claouse -- 4 Aralık 2017; 17:28:15 >
  • claouse kullanıcısına yanıt
    Bagaj çok sorun değil hocam bekar insanım. Bu rezil şehirde her bakımdan kolaylık sağlayacak bir araç gibi duruyor. Muhtemelen otomatik alamam. İlk aracım olacağı için manuel kullanımı da öğrenmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swifti tip olarak beğeniyorum. Ama fiyatı bence pahalı.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Memnun kalırsınız.
  • claouse kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ben bir depo benzinle 580-600 kilometre yol yapıyorum. 2012 model düz vites araç sizde biraz yüksek tüketim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda aynı şekilde 30 lt ile başlayıp gaza bastıkça düşüyordu, kuzenimde de aynı araç var onun düzgün gösteriyordu, bu sorunu çözmek için bende çok araştırdım meğer çok basitmiş:))

    1.5 AT modeli olan arkadaşlar öncelikle anahtarı takın kontağı açmadan yakıt tüketim göstergesi yanındaki düğmeye basılı tutarken kontağı açın, yanıp sönmeye başlıyor sonra L/100 yazacak şekilde ayarlayın ve işte artık düzgün göstermeye başlıyor.

    Bu arabanın azlığından daha çözülmemiş neler var acaba, yapamayan olursa yazsın.. iyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.