Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.3 MT 4x2 aldım (İlk İzlenimim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
32.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün itibarı ile eşime Suzuki Swift 4x2 almış bulunmaktayım. Henüz sadece kapora verdim ve anlaştık. Aracı ustaya gösterdim ve sadece sağ çamurluk değişmiş ve sağ kapıda boya varmış. Onun dışında herhangi bir sorunu yokmuş. Birsüre de aracı kullandım. Araba Polo ya da 206'ya göre çok daha hızlı tepki veriyor. İç malzeme kalitesi de oldukça iyi. Anlamadığım tek konu, ki ustama sormayı da unuttum; hava filtresinin üzerinde "racing" yazıyordu. Sanırım bunu performans artışı için yapmışlar.

-Arkadaşlar, bugün aracın parasını verip noter aracılığı ile satın aldım. Ustamın bana daha önce söylediği rot kafalarının değişmesi ve vites dişlileri ile ilgili bir ayar dışında herhangi bir sorunu yok.
    Gelelim sürüş notlarıma; Hava filtresi yüzünden, özellikle devirli kullanımda motor sesini bastıran ama çok da gaz verici bir sesi var. Küçük viteslerde oldukça iyi hızlanıyor ve genel olarak kendi boyutlarındaki araçlara (en azından benim kullandıklarıma) göre hızını çok belli etmiyor. Müzik sistemi üst seviye olmasa da temiz ve yüksek seslerde bile sorunsuz. İçi, dışarıdan göründüğünden çok daha geniş ve hem arka hem de önde rahatlıkla dizleriniz sıkışmadan oturabiliyorsunuz. Yol tutuşu da bana göre gayet başarılı.
    Eksileri henüz gözüme çarpmadı ama sanırım aynalar biraz sıkıntı yaratacak gibi, yani eğer araç dibinizden çıkmış geliyorsa fark etmiyorsunuz. Ayrıca, yere fazla yakın ve iki kere ön tamponu sürttüm. Dört cam otomatiği de aynı yerde ve bu yüzden de hangisini açıp hangisini kapattığınızı anlamanız biraz dikkat gerektiriyor.

Parça fiyatları konusunda henüz bir bilgim yok ve rot ayakları denen şeyin siparişi verildiğinde, fiyatlar hakkında da bilgi sahibi olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 2 Kasım 2009; 19:18:47 >

• hayırlı olsun şimidden 2008 de ben sıfırını almıstım 4x2 sını hala kullanmaktayım oncelıkle bır kac sorum var sıze arac kac model ne kadar aldınız artı ve eksılerıyle swıftten bahsedım sıze
    once artılar:
    1-arac dıger araclara gore ozellık acısında cok artı avantajda ben sıfır aldıgımda dıger modellere gore hem en uygun heme japon aracı hemde ozellık acısından mukemmel
    2-hb olmasından dolayı daha cabuk hareket edıyor park vs.. konularda daha kolaylastırıyoreksıleri
    3-japonya uretımı olması bıraz daha guven asılıyor
    eksileri:
    1-aile arcı degıl bagaj cok kucuk maalesef
    2-yakıt duurmu ortalama 0.24 -0.25 ykr yakıyor bıraz fazla 1.3 motor oldugundan dolayı
    3-yokus yukarı mutlaka ama mutlaka yuksek devırle cıkın yoksa zorlanırsınız farkı goreceksınız
    4-1328 cc motor oldugundan vergı 1300 ve ustune gırdıgınden yuksek odemk zorundasınız
    5-ıkıncı elı ölü maalesef
    6- servis agı zok zengın degıl ıstde koca sehırde 8 servis ya var ya yok o yonden cok zayıf

bunlarda eksılerı sımdı dıyeceksınız kı bu kadar eksı varken sız nıye aldınız hem ozellık acısından hemde fıyat acısından cok zorladıgımdan dolayı yanı sıfır almak ıstıyordum hem ozellık hem fıyat ondan tercıh ettım

şimdi size tavsiye
    suzukı swıftlerın ıkıncı elı ölü maalesef uzun surelı arac kullanıcaksınanız yani satmıycaksınız tavsıye ederım yoksa cok zarra edersınız
    arac aile hıtab eden bır arac degıldır onada dıkkat edın derım
    yajıt olayıda o kadar fazla ıc acıcı degıl 1.3 olmasına gore sebebı ıse motor gucu bıraz yuksek
    yardımcı olabıldıysem ne mutlu ona gore kararınızı verın saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floransaaa -- 28 Ekim 2009; 21:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Floransaaa

hayırlı olsun şimidden 2008 de ben sıfırını almıstım 4x2 sını hala kullanmaktayım oncelıkle bır kac sorum var sıze arac kac model ne kadar aldınız artı ve eksılerıyle swıftten bahsedım sıze
    once artılar:
    1-arac dıger araclara gore ozellık acısında cok artı avantajda ben sıfır aldıgımda dıger modellere gore hem en uygun heme japon aracı hemde ozellık acısından mukemmel
    2-hb olmasından dolayı daha cabuk hareket edıyor park vs.. konularda daha kolaylastırıyoreksıleri
    eksileri:
    2-yakıt duurmu ortalama 0.24 -0.25 ykr yakıyor bıraz fazla 1.3 motor oldugundan dolayı
    3-yokus yukarı mutlaka ama mutlaka yuksek devırle cıkın yoksa zorlanırsınız farkı goreceksınız
    4-1328 cc motor oldugundan vergı 1300 ve ustune gırdıgınden yuksek odemk zorundasınız
    6- servis agı zok zengın degıl ıstde koca sehırde 8 servis ya var ya yok o yonden cok zayıf

bunlarda eksılerı sımdı dıyeceksınız kı bu kadar eksı varken sız nıye aldınız hem ozellık acısından hemde fıyat acısından cok zorladıgımdan dolayı yanı sıfır almak ıstıyordum hem ozellık hem fıyat ondan tercıh ettım

şimdi size tavsiye
    suzukı swıftlerın ıkıncı elı ölü maalesef uzun surelı arac kullanıcaksınanız yani satmıycaksınız tavsıye ederım yoksa cok zarra edersınız
    yajıt olayıda o kadar fazla ıc acıcı degıl 1.3 olmasına gore sebebı ıse motor gucu bıraz yuksek
    hayırlı olsun çok tatlı bir araba...kazasız sürüşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Floransaaa

hayırlı olsun şimidden 2008 de ben sıfırını almıstım 4x2 sını hala kullanmaktayım oncelıkle bır kac sorum var sıze arac kac model ne kadar aldınız artı ve eksılerıyle swıftten bahsedım sıze
    once artılar:
    eksileri:

şimdi size tavsiye
    Güzel araba dağ bayır gezmelik..

• quote:

Orijinalden alıntı: bacey

hayırlı olsun çok tatlı bir araba...kazasız sürüşler...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir2008

once artılar:
    eksileri:

şimdi size tavsiye

2006 model bir araç ve 14.500 TL'ye aldım. Yaptığınız yorum için teşekkür ederim. Ben genelde B sınıfı araç kullanıyorum, ama bu kadar kolay kullanımlı ve donanımlı olan (bu fiyata) bir araç kullandığımı hatırlamıyorum. Zaten eşim için aldığımdan dolayı, uzun süre de satma planım yok. Eğer aklınıza gelen ve bana fikir verecek yeni bir konu olursa, yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

once artılar:
    eksileri:

şimdi size tavsiye

2006 model bir araç ve 14.500 TL'ye aldım. Yaptığınız yorum için teşekkür ederim. Ben genelde B sınıfı araç kullanıyorum, ama bu kadar kolay kullanımlı ve donanımlı olan (bu fiyata) bir araç kullandığımı hatırlamıyorum. Zaten eşim için aldığımdan dolayı, uzun süre de satma planım yok. Eğer aklınıza gelen ve bana fikir verecek yeni bir konu olursa, yazarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    14.500 gayet uygun almışsınız aracı hayırlı olsun çok beğendiğim araçlardan bir tanesi swifttir özellikle tek kapı sport modeline sahip olmayı isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki Swift 1.3 MT 4x2 ALINIRMI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

14.500 gayet uygun almışsınız aracı hayırlı olsun çok beğendiğim araçlardan bir tanesi swifttir özellikle tek kapı sport modeline sahip olmayı isterim

Umarım sizin de birgün bir tane olur. Hanım için aldım ama sanırım elimden zor alacak.
  • quote:

quote:

Umarım sizin de birgün bir tane olur. Hanım için aldım ama sanırım elimden zor alacak.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Aracınızı kazalardan ve belalardan uzak günlerde kullanınız. Yalnız demir2008'in de dediği gibi bagaj konusunda maalesef yetersiz. Uzun süre kullanmayı düşündüğünüzden ikinci el değer kaybı sorununu göz ardı edin.

Geçtiğimiz pazar günü Adana'daki model araç şenliğine bir arkadaşımın Swift'i ile gittik. Araca 5 kişi bindik ve maalesef arkada oturanlar pişman oldu. 4 kişi için yeterli olabilir ancak arkası gerçekten küçük ve 5 kişi yolculuk etmek inanın işkence gibi arkada oturanlar için. Araç genelde (5 kişi olduğumuz için) yüksek devir çevirmek istiyordu. Aksi takdirde çekişi zayıf kalıyor. Ancak yüksek devirlerde tatmin ediyordu. Öteden beri dışarıdan beğendiğim bir araç olduğundan arkadaşıma yorumlarını sormuştum. Yüksek yakıt tüketimini Lpg ile halletmiş. Genelde de yolcu sayısı az olan bir yaşantısı olduğundan arka tarafın küçüklüğü sorun olmuyor dedi.

2nci araç olarak güzel bir tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliyik

Hayırlı olsun. Aracınızı kazalardan ve belalardan uzak günlerde kullanınız. Yalnız demir2008'in de dediği gibi bagaj konusunda maalesef yetersiz. Uzun süre kullanmayı düşündüğünüzden ikinci el değer kaybı sorununu göz ardı edin.

Geçtiğimiz pazar günü Adana'daki model araç şenliğine bir arkadaşımın Swift'i ile gittik. Araca 5 kişi bindik ve maalesef arkada oturanlar pişman oldu. 4 kişi için yeterli olabilir ancak arkası gerçekten küçük ve 5 kişi yolculuk etmek inanın işkence gibi arkada oturanlar için. Araç genelde (5 kişi olduğumuz için) yüksek devir çevirmek istiyordu. Aksi takdirde çekişi zayıf kalıyor. Ancak yüksek devirlerde tatmin ediyordu. Öteden beri dışarıdan beğendiğim bir araç olduğundan arkadaşıma yorumlarını sormuştum. Yüksek yakıt tüketimini Lpg ile halletmiş. Genelde de yolcu sayısı az olan bir yaşantısı olduğundan arka tarafın küçüklüğü sorun olmuyor dedi.

2nci araç olarak güzel bir tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun acaba kaç hp bu arabalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: byavcı

Alıntıları Göster
    fiyat çok iyi.hayırlı olsun
  • quote:

92 beygir olarak geçiyor, ama benim aldığım araçta hava filtresi değişik ve üzerinde "racing" yazıyor. Sanırım eski sahibine 92 beygir yetmemiş. Ama ben de o hava filtresinin ne kadar güç sağladığını hala öğrenemedim. Öğrenme isteğimin temelinde de yakıtı ne kadar etkilediği konusunu merak ediyor olmam.
  • quote:

quote:

92 beygir olarak geçiyor, ama benim aldığım araçta hava filtresi değişik ve üzerinde "racing" yazıyor. Sanırım eski sahibine 92 beygir yetmemiş. Ama ben de o hava filtresinin ne kadar güç sağladığını hala öğrenemedim. Öğrenme isteğimin temelinde de yakıtı ne kadar etkilediği konusunu merak ediyor olmam.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Hava filitresi aman aman yakıtı etkilemez 100 hp olmuştur o araç rahat.

• fıyat fercekten cok uygun arac kac bınde ???????????? bırde arac katologuna dıkkat et swıftlerın bır kısmı japonya bır kısmı macarıstanda uretılıyor mutlaka dıkkat de et derım hepsı japonyada uretılmıyor mutlaka bak
  • webbıe bak sahıbınden com da 2006 modeller 17 den asagı satan yok 14500 cok uygun bır fıyat sıfır aracların 30000 ytl cok ıyı arastır derım tramer e bır bak kasko fırmasına sor kotu kokular gelıyor 14500 cok ama cok cıddı duusk bır fıyat benden soylemesı ımkansız derım bu fıyat hemde cok ımkansız dedıgın kazalr olsa bıle vardır bırsey kesın
  • quote:

webbıe bak sahıbınden com da 2006 modeller 17 den asagı satan yok 14500 cok uygun bır fıyat sıfır aracların 30000 ytl cok ıyı arastır derım tramer e bır bak kasko fırmasına sor kotu kokular gelıyor 14500 cok ama cok cıddı duusk bır fıyat benden soylemesı ımkansız derım bu fıyat hemde cok ımkansız dedıgın kazalr olsa bıle vardır bırsey kesın

Aldığım araç, alacak karşılığı el değiştirmiş bir araç. Şu anki sahibi ise sadece parasını kurtarmaya çalışan biri ve aracı da ustalara gösterdim. Araç 64.000 kilometrede şu anda. Sağ çamurluk değişmiş ve sağ kapıda işlem var araçta. Yani araçta düzeltme ve parça değişimi olmuş. Bunları da bilerek alıyorum. Bulunduğum şehirde bu araçtan 3-4 tane var ve bu nedenle de kimse almaya yanaşmıyor ve hatta ustam bana fırça çekti diyebilirim. Piyasası burada tam anlamı ile ölü olduğu için almama hala karşı. Ama alacağım ve kararım kesin. Piyasayı dert ede ede 5 para etmez araçların fiyatları uçuyor ve ben de buna katkıda bulunmak yerine, dolu bir araca ucuza binmeye karar verdim.

• quote:

quote:

webbıe bak sahıbınden com da 2006 modeller 17 den asagı satan yok 14500 cok uygun bır fıyat sıfır aracların 30000 ytl cok ıyı arastır derım tramer e bır bak kasko fırmasına sor kotu kokular gelıyor 14500 cok ama cok cıddı duusk bır fıyat benden soylemesı ımkansız derım bu fıyat hemde cok ımkansız dedıgın kazalr olsa bıle vardır bırsey kesın

Aldığım araç, alacak karşılığı el değiştirmiş bir araç. Şu anki sahibi ise sadece parasını kurtarmaya çalışan biri ve aracı da ustalara gösterdim. Araç 64.000 kilometrede şu anda. Sağ çamurluk değişmiş ve sağ kapıda işlem var araçta. Yani araçta düzeltme ve parça değişimi olmuş. Bunları da bilerek alıyorum. Bulunduğum şehirde bu araçtan 3-4 tane var ve bu nedenle de kimse almaya yanaşmıyor ve hatta ustam bana fırça çekti diyebilirim. Piyasası burada tam anlamı ile ölü olduğu için almama hala karşı. Ama alacağım ve kararım kesin. Piyasayı dert ede ede 5 para etmez araçların fiyatları uçuyor ve ben de buna katkıda bulunmak yerine, dolu bir araca ucuza binmeye karar verdim.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun..fiyat çok iyi gerçekten

• hayırlı olsun demekten baska bırsey kalmıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.