Şimdi Ara

Suzuki Swift 1.3 DDİS dizel alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Linea 1.3 jtd aracım var. kendisinden her konuda memnunun ama eşim suzuki swift'leri çok seviyor. bu DDİS olarak piyasada olan swiftler fiat motorlu mudur? swiftlerin tipleri güzel linea'dan sonra bagajları küçük gelir mi? iki aracı karşılaştırmak gerekirse linea verilip yerine swift alınır mı? bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

binici olduğum için ikinci el piyasa durumu, ağır satılması gibi etkenler beni ilgilendirmiyor. kullanan varsa yorumlarını almak isterim. yumuşak bir araba mıdır? konforlu mudur? Tavsiye eder misiniz?

• 1.3 multijet motorlu, yani şuan ki arabanızda ki motorla aynı. sadece sizde ki 90 hp, swiftte 75 hp olması lazım. bagaj kesinlikle küçük gelir sormak bile hata, sedandan hb'e geçeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

1.3 multijet motorlu, yani şuan ki arabanızda ki motorla aynı. sadece sizde ki 90 hp, swiftte 75 hp olması lazım. bagaj kesinlikle küçük gelir sormak bile hata, sedandan hb'e geçeceksiniz.

çok kararsızım bu konuda. hb arabaların sedanlar kadar iyi yol tutuşu ve süspansiyon sistemlerine sahip olmadığını düşünüyorum. Linea'yı alırken millet ne der diye düşünmedim. denedim, hoşuma gitti aldım. benim için kriter iktisatlı motor ve yumuşak kullanım. linea bu ikisini güzel karşılıyordu. bagajının genişliği de çok işimizi gördü ama işin içinde aşk var :) eşimde ehliyet sahibi o da kullanmak istiyor. linea uzun ve sedan olduğu için gönlü swift'te kalmış. swift tip olarak güzel hem kadın hem erkek için ideal ama kullanışı nasıl onu öğrenmek lazım. yaşadığım yer küçük olduğu için hiç ddis motorlu swift görmedim. denemek istesem benzinlisi bile sadece birinde var onu da denemek için izin istedim sağolsun sahibi verdi ama bir şey anlamadım. araç kazalıymış. hava yastıkları açılmış. geri takmamışlar. motorundan ses geliyordu, açıp baktım hava hortumu delikti. bir fikir sahibi olamadım.

• şöyle söyleyeyim, motor konusunda sorun yok. ülkedeki en sağlam dizel motorlardan biri, taksiciler yüzlerce bin km kullanıyor. yani ekonomisi de iyi, ki kendi arabanızdan da biliyorsunuz.

yol tutuşunu da merak etmenize gerek yok, ralli yapmayacaksınız sonuçta. onu da geçebiliriz. gayet sorunsuz bir araba ama ihtiyaç olursa küçük yerde yaşadığınız için yedek parça sıkıntısı olur belki. kullanımı şuan kullandığınız arabadan daha yumuşak olacaktır eminim, benim sokakta gördüğüm swift'lerin yarısından fazlasını kadınlar kullanıyor zaten :) kadınlar bir arabayı rahat rahat kullanıyorsa kullanım rahatlığı konusunda da rahat olabiliriz.

sonuç olarak alırsanız pişman olmazsınız. 2.eli de dert etmediğinize göre almamak için bir sebep yok. sadece fiyatları biraz yüksek geldi bana.
  • Suzuki hakkında bilgim yok ama bende linea kullanıcısı olarak düşüncelerimi aktarayım.
    Konfor ve sağlamlık açısından fark olacağını sanmıyorum.
    Suzuki daha hafiftir muhtemelen, buna bağlı olarak yakıtı 0.5-1lt kadar düşük olabilir.
    İç hacim ve bagaj olarak kesinlikle lineayi çok ararsınız.
    Madem eşiniz lineayi kullanamıyor siz bide aveo yu gösterin.
    Aveo da 1.3 mj motora sahip ve artıları daha çok.hemde boyut olarak lineadan daha küçük olmasına rağmen bagaj hacmi aynı. Dediğim gibi eşinize bi gösterin aveoda digital gösterge var belki aveo da hoşuna gidebilir. giderse aveo alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Suzuki hakkında bilgim yok ama bende linea kullanıcısı olarak düşüncelerimi aktarayım.
    Konfor ve sağlamlık açısından fark olacağını sanmıyorum.
    Suzuki daha hafiftir muhtemelen, buna bağlı olarak yakıtı 0.5-1lt kadar düşük olabilir.
    İç hacim ve bagaj olarak kesinlikle lineayi çok ararsınız.
    Madem eşiniz lineayi kullanamıyor siz bide aveo yu gösterin.
    Aveo da 1.3 mj motora sahip ve artıları daha çok.hemde boyut olarak lineadan daha küçük olmasına rağmen bagaj hacmi aynı. Dediğim gibi eşinize bi gösterin aveoda digital gösterge var belki aveo da hoşuna gidebilir. giderse aveo alın.

Aveo hiç kullanmadım ama güvenlik olarak linea'dan daha iyi olduğunu biliyorum. esp standarttı. Yalnız bagaj hacmi linea ile aynıysa o zaman arka koltuk diz mesafesi dar olsa gerek. üstteki arkadaşımız swift için linea'dan sonra iç hacim olarak tatmin etmez diyor. swift bana biraz yüksek gibi geldi. hani 500L tarzı ama ondan ufak tabi hem de her konuda :) Aveo tavsiyenize dönersek tipi biraz tuhaf. ön farlar kasa ile uyumsuz duruyor. cruze daki yakışıklılık maalesef aveo'da yok.

• Tip bakımından aveo nun önü güzeldir ama arkası içler açısı malesef.
    İç hacim olarak linea kadar değildir ama yine de swift den geniş olur diye düşünüyorum.
    Aveoda tüm güvenlik özellikleri var.
    Artı arka disk frenler, 6.vites 16 inch gibi artıları var.
    Kısacası 4 4luk araç yoktur. Kimin içi güzel olur kimin dışı. Kimi sağlamlığı ile meşhurdur kimi yakıtı.
    Yani fazla düşünmemek gerekir 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.