Şimdi Ara

<<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
62
Favori
397.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • talhamahmut T kullanıcısına yanıt
    Hayır arka tekerden geliyor. Önce egzos değiyor dediler. Egzos ucunu değiştirdik ama fayda etmedi. Sanırım arka aks bozuk. Ustalar da anlamıyor ki herbiri ayrı birsey söylüyor.
  • Bu da benim canavar

     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>




  • buda yeni suzuki baleno.hızlı ekonomik çita :)))

     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>




  • merhaba arkadaşlar,

    suzuki serüvenime 1992 sedan 1.6 modeliyle başladım. kötü bir trafik kazası geçirdiğimde kendimi ve arabayı çok sorguladım. sonuçta 92 modeli bir arabaydı daha sonra bu takıntıdan kurtulup 2000 model 1.3 sedan aldım. bu arada bu araba 7.aracım ve biri hariç hepsi japondu. japonun değişik modellerine bindim. suzuki swift ve mazdadaki sürüş rahatlığı hiçbir araçta yok.

    Yakıt konusunda şu anda LPG 2,82 TL şehir içi 27 kuruş şehir dışı 22 kuruş civarı yakıtı var. Sadece yağ değişimi için sananiye gittim. tekleme problemini bile bile aldım aracımı tek kusuru bu sorun var ancak gayet memnunum. 14-15 bin lira civarında parası olupta bu arabayı almamak akıl işi değil. Hem yakıtı hem gidişi güzel. 1.3 motoru olmasına rağmen 2.viteste 6000-7000 devir arası 90 ı rahatlıkla görüyorsun. cep herkülü diyelim :) suzuki sever olarak eski modelinden yenisine her türlüsünü tavsiye ederim.




  • İyi akşamlar arkadaşlar 1.2 gl sahibiyim. İç aydınlatmayı beyaz led yapmayı düşünüyorum fakat içlerini açamadım bir turlu tarif edebilecek ve hangi ledlerden almam gerekiyor tipini bilen mevcut mudur ?
  • Merhaba ARKADAŞLAR
    Hem Bir Suzuki Araç Kullanıcısı Ve Yedek Parçacısı Olarak Sizlere Yardımcı Olmak İsterim
    İstanbul Bostancı Çakır Oto Yedek Parçadan Hasan Çakır Ben..
     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>

    Detaylı bilgi için sitemizden yardım alabilirsiniz.

    http://www.suzukiotoparca.com/

    Suzuki Yen Oto Özel Servis Bostancı
    acil servis
    Yakup Usta 0533 310 75 65

    ____________________________-
    Yedek Parça İçin
    Suzuki Çakır Oto Yedek Parça
    0216 577 83 17
    0216 577 83 21
    05552504350 whatsap hattı

    Çalışma Saatleri Hafta içi : 08:00-19:00
    Cumartesi 09:00-18:00 dir
    pazar mesai yoktur


     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>




  • merhabalar,
    zevk meselesi ama tavsiye edilir... 20000 km ile devam ediyorum geç oldu ama güzel oldu gibi koruyuculuğu...
    Takdir siizi <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>n tabii <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>




  • Selamlar, bir eski kasa Suzuki Swift 1.6 Sport satılık duyan, gören, bilen, bana haber edebilirse çok sevinirim. Alacağım.
  •  <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>


    Merhaba suzuki severler yaklaşık 6 aydır suzuki swift 1.5 at 78 binde) siyah )sahibiyim . Burayı yeni fark ettim favorilerime ekledim.

    Araçtan yakıt dışında herşeyinden memnunum .
    istanbul sehiriçi kısa mesafede 4-5 km devamlı kullanıyorum.ortlama 12 litre benzin yakıyor 100 km de gösterge öyle gösteriyor. bakim zamanina daha var lastikler nirmal , yaptıgım hesaplarda onu gösteriyor full depo sadece 350 km yapabiliyorum 227 tl ye ,650 kuruş yakıyor.
    1.5 at otomatik swift kullanıcalarından ricam istanbulda kaç litre yakıyorlar acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osndefender -- 15 Nisan 2017; 13:26:20 >




  • Vay arkadaş bizde üzülüyorduk 2000 model suzukiyi modelleyemedik diye konya trafiginde işle ev arasi git gel 14km ve 6-7 trafik işiğı 100km de 6-7lt (benzin) arasi ve hiz 40ile 70 arasi. Yani seni görünce arabama teşekkür ettim şimdi.
  • Merhaba,
    Suzuki Splash 2013 otomatik aldım. Gerçekten çok memnunum şu ana kadar.
    Sorum şu; şarj girişine bağlanan usb transmitterlar var 30-70 tl civarı. Onlardan alsam usb bellek ile müzik oynatabilir miyim?
  • Suzuki bir araç aldım , şuan piyasayı bilen arkadaşlar vardır belki aramızda. Benim arac da 3 değişen 3 parça boya var , araç 137 binde , tramerde 3 bin tl hasar kaydı var. Aldığım yerde suzuki bayisi 0km falan da satan biyer. Yetkili bayi filo falan kiralıyorlar , yani galeri veya otomotiv gibi yerlerden falan değiller , pek bir yamuk yapılacağını sanmıyorum araç 24.500tl idi. Gittik çayımızı içtik konuştuk bi pazarlık oldu aracı 23.000 bine alıyorum. Araç benzin herhangi bir lpg takılmamış. Sizce pahalı mı olmuş yoksa uygun bir fiyata mı almış oldum ? Bu arada araç 2006 model Swift
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle kendimi tanıtayım.Adım Ozan 24 yaşında üniversite öğrencisiyim İstanbul-van arası ikamet ediyorum ve bir süredir kafayı arabalara takmış durumdayım.Max.6-8 bin tl olmak üzere, yakıtı çok az yakan, sorunu-sıkıntısı az olan sağlam bir araç arıyorum ve geniş incelemelerim sonucu listemi 3 araca kadar düşürmüştüö(vivio&maruti&alto), tipleri de çok göz alıcı geldi.Başlarda tipo-uno vs lerde karar kılmışken bu üç araca denk geldim tipo-uno söylenene göre şehir içi 100 km/10-11 lt yakarken bu araçlar 100 km/4-6,5 lt arası yakıyormuş, öğrenci olduğum için de yakıt bu işin can damarı gibi.Parçaları da gayet sağlam denildi.Suzuki Maruti ye çok sıcağım bu aralar hem 2001 gibi modelleri çok pahalı değil hem de şirin bir havası var.Kime nereye yazsam sorsam bilemedim.Burayı görünce yazmak istedim.Maruti ile ilgili sorularıma geçecek olursam

    1-Dh forumda 6-7 yıl önce yazılan başlıklara denk geldim birkaç yerde parçalarının pahalı olduğu ve zor bulunduğu yazıyordu.Şu an hâlâ böyle midir?

    2-Maruti için en az kaç model araba bakmak gerekiyor ? İnternetten ilan fotoğraflarına bakıyorum 94 modelin de 2001 modelin de tipi ve içi aynı duruyor nedir farkları ? Yani şu yıla kadar inebilirsin araştırmalarında dediğiniz en ideal sorunsuz sıkıntısız yıl nedir Maruti için

    3-Üniversite öğrencisi olduğumu söyledim, şehir içinde ve bazen de şehir dışına çok uzun yollarda aktif kullanmam gerekecek(sürekli değil tabi yılda 2 yılda bir kafama estikçe).Marutiyle uzun yol nasıldır eziyet midir, zor mudur, ya da 70-80 le rölantide gittiğin sürece rahattır sorun yaşatmaz mı dersiniz? Bazen mesela tüm Marmara'yı i, Karadeniz'i veya Ege'yi arabamla gezmek istiyorum Maruti buna imkan sağlar mı?

    4-Bu aracı kullananlar veya deneyimi olan arkadaşlar önerir mi, sık sık arızalanır mı, parça sıkıntısı gerçekten anlatıldığı kadar var mı? Pahalı, ustası parçalardan anlamaz, sıkıntılı vs dediler ama nedense içime çok sindi ve yol arkadaşım olur bu araç dedim kendi kendime siz ne düşünüyorsunuz

    5-İstanbul'da Beylikdüzü'nde oturuyorum.Diyelim ki sevgilimi kardeşimi arkadaşımı alıp arabayla gönül rahatlığıyla Beşiktaş'a maça gidip dönebilir miyim?

    6-Bir de son olarak satılırken kolay satılır mı Sizce yoksa elden çıkarmak zor mudur ?


    Biraz uzun oldu ama oldu da hepsini okur ve cevap verirseniz şimdiden teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: osndefender

     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>


    Merhaba suzuki severler yaklaşık 6 aydır suzuki swift 1.5 at 78 binde) siyah )sahibiyim . Burayı yeni fark ettim favorilerime ekledim.

    Araçtan yakıt dışında herşeyinden memnunum .
    istanbul sehiriçi kısa mesafede 4-5 km devamlı kullanıyorum.ortlama 12 litre benzin yakıyor 100 km de gösterge öyle gösteriyor. bakim zamanina daha var lastikler nirmal , yaptıgım hesaplarda onu gösteriyor full depo sadece 350 km yapabiliyorum 227 tl ye ,650 kuruş yakıyor.
    1.5 at otomatik swift kullanıcalarından ricam istanbulda kaç litre yakıyorlar acaba ?

    İleride trafik ışığı kırmızı yanıyorsa, hemen ileride viraj varsa, vs. yani bir şekilde mutlaka yavaşlaman gerekecekse ama sen son 10 metreye kadar gaza basmaya devam ediyorsan bu alışkanlığını terk etmen, yakıt tasarrufu olarak geri dönecektir.

    Onun dışında yakıt enjeksiyon sistemi temizleyici alıp benzin deposuna katabilirsin. Würth iyidir mesela.




  • Yazacaklarım tüm modelleri bağladığı için buraya yazma gereği duydum. Suzuki bölümündeki arkadaşlarla az çok muhabbetimiz var 2009 swift sahibiyim. Bir müddet sonra daha büyük bir araca geçeceğim için scross, yeni vitara ya da grand vitara düşünüyorum. Hem fiyat, hem de markanın kalitesi beni bahsettiğim modellere yönlendiriyor. Aracımdan çok memnumum ve gerçekten kaliteli bir marka fakat servia konusunda berbatlar. Daha önce yaşadığım şehirlerdeki iş bilmez servislerle alakalı çok yazdım çizdim. Bu hafta iş ve ziyaret gereği ankaradaydım, bakımı gelmediği halde çocuklardan ötürü hava ve poşen filtresini erken değiştirmek istedim. Serviste ekstra ücret vermemek için oto tamircisi akrabam değiştirecekti ama orijinal parça takıntımdan dolayı filtreleri servisten almak istedim. Gitmeden telefon edip stok var mı öğreneyim dedim, fakat servisteki arkadaşlar kasa yıllarını bile bilmiyor! "2005-2009 kasası diyorum" biz yeniyiz kasaları bilmiyoruz diyor. Sonrasında haritadan yorumlara bakayım dedim, sanayiye yönlendirmeler mi, abartılı teşhisler mi dersiniz neler neler var. Gerçekten harika bir marka ama ne yazık ki ülkemizde servis ve satış temsilcileri konusunda sıfır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: westberlin

    Yazacaklarım tüm modelleri bağladığı için buraya yazma gereği duydum. Suzuki bölümündeki arkadaşlarla az çok muhabbetimiz var 2009 swift sahibiyim. Bir müddet sonra daha büyük bir araca geçeceğim için scross, yeni vitara ya da grand vitara düşünüyorum. Hem fiyat, hem de markanın kalitesi beni bahsettiğim modellere yönlendiriyor. Aracımdan çok memnumum ve gerçekten kaliteli bir marka fakat servia konusunda berbatlar. Daha önce yaşadığım şehirlerdeki iş bilmez servislerle alakalı çok yazdım çizdim. Bu hafta iş ve ziyaret gereği ankaradaydım, bakımı gelmediği halde çocuklardan ötürü hava ve poşen filtresini erken değiştirmek istedim. Serviste ekstra ücret vermemek için oto tamircisi akrabam değiştirecekti ama orijinal parça takıntımdan dolayı filtreleri servisten almak istedim. Gitmeden telefon edip stok var mı öğreneyim dedim, fakat servisteki arkadaşlar kasa yıllarını bile bilmiyor! "2005-2009 kasası diyorum" biz yeniyiz kasaları bilmiyoruz diyor. Sonrasında haritadan yorumlara bakayım dedim, sanayiye yönlendirmeler mi, abartılı teşhisler mi dersiniz neler neler var. Gerçekten harika bir marka ama ne yazık ki ülkemizde servis ve satış temsilcileri konusunda sıfır.

    Mevcut filtreleri çıkarıp üzerlerinde yazan kodlara göre yenilerini temin edemez miydiniz?
    Veya kullanma kılavuzunda belirtilen ürün koduna göre sipariş veremez miydiniz?

    Ben, değişen filtreleri, silecekleri, vb. her parçayı bu gibi olasılıkları düşünerek bir kenarda saklıyorum.




  • O zaman servisler neden var? Biraz daha uğraşığ yağını suyunu da değiştireyim. E buna el atmışken azcık daha uğraşıp disk balataları da ben değiştireyim? Servis burada markayı temsil ediyor.
  • Selam Arkadaşlar,
    Dün itibari ile Vitara S 4X4 alarak aranıza katıldım :) Ankara'da Tecimeroğlu'ndan aldım aracı, Vitara'nın tuttuğu bayiinin tutumunda belli idi, resmen burunlarından kıl aldırmadılar ;)
  • Suzuki swift 1.5AT 2009 model sahibiyim. Şehiriçi LPG ne kadar yakıyor Aynı model sahibi olan bilgi verebilir mi?
    Ben LPGyi yeni taktırdım. Kalorifer yakıtı etkiler mi? Akünün zayıf olması yakıtı etkiler mi?
  • cevat_kelle C kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, ben de sizin aracın aynısından düşünüyorum, memnun musunuz, kaç km oldu, kaça almıştınız ?
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.