Şimdi Ara

SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
17.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm daha önce türkiyeye ilk gelenlerden 13 yıl önce 2003 yılında suzuki burgman 400 alan bir arkadaşım vardı o zaman da bu motosiklet o kadar heybetliydiki gören bi daha bakıyordu o arkadaşın motoruna bazen artçı olarak binerdim benim için o zamanki burgman 400 motor dünyasının baronuydu arkadaş 4 yıl o motora bindi tabi bu arada burgman 400 sipariş edenler çoğaldı ve o motosikletlerde bulunan kronik yağ yakma sorunu başgösterdi suzuki japonya hatasını kabul ettiği için garantisi bitmesine rağmen bi çok aksamını serviste ücretsiz değiştirdiler arkadaşım o motosikletle eşi arkasında nemrut dağına çıkmış debriyaj balatasını falanı yakmıştı bi iki parça kırmıştı o zaman garanti kapsamındaydı önce kabul etmediler müşteri hatası dediler ve arkadaşta hiç unutmam bu motorun garanti belgesinde nemrut dağına çıkılmaz die bir ibare yazmıyor dedi :) sonra kabul ettiler garantiden sanırsam adı giviti die bi parça vardı onu ve bi iki parçayı daha değiştirdiler arkadaş sonra o motoru sattı bu defa 2008 model ikinci el burgman 650 aldı motosiklet sıfır ayarındaydı o motosikletle eşiyle birlikte neredeyse bütün türkiyeyi dolaştı diyebilirim burgman 650 öyle bi motosikletti ki eksozundan çıkan rüzgar sesi yetiyordu bide power tuşu vardı motosiklet bırak beni gideyim diyordu ama hız kesici devreye giriyordu rahatlığını ise sadece binen bilir arkadaş o motosikletle kışın buzlu yolda kaydı kaza yaptı ve motosikleti 3 te 1 fiyatına sattı. Benim 2 silindir hondam vardı bi gün yamaha bayinin önünden geçerken xmax 250 liğin test motoru olduğunu gördüm bi binip deneyeyim dedim çünkü bir scoter alasım vardı bayinin elemanı benimle birlikte geldi motosikleti önce ben sürdüm çevre yoluna falan çıktık ama standart yamaha sert kalas gibi gürültülü çalışan bir yamaha vardı dönüşte artçı oldum bi motosikletin artçı kısmı ancak bu kadar rahatsız edici olurdu ama tasarım ve gücü o motosiklete göre baya güzeldi bide sele yüksekti ayaklarım yere yarım değiyordu ve güven vermedi gel gelelim Suzuki burgman 200'E suzukinin türkiyeye 200 cc sogutmalı bir maxi scoter sattığından geçen yıla kadar haberim yoktu yamahadan sonra internetten araştırırken gördüm 2014 modellerinde motosikletin değişikliğe ugradıgını gördüm ve ikinci el yeni kasa burgman 200 aramaya başladım ancak o zaman da yeni kasa alıp ta satan yakın illerde bulamadım adanada bayide 1 adet mat gri yeni kasa burgman buldum yukardaki anlattıgım arkadaştan burgmanı seneler önce az cok bildiğim için gözüm kapalı sıfır yeni kasa burgman 200 aldım 2000 km uzun yol yaptım o kadar rahat ve hoşuma gidiyordu ki üzerinden inesim gelmiyordu motosikletten kalite ve işçilik akıyordu sesi az zarif ve güzeldi standart uzun camı muhteşemdi boyum 1,75 rüzgardan hiç etkilenmiyordum ben birde 50 ltre çanta takmıştım motosiklet çanta ve rüzgarlı hava olmazsa 140 yaptıgını gördüm ama bana sorarsanız bu motosiklet o hızların motosikleti değil en ideali uzun yolda 110 km ile gitmek yakıtı o kadar az ki 100 kmde 2,5 ltre yakıyordu kötü bi yanı üzeirnde gelen lastikler iyi bir lastik değil michelin lastik takmak gerek vede skışık trafikte öyle aradan dereden geçim derken dikkat etmek gerek motosiklet büyük olduğu için çok manevra yapamıyorsun en rahatıda bu motosiklette artçı olmak ben arkadaşımla binerken motoru ona sürdüyorum ben artçı oluyordum :) motosikletin artçı kısmı sürücü kısmından daha rahat :) motosikletin gücü belli öyle çok bir güç beklememek gerek yine güzel bir yanı standart olarak çakmaklık girişi olması koltuk altı bağajına çok rahat 2 adet full kask giriyor ve kenlarda bosluk kalıyor oralarada kilit eldiven ıvır zıvır bi cok sey sıgdırıyorsun aynı zamanda 2 adet gayet geniş torpido gözü var suzukinin en sevdiğim yanlarından biri de motorlarına uzun yıllar uzun kmler bindikten sonra bile motorun ilk günkü yeniliğiyle kalması sonuç olarak gözü kapalı suzuki burgman 200 derim motor ne alemde dersenin 6500 km de ihtiyaçtan üzülerek sattım ilerde durumum müsait olursa bu defa doyamadığım burgman serisinin burgman 400 almayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gepettooo G kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Suzuki de calisiyosunuz sanirim?
    Suzuki yi bu kadar övüp xmax i kotulediginizden bu sonucu çıkarttım kusura bakmayın...

Ben 2015 model xmax 250 momo kullanıyorum sıfır aldım gecen sene

Şuanda 21.000 km de motorun ve hala ilk günkü heyecanı veriyor..

Ayrıca artçı olarak binenler sırt dayanağı olduğundan ve koltuktan dolayı çok rahat evde salonda oturdukları gibi rahat olduklarını söylüyorlar...

Motorunun hem performansından hem konforundan hemde görüntüsünden aşırı memnunum ve bu motoru satmayı asla düşünmüyorum...

İyi günler dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Xmax ı da kötüleyecek bir şey yok. Selenin sert olduğunu zaten herkes biliyor. Konfor hariç diğer hususlarda hemfikiriz. SYM joymax, GTS evo, piaggio xevo ve suzuki burgman konfor açısından xmax'den iyi bu çok net. Momo dizayn selesi normal xmaxe göre bir miktar daha konforlu olabilir.
    Xmax de güzel bir motor, dizaynı kalitesi vs olsun 2. eli de altın gibi bişey. Memnun olmamanız için bir sebep yok zaten.
  • Burgman sahıbı, xmax takasına fit..

.
    Bu mesaja eklenen görseller:

SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014 SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014 SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014
     SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014 SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014 SUZUKİ BURGMAN 200 ABS 2014 // YAMAHA XMAX 250 ABS 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 17 Nisan 2016; 13:59:53 >

• Slm dostum suzukı çalışanı falan değilim, Ankara ticaret il müdürlüğünde memurum ankaradaysan görüşebiliriz de, senin xmax 250 ile şu an bende olan honda nc 700 s ile bi gezinti bile yapabiliriz.
    Burgman 200 sattım elden çıkardım vede şu anda honda markalı bi motosiklete binmekteyim bunlara rağmen 2 motosikleti de denedim ve satın alarak uzun km'lerce bindiğin burgman 200 model motosikletle ilgili yorumda bulundum, suzukı calısanı olduğumu nereden nasıl çıkardın anlayamadım ???
    Bu arada ilk denediğim motosiklet yamaha xmax 250 ydi motosikletle test sürüşü yaptığımda burgman 200 ün daha canlısını bile görmemiştim, hatta suzuki burgman 200 model bi motosiklet olduğundan ve türkiye de satıldığından haberim dahi yoktu. Eğer ki xmax bana cazip gelseydi onu alırdım ama burgman serisinin motosiklet hayatımda bilinen bir yeri olduğu için gözüm kapalı burgmanı aldım haa kötü mü yaptım kesinlikle xmax ı almamak la iyi yaptım burgman 200 xmax tan bir değil 4-5 gömlek daha rahat. Ben burgmanı neden aldığıma dair yorumda bulundum sende xmax ı neden tercih ettiğine dair yorum da bulun boşver kim nerede çalışırsa çalışşsın ;)

• gepettooo G kullanıcısına yanıt
    yorumunuzu görünce birden öyle demek geldi yanlış anlamayın :)

keşke Ankara da olsaydım malesef İstanbul dayım...

yine söylüyorum ben xmax dan çok memnunum fakat insan yinede yanına bi vitesli motor istiyor
    bu yüzden mt07 almak istiyorum fakat o kadar param çıkmadığından R25 alıcam yine yamaha :)
  • PCX150 kullanıyorum 5000 km olsu. daha evvel majesty 400 kullandım bir süre , xmax 250 emaneten kullanmışlığım oldu. PCX şehir içi için ideal ama hergün 60 km eve gidiş gelişte 40km otobandayım o yüzden yetersiz gelmeye başladı. tamam 110 görüyor ama sollama yapamıyorum ve hafifliği ürkütüyor. Ancak 32 tl ye 285 km full gaz ile müthiş bir rakam. Xmaxden aklımda kalan sertliği idi ama pcx de sert. Şimdi rota yeniden xmax e döndü. Burgman 200 ün de 110 u zor geçtiğini işittim. O yüzden onu tercihlerim arasından çıkardım. otoban için bir miktar gaz daha olmalı elin altında. Bu arada PCX in bakımları ve aksesuarları da çok ucuz. öncam 200-300, sırt dayama shad 250. çanta shad 300 civarı. bunlar xmax de servet :)
    Konforlu sürüş

XMAX 250'nin artıları:
    Race motoru şeklinde ki enfes tasarımı.
    Güçlü ikinci eli.
    Otoban da sizi üzmeyecek oluşu.
    Yedek parça, aksesuar pahalı olsa bile rahat bulunuşu.

Ha Burgman 400 mü, XMAX 400 mi derseniz o zaman işte Burgman diyebilirdim ama bu kıyaslama da XMAX 250 daha önde.

Orijinalden alıntı: gepettooo

Slm dostum suzukı çalışanı falan değilim, Ankara ticaret il müdürlüğünde memurum ankaradaysan görüşebiliriz de, senin xmax 250 ile şu an bende olan honda nc 700 s ile bi gezinti bile yapabiliriz.
    Burgman 200 sattım elden çıkardım vede şu anda honda markalı bi motosiklete binmekteyim bunlara rağmen 2 motosikleti de denedim ve satın alarak uzun km'lerce bindiğin burgman 200 model motosikletle ilgili yorumda bulundum, suzukı calısanı olduğumu nereden nasıl çıkardın anlayamadım ???
    Bu arada ilk denediğim motosiklet yamaha xmax 250 ydi motosikletle test sürüşü yaptığımda burgman 200 ün daha canlısını bile görmemiştim, hatta suzuki burgman 200 model bi motosiklet olduğundan ve türkiye de satıldığından haberim dahi yoktu. Eğer ki xmax bana cazip gelseydi onu alırdım ama burgman serisinin motosiklet hayatımda bilinen bir yeri olduğu için gözüm kapalı burgmanı aldım haa kötü mü yaptım kesinlikle xmax ı almamak la iyi yaptım burgman 200 xmax tan bir değil 4-5 gömlek daha rahat. Ben burgmanı neden aldığıma dair yorumda bulundum sende xmax ı neden tercih ettiğine dair yorum da bulun boşver kim nerede çalışırsa çalışşsın ;)

Burgman'in 4000 devirde kavraması ve titreşimin fazla olduğu söyleniyor. Siz ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.