Şimdi Ara

Suyun Son Kullanma Tarihi Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be®k -- 29 Ağustos 2005, 2:04:43 >

• oluyor hocam her suyun üzerinde de yazar
  • olur...
  • Nedeni iseşu arkadaşım her su pet şişenin içine girdikten sonra belirtilen sürede tüketilmediği halde içerisinde canlı organizmalar giderek cogalacaktır neden:Pet şişe uzun zamana dayanamaz + yosun yapacaktır o yüzdende son kullanma tarihi vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 29 Ağustos 2005, 2:13:09 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: DeVil_BoZZo

Nedeni iseşu arkadaşım her su pet şişenin içine girdikten sonra belirtilen sürede tüketilmediği halde içerisinde canlı organizmalar giderek cogalacaktır neden:Pet şişe uzun zamana dayanamaz + yosun yapacaktır o yüzdende son kullanma tarihi vardır

Adam biliyor yaw
  • normal içtiğimiz suların vardır ama tamamen temizlenmiş saf suyun , son kullanma tarihi olacağını zannetmiyorum
  • ayrıca güneş ışığına maruz kalan su son kullanma tarihinden önce bozulur ve ekşimsi bi tad alır (tecrübe konuşuyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mazot son kullanma tarihi.
    17 yıl önce açıldı
    Krem Ve Son Kullanma Tarihi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: 17_Ocak

normal içtiğimiz suların vardır ama tamamen temizlenmiş saf suyun , son kullanma tarihi olacağını zannetmiyorum

saf su içilemeyecek kadar yakıcıdır misal oksijen
  • Yosunlastıktan sonrada kurtlanıor sanırım bi ara kafaya dıkmıstım super bı duygu ıcerken havada bısyler yuzuyor suyun ıcınde aynen kusus mılletın ıcınde...
  • quote:

quote:

normal içtiğimiz suların vardır ama tamamen temizlenmiş saf suyun , son kullanma tarihi olacağını zannetmiyorum

Oksijen Su mu {h2o} Saf su yakici fln degil ki yaw nereden cikardiniz bunu simdi.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: koala85

Yosunlastıktan sonrada kurtlanıor sanırım bi ara kafaya dıkmıstım super bı duygu ıcerken havada bısyler yuzuyor suyun ıcınde aynen kusus mılletın ıcınde...

olm iğrençsin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ZUĞAŞİBERE

ayrıca güneş ışığına maruz kalan su son kullanma tarihinden önce bozulur ve ekşimsi bi tad alır (tecrübe konuşuyor)

+1
  • quote:

Orijinalinden alıntı: aLLyC

quote:

quote:

Oksijen Su mu {h2o} Saf su yakici fln degil ki yaw nereden cikardiniz bunu simdi.

cidden hocam yakıcı degildir ki, biraz acıdır

• berk sende ne çok soru soruyorsun, hepside ilginç sorular
  • yok abi içtim ben saf su. öyle pek acı felanda gelmedi... ama çayı acı oluyo...
  • Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suyun son kullanma tarihi olmaz, şişenin son kullanma tarihi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.