Şimdi Ara

suyla calısan araba varmi ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende haberlerde gördüm ama bu susuzlukta hiç tavsiye edilmez
  • Sayın baylar bu olay 1991 yılında amerikada kansas ünvrst sinde yapıldı.Fakat kullanıcısından başka kimseye fayda sağlamadığı için piyasaya çıkarılması yasak. Bu işi yapanlar hidrojeni arabanın üzerinde arabanın ihtiyacı kadar üretiyorlar . Bu projenin hayal babası ben olduğum için bunu biliyorum.
  • sulu şakamı
  • Neden sulu şaka olsunki Ben böyle bir proje hazırladım.1985 yılında tübitak araştırma ya gönderdim. Sanayi ticaret bakanlığına patent için müracat yaptım.Elimde prototip olmayınca patent alamadım.Ben de AVRUPAYA 9 tane otomobil fabrikasına gönderdim. 1989 yılında ve 1991 yılında A.B.D kansas ünüvrstsinde yapıldı.AMA PATENTİ hangi firmanın aldığını bilmiyorum.
  • olabiler
  • arkadaşlar benim bir ödevim var.hidrojen gazından nasıl enerji elde edilir bana anlatır mısınız?

• arkadaşlar su yun elektrolizi ile elde edilen HHO direkt DEĞİL DE karışım olarak kullanılıyor detayı için cmilsoytas@gmail.com bana yazın cevaplayayım.
  • kiyoto protokolleri gereği bu işin üstüne gidilmiyor bunun yerine karbon salınımı daha düşük olan hidrojenin fabrikalarda çevre dostu enerjilerle üretilip hidrojen pilli elektrikle çalışan araçlarda kullanımı şu anda gelişen teknoloji budur .
    nano teknolojilerle hidrojenin depolanması ,süper iletkenlerin geliştirilmesi bu teknolojinin temelini oluşturuyor .
  • kısa zamana kadar sulu sistemi deneyip sizleri bilgilendireyim .
  • hidrojenle calisan istemediginiz kadar arac var, bor hidrojeni depolamak icin kullaniliyor.
    hidromobil depolanmis hidrojeni yakit hücresinde havayla etkilesime sokup h2o2 ortaya cikartir ve tepkimeden arta kalan elektronu kullanima sunar.
    yakit hücreleri seri üretimde olmadiklari icin pahalidir(ballard marka. 1.2 kw ,20 000 sterlindi diye hatirliyorum), hidrojen tüplerinin 3 tanesini (toplam 2.4 litre bizdekiler) 400 ytlye doldurduk.
    kisacasi suyla calisan otomobil sudan ucuz bir olay degil.
    perendev isine gelecek olursak, zaman kaybi kelimesinin es anlamlisi ... motordan aldigimiz enerji motorun hareket etmesi icin miknatislari yaklastirirken harcadigimiz enerjiye esit (sürtünme faktörü kadar kayipla)...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.