Şimdi Ara

Suya Düşen telefon Anakart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tineri diş fırçasına sürüp hafif batırarak temizle. derken elektürükçü yazmış zaten son mesajda yeni gördüm :)
  • Herhangi bir gelişme yok mAlesef. Ya da diğer bir değisle, beceremedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün arkadaşımın arkadaşının telefonu geldi ,Iphone 6 .
    Kadın terörüne kurban gitmiş ,önce duvara fırlatılmış ,sonra üstünde tepinilmiş
    bak bakalım ,yapabilirmisin ,servis bundan bir şey olmaz dedi .
    Anakart hariç sağlam bir şey kalmamıştı ,yaklaşık işcilik dahil 1500 TL fiyat biçtim kalsın dediler ,yaptırmadılar
    sözde ! Turkcell eski ıphone 6 sını arızalı olsa bile 900 TL alıyormuş yenisinden düşüyormuş .

Anlamadım ,doğru mu yanlış mı araştırmada yapmadım ama ne kazanıyorlar ki neredeyse çöp olan 6 alıp 900 TL indirim yapılıyor .
    Bilgisi olan varmı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

Geçen gün arkadaşımın arkadaşının telefonu geldi ,Iphone 6 .
    Kadın terörüne kurban gitmiş ,önce duvara fırlatılmış ,sonra üstünde tepinilmiş
    bak bakalım ,yapabilirmisin ,servis bundan bir şey olmaz dedi .
    Anakart hariç sağlam bir şey kalmamıştı ,yaklaşık işcilik dahil 1500 TL fiyat biçtim kalsın dediler ,yaptırmadılar
    sözde ! Turkcell eski ıphone 6 sını arızalı olsa bile 900 TL alıyormuş yenisinden düşüyormuş .

Anlamadım ,doğru mu yanlış mı araştırmada yapmadım ama ne kazanıyorlar ki neredeyse çöp olan 6 alıp 900 TL indirim yapılıyor .
    Bilgisi olan varmı .

Hocam genelde tarifeye ek telefon veriliyor galiba.. Birde telefonun durumuna göre 900 liraya göre diye bir ibare oluyor.

Turkcell kazanmadan is yapmaz. Sadece alıcıyı kazanmış gösterir :)

• Kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

şimdi o bu değilde bu telefonun Anakartı bu kadarcıkmı bende full devre bekliyordum yaa

Büyük ihtimal çok katmanlı devredir hocam S3 telefonumda bunun iki katı kadardı ama boş yerler belirli oluyordu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.