Bildirim
Süvari mağazalarında takım elbise 179 TL vodafone

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yün oranı=?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
179 tl bile etmez bence, aldıklarımdan memnun kalmadım. -
süvari çok bozdu -
süvari çöp.
illa ucuz takım elbise istiyosanız morhipo kampanyalarını takip edin fabrika takım elbiseleri 130-180 lira arasına mal edebilirsiniz çeklerle -
Yün oranını bilmek ve kesimi denemek lazım ama Süvari'nin kampanyalı fiyatı 179 TL olacak bir marka olduğunu pek sanmıyorum. -
nişan için almıştım bir daha da almam, tavsiye de etmem -
199tlye gomlek gravat dahil almistim pismanim morhipodan 70tlye aldigim takim kesim acisindan dahaiyi idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumaslarinin Polyester orani cok fazla, hiç memnun kalmadım
çöp -
13 liradan 4 tane gomlek aldim süvariden.
1 tanede blazer ceket 60 tlden
1 tanede kanvas pantolon 25 tlden
Simdilik memnunum.
Arkadaşlar, morhipo yerine fabrika-trden takımları takip edin. arada verilen %20 hediye çeki ile 110 120 civarına güzel takımlar alırsınız. En can alıcı yeri fabrika mağazalarında ücretsiz tadilat var. Morhipo ürünlerine tadilat yapmıyorlar. -
Beyler babama takim hediye edesim var hangi marka mağaza onerirsiniz ben süvari geçiyordu aklimdan yorumlardan dolayı Vazgeçtim 250-300 arazi olabilir
8 Drop yazayım çekileyim. Süvari müvari farketmez drop:)
https://eksisozluk.com/drop-8--1103188 -
Emin olun kalite 0-0-0,gömlek aldım tiftiklenme oldu tavsiye etmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlara bakıyorum da sen neymişsin be süvari -
Arkadaşlar öğretmen olduğum için surekli kumaş pantolon ve gömlek giyiyorum. Süvarinin hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum. Özellikle gömlekleri 0 kalite . Pantolonları idare eder ancak ütüleme sırasında parlama olasılığı çok yüksek. Blazerlarin boynu cok zayif. Almayi düşünenler bir daha düşünsün.
Bende takım elbise almayı düşünüyordum süvariden ama yorumlardan sonra vazgeçtim varmı ucuz ve kaliteli marka tavsiyeniz
quote:
Orijinalden alıntı: chetyner
Bende takım elbise almayı düşünüyordum süvariden ama yorumlardan sonra vazgeçtim varmı ucuz ve kaliteli marka tavsiyeniz
Öğretmenseniz yada tanıdığınız varsa yüzde 60 net indirim var kiğılıda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süvari'nin gömleğini aldım 1 ay giyemedim attım, önünden geçmem artık.
Benzer içerikler
- saka su kampanya
- atasun optik cam fiyatları
- adam blue parfüm
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- deli2go ne demek
- telegram indirim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo kargo ücreti ne kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X