Şimdi Ara

Suv mu Hafif ticari mi? Görüş rica ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
10.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordun dizellerinde kullandığı powershift ıslak yani yağlı çift kavramadır.

Çift kavramalılar genelde sıkıntı çıkarmaya meyilli olmakla birlikte ıslak powershift 40.000 km'de yaklaşık 1000 TL yağ değişimi olduğunu da dikkatinize sunarak piyasadaki en iyi ve dayanıklı şanzımanlardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 3 Ocak 2018; 21:21:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Hafif ticari kamyonettir. Tem'de 95'i geçemezsin, her yıl muayeneye girersin, 1. köprüyü kullanamazsın, kantara girmezsen 1600 lira ceza yersin. İlk maddeleri biliyordun, sonuncu da benden olsun.. Hafif ticari beladır. Uzak durmanı öneririm.

Kantara girmek nedir açar mısın? hususilerde öyle bir şey yok. Babam yıllardır kangoo kullanıyor. Şirkette Berlingo var daha bir kez bile kantara girmedik.
  • Ticarileri hiç düşünmeyin bence. Küçük SUVlardan çok alternatif çıkar.

• hassey kullanıcısına yanıt
    Babam Ford servisini aramış çalışan eleman kuru tip demiş ama kadar doğru bilemedim. Çalışanlara da çok güvenmiyorum açıkçası.

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorento çok yaşlı olması sebebiyle listemizde değil.

• yamtar36 kullanıcısına yanıt
    Peder bey mercedesçi olunca haliyle duster çok güvensiz geliyor kendisine :)

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ya otomatik ten vazgeçeceğiz ya da suv küçülteceğiz anlaşılan o. Ticari bulaşma diyenler korkutuyor beni :)

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    İx35 ya da sportage ile Antalya şehir içinde 10 litreye gezme imkanımız var mı sizce? Yoksa çıkar mı daha fazla

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Bende i30 otomatik var istanbul Şehir içi kışın 10lt yakıyor ix 35 daha fazladır eminim. Aynı motor daha ağır bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

İx35 ya da sportage ile Antalya şehir içinde 10 litreye gezme imkanımız var mı sizce? Yoksa çıkar mı daha fazla

Otomatik imkansiz hele spo da..antalya 12 lt...istanbul 13 14 lt

• Antalya şehir içinin yer yer İstanbulu aramadığını düşünürsek vazgeçildi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 4 Ocak 2018; 0:49:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Hafif ticari kamyonettir. Tem'de 95'i geçemezsin, her yıl muayeneye girersin, 1. köprüyü kullanamazsın, kantara girmezsen 1600 lira ceza yersin. İlk maddeleri biliyordun, sonuncu da benden olsun.. Hafif ticari beladır. Uzak durmanı öneririm.

Kantara girmek nedir açar mısın? hususilerde öyle bir şey yok. Babam yıllardır kangoo kullanıyor. Şirkette Berlingo var daha bir kez bile kantara girmedik.

Ruhsatta kamyonet yazıyorsa hususi ya da ticari olması fark etmez. Kantar önünden geçerken görevli el ederse girmek zorundasınız. Görmez veya dikkate almaz geçerseniz 1600 TL ceza adresinize yakışıklı bir fotoğrafınızla birlikte gelir. Bazı kantarlarda Kukla vardır elinde kırmızı bayrak sallayan. Para lazım olduğu dönemlere denk gelirseniz ekstra görevlinin el etmesine bile gerek kalmaz ceza yemeniz için. Son dönemde ceza yiyen yiyene.. Dikkatli olun kantar yanından geçerken..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Babam Ford servisini aramış çalışan eleman kuru tip demiş ama kadar doğru bilemedim. Çalışanlara da çok güvenmiyorum açıkçası.

Dizellerin hepsinde ıslak kavrama sözkonusu

Servisteki elemanın dediği doğru değil

Benzinliler kuru kavrama
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz kukladan gebzede gördüm. İlginç bir durum bilmiyordum bilgilenmiş oldum sayenizde.

• hassey kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için.

• Değerli forum arkadaşlarım herkese kıymetli görüşlerinden dolayı teşekkür ederim.

Sizlerinde cevaplarından sonra yaptığımız görüşmeler sonucu son durum şu ya 2013 eski kasa 1.6 benzinli qq ya da yeni kasa 1.2 benzinli qq alınacak.

Ya da bütçe düşüreceğiz 2003-2005 xtrail 2.0 benzinli otm. Alınacak paranın kalanını farklı şekilde değerlendireceğiz (ev almak).

2. Seçenek biraz daha ağır basmaktan şimdilik. Ticari ye hiç girmeyeceğiz. Xtrail ve qq ilanlarına bakıyorum.

Xtrail güzel araç ama aşar. Benzinli var mı ki bunlarda.? 2003-2004 diyorsun 14-15 yıllık bir başa bela alabilirsin dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 8 Ocak 2018; 14:56:12 >
  • Valla 2006 model bulduk Birtane. 2.0 benzinli 4 ileri tam otomatik. Benzinli si bulunuyor.

Bir ustanın antalyada Nissan servisinden çıkma. 2.0 dciye sakın bulaşma ama benzinli sini her türlü yürütüesünüz diyor. Kolay kolay arıza yapmaz taş gibidir diyor. Kullananlar çok ferah ve rahat olduğunu söylüyor. 47 48 e alsak 10 bin masraf etsek adam olur diye düşünüyorum.

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum. Ha deyince parçasını bulamaz mıyım? Sıkışsak göbeğim çatlar mı satıncaya kadar. Ne bileyim bi karar verip gözü karartmak lazım diye düşündüm

İlla suv olması şart mı, mis gibi tertemiz 2012-2013 model corolla falan alınır o parayla. Eski kasa xtrail bilemem ben olsam bulaşmam. Ha deyince satamazsın da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.