Şimdi Ara

SUV araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1600000 TL civarında 0 km otomatik SUV araç bakiyorum, şanzıman,ı problem cikartmiyacak , kopkiti güzel , servis ,parça ve 2.elde problem cikartmiyacak, benzinli yada benzin+hybird olabilir

Önerileriniz benim için çok değerli

Saygılar

Not: araç genelde şehir içi kullanılacak ... O zaman neden SUV alıyorsun demeyin buda bir tercih ve beğeni meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNDaR -- 16 Aralık 2023; 18:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peugeot 3008

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hrv, corolla cross.

• Şanzıman sorunsuz olsu istiyorsanız tam otomatik veya cvt bakmanızda fayda var
    Pug grubu araçlar tam otomatik veya toyota ve honda cvt kullanıyor tabi toyota hybridlerde şanzımanda yok

• muRTah kullanıcısına yanıt

güzel araç tercihlerim arasında

• commandx C kullanıcısına yanıt

aklımdaki, alınası araçlardan

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

;toyota hybridlerde şanzımanda yok; nasıl yani reis. araç otomatik benzinli hybrid ve şanzıman yok

hangi araç bu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B suv araçlar
    4 ay önce açıldı
    3008-renault duster.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlaveten: Sürüş zevkinizi bilmiyorum ama yüksek hacimli motoru olan (>3.0 L) bir araç almayacaksanız atmosferik almayın bence. Turbo candır. 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chery Omoda 5 aldım , size de tavsiye ederim. Ekstra paranız da cebinize kalır.

• LaNDaR L kullanıcısına yanıt

eCVT farklı bir şanzıman hocam cvt şanzımanlardaki normal kasnak kayış vs yok sadece birkaç tane dişli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 17 Aralık 2023; 17:59:58 >
  • muRTah kullanıcısına yanıt

3.0 motor olmaz malum yakıt masraflarından, ama atmosferik motorda almam bir kere aldım kanser edexekti:)

• Jr09 kullanıcısına yanıt

Çok yakışıklı ve donanımli araç , servis nasıldır, parça kosunda sıkıntı yasanirmi

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Şuan Toyota'nın normal cvt şanzımanli aracını kullanıyorum konfor ve sorumsuzluk konusunda sıkıntı yok. Ama sanki atik değil gibi geldi bana , gerçi motor atmosforik. Ondandir

Olası tercihim Toyota SUV olursa hangi model ve seriyi tavsiye edersiniz üst limit 1600000 TL , mümkünse turbo ve 1.6 dan fazla olmaması tercihendir, yakıttir MTV ,dir ek masrafların çok olmaması icin

• LaNDaR L kullanıcısına yanıt

Serviste de sıkıntı yaşamazsınız , büyük girdiler ve çok iyi bir durumdalar su an , ben 3-4 gunde parçaya ulasan da biliyorum talihsizlik yaşayıp 10-15 gunde ualsan da bılıyorum ( 10-15 gun bence talihsizlik ıcın ıyı bır sure )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.