Şimdi Ara

Suudiarabistan ucaklari hastaneyi vurdu. Masum insanlar can verdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suudi Arabistan'ın Yemen'de bir hastaneyi hedef aldığı açıklandı. Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü, dün yaptığı açıklamada bir roketin kliniklerini vurduğunu ve dört kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Suudi Arabistan öncülüğünde kurulan koalisyona ait jetlerin, geçen yılın Mart ayından bu yana hava saldırıları düzenledikleri Yemen’de bir hastaneyi hedef aldıkları açıklandı. Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü de dün yaptığı açıklamada bir roketin kliniklerini vurduğunu ve saldırı sonucu dört kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Radikal'de yer alan Reuters kaynaklı habere göre, Beyda bölgesinde bulunan hastanenin tamamen yıkıldığı açıklandı. İsmini vermek istemeyen bir hükümet yetkilisi ise hastanenin vurulduğunu doğruladı, ancak binanın kısmen zarar gördüğünü ve hastaneyi üs olarak kullanan birkaç Husi militanının öldüğünü ifade etti.

http://www.birgun.net/haber-detay/suudi-arabistan-yemen-de-hastane-vurdu-100378.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suudiler iyi cocuk. yapmaz oyle seyler. kandirmislardir seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

suudiler iyi cocuk. yapmaz oyle seyler. kandirmislardir seni

Valla ben haberin yalancisiyim. Gerci atabey daha iyi bilir birde ona soralim acaba haber dogru muymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok yakinda -- 12 Ocak 2016; 15:59:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok yakinda

quote:

suudiler iyi cocuk. yapmaz oyle seyler. kandirmislardir seni

Valla ben haberin yalancisiyim. Gerci atabey daha iyi bilir birde ona soralim acaba haber dogru muymus

Büyük ihtimal kandırılmışlardır.nede olsa bi lolipop'a kandırılan kesimden
  • AKP döneminde gerçekleşmiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi amerika avrupa kınasın bunlar hadi bakalım yiyosa
  • Öncelikle Suudi Arabistanı kınıyorum.

Ama size şu soruyu soracağım. Dünkü Rusyanın çocukları vurması konusunda neden rusyaya destek verdiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedir ya bu zulüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: US_Citizen

Öncelikle Suudi Arabistanı kınıyorum.

Ama size şu soruyu soracağım. Dünkü Rusyanın çocukları vurması konusunda neden rusyaya destek verdiniz?

Arkadasim hala algi operasyonu yapiyorsun. Dunku saldiri ogrencilere yonelik degil. Teroristler okula saklanmis mecbur olarak ogrencilerde oldu. Zaten ogrencilerden daha fazla terorist öldu dunku saldirida.

Peki o teroristlerin okulda ne isi vardi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: US_Citizen

Öncelikle Suudi Arabistanı kınıyorum.

Arkadasim hala algi operasyonu yapiyorsun. Dunku saldiri ogrencilere yonelik degil. Teroristler okula saklanmis mecbur olarak ogrencilerde oldu. Zaten ogrencilerden daha fazla terorist öldu dunku saldirida.

Peki o teroristlerin okulda ne isi vardi.

Terörisler hastaneye gitmeseydi suudlar neden vuracaktı? tamam suudi arabistanın yaptığını tasvip etmiyorum ve kınıyorum. Ama sen rusyayı savunup suudları kınıyorsun. İki tarafın da yaptığı aynı şey. ya ikisini de destekleyeceksin ya da ikisini de kınacaksın. Eğer bunu yapamıyorsan ölen siviller senin umurunda değil demektir.ki amacın da belli zaten.

• Ne alaka. Sivil ölumlerini tasvipnetmiyoruz ama sizinkiler rusya ogrenci ölduruyor konusu acarken suudlarin hastene vurmasinin lafini bile etmiyorlar. Bizim gosterdigimiz tepki buna. Sizin yandasiniz oldumu isterse bebek katletsin lafini bile etmezsiniz

• quote:

Ne alaka. Sivil ölumlerini tasvipnetmiyoruz ama sizinkiler rusya ogrenci ölduruyor konusu acarken suudlarin hastene vurmasinin lafini bile etmiyorlar. Bizim gosterdigimiz tepki buna. Sizin yandasiniz oldumu isterse bebek katletsin lafini bile etmezsiniz

Ben hep tepki gösteririm suudlara. Ama sizin ruslara olan tepkinizi göremedim.
  • emperyalis suudilere hala tepki yok. Ama aynisini esad yapsaydi katil ilan edilirdi.
  • quote:

emperyalis suudilere hala tepki yok. Ama aynisini esad yapsaydi katil ilan edilirdi.

Haklısın. ABD, Avrupa ve İsrail uşaklığı yapıp, IŞİD'i besleyen Suudi Arabistan. Zaten ne oluyorsa Suud'ların yüzünden oluyor. Şu Suudlar yok olsa da rahatlasak.

• ey utanmaz emperyalist usaklari. hala sesiniz cikmiyor. Anca esad katil diyerek konu uplarsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.