Şimdi Ara

Suudi Veliaht Prensi; Ilımlı İslam’a döneceğini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülkesinin ılımlı İslam’a döneceğini belirterek, ‘aşırıcılığı’ yok edeceklerini söyledi
    http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/suudi-veliaht-prensi-ilimli-islama-donecegini-acikladi-2061762/

• Bizde aşırıcılığa geçmek istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nafile çabalar.Ülkenin dini olmaz bireylerin inançları olur.Ilımlısı da ılımsızı da aynı.

• S. Arabistan laikleşiyor VAY BEEEE.
  • Daha gecen gun kadinlarin araba bullanmasina izin verildi, bugun bu aciklamalar. Bu araplar gercekten cok cilginlar dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 24 Ekim 2017; 17:42:37 >
  • Başlarında Kral, Prens, Dük, Kontes neyse... olduğu müddetçe biraz zor. Yukarıda arkadaşımız da demiş devletin ılımlısı da, radikali de aynı...ama yine de gelişme gelişmedir, hiç olmamasından iyi.

Biz de elimizdekinin kıymetini bilmeyip, radikalleşme yolunda adım adım ilerliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 24 Ekim 2017; 17:34:56 >
  • Haydaoaoao. Demek ki bunlar da gercek musluman degilmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha öncede söylemiştim yıl 2017 olmuş.artık şu teknoloji çağında buna engel olamazlar.iranda aynı şekilde olcak hatta daha ileride nesil değiştikce dünyanın modern düzenine ayak uydurcaklar mecburlar halkları tutamazlar cünkü.halkı gençliği sıkmaya çalışırlarsa başları derde girer ve büyük olaylar olur.bunu ilk başta iran başattı yenilikçi birini sectiler.bunu diğer ülkelerde yapcak mecburlar yoksa cok büyük felaketler olur.
  • Ilımlı İslam yoktur !

"Âyetlerimizi geçersiz kılmak için yarışanlar var ya, işte onlar azap için hazır bulundurulacaklar."

Sebe, 38
  • Uzun zaman sonra aklı başında bir eleman çıktı bunlardan. Aşırıcılıkla sadece kendi vatandaşlarına zulüm ediyor.
  • Elhamdülillah Müslümanım gerisi sonra gelir
  • islamın ılımlısı şusu busu olmaz..önce şu tarikat cemaat ve mezhep yapılarından arındırılmış bir din ögretisi gereklidir..
  • Araplar bile akıllanıyor. Biz geriye gitmekte ısrar ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Elhamdülillah Müslümanım gerisi sonra gelir

Güle güle kullan o zaman

• Vahiy mi gelmis ?

• Zaten beyefendilerin prensleri çok ılımlı rahat Rihanna'larla takılıyorlar. Halka aşırı baskı uyguluyorlar. Ne beklersin ki bunlardan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.