AKP'li değilim ama yazmayı unutmuşsun. 2006'da Almanya'da aynısı yapılmış - maç sorunsuz oynanmış ama Suudi Arabistan olunca '' siyasi kurallar '' var, öyle mi? Puhahaha Suudi deve sevicisi bakanın kendisi 1. ağızdan söylüyor '' Burası krallıkla yönetiliyor, cumhuriyet gösterisi yapmanıza izin vermeyiz, gerekirse tutuklarız '' diyor. Ama sen gene de Suudi kardeşlerini savunmaya devam edebilirsin. Efendi - Hizmetçi ilişkisi anlıyorum yani |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (24. sayfa)
-
-
Milliyetçilik hassasiyeti, gururu olmayanlar anlayamaz ama
bu olaylardaki en üzücü durumlardan biride içişleri bakanının gereği yapıldı tweetidir.
-
Kaynak Demirören medyası. Haberin ilk cümlesine bakıyoruz:
"Türk futbolu adına rüya gibi geçen 2023" . Gerisini okumaya bile gerek yok.
Her neyse, Suudiler haklılarsa FIFA'ya ya da uluslararası mahkemelere başvursunlar. Haklılarsa tazminat öderiz. Bundan gocunmayız, milli onurumuzu paraya satmadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 31 Aralık 2023; 15:26:29 > -
Belli ki suudiler ile ilişkilerimizde dostluk , zorunlu dostluk , karşılıklı çıkar gibi her iki tarafında aynı seviyede olduğu düşünülen bir ilişki yok.
Ülkeyi kimbilir ne hale getirdiniz de bu kadar mahcup oldunuz suudilere.
-
+ 1
Aynen... Amaç zaten, suni sebep oluşturup, kriz çıkarmak içindi.
Ama bu türden krizleri bir defa çıkarabilirler. Bundan sonraki organizasyonlarda idare tedbirli davranacaktır.
Diğer taraftan, soruşturma açılarak sorumlulardan hesap sorulmalıdır. Yoksa, bundan sonraki organizasyonlarda da suni sebeplerle karşılaşabiliriz.
-
Dünya liderine söylersin bütün o anlaşmalar yerine geri konur. Seçimden önce AKP’nin önüne 5 milyar dolar koyan Suud birkaç anlaşma için seni mağdur etmez merak etme. Bu da size bir ders olur. Bedevi köpekleriyle bizim işimiz olmaz. Bir avuç petrol zengini deve sevicinin de gururunu okşamak için Atatürk’ten vazgeçecek değilizquote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malumların Suudileri savunmaya başlaması gerçekten şaka gibi bir olay.Yahu daha bir iki sene öncesine kadar Suudilere karşı olmayanları 'vatan haini','fetöcü' ilan edenler bugün Suudilerin hakkından,hukukundan,egemenlik haklarından bahsediyor...Şaka gibi şu yaşanılanlar...
Ha bir de unutmadan iki sene öncesine kadar Suudilere 'sövülürken' ekonomiyi düşünen yoktu.Herhalde iki sene önce Türk ekonomisi bu kadar düşmüş değildi.Bugün ise ekonomiyi öyle batırdılar ki dün sövdükleri Suudilere muhtaç kaldılar.Suudiler bunlarlada dalga geçiyor farkında değiller.
-
Dünya liderin açık açık tezgah ve siyasi oyun dedi zaten halkın %75+ sından fazlası yemediki niye yapsın.
Atatürk ten vazgeç diyen kim sana ? elalemin ülkesine kahramanını kurucu siyasi liderini dayatamazsın dayatma hakkında %0.
Aynını araplar yapsa sahada, ülkeyi araplara satttınız hainler diye taksimi yakıyordunuz şu an be,zaten yapmazlarda uçuk senaryo çizdim.
Kendi ülkemizde stadda bukadar Atatürke özel tören yapılmıyor formaya gidecek kadar elalemin şeriat ülkesinde yapacağınmı tuttu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 16:55:47 > -
Donsuz Arap bedevisinden bu kadar korkuyor olmanız bana bilmem gereken herşeyi söylüyor. Deve öpen arap’tan korkuyorsunuz çünkü cebinize parayı onlar koyuyor, iktidarınızı koruyorlar. Konsoloslukta gazeteci eritenlere önce atıp tutan sonra da para dilenen dilenci tayfası bizi anlamaz, anlayamaz. Biz Atatürk ve Cumhuriyetten vazgeçmeyiz. Gerekirsr bedevi köpeklerine de böyle cevap veririz işte. Bu konuda fazla yorum yapmama gerek yok. Gereken cevabı verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Bedevilere de onların Türkçe konuşan hizmetçilerine de eyvallahımız yokquote:
Orijinalden alıntı: kerimcemDünya liderin açık açık tezgah ve siyasi oyun dedi zaten halkın %75+ sından fazlası yemediki niye yapsın.
Atatürk ten vazgeç diyen kim sana ? elalemin ülkesine kahramanını kurucu siyasi liderini dayatamazsın dayatma hakkında %0.
Aynını araplar yapsa sahada, ülkeyi araplara satttınız hainler diye taksimi yakıyordunuz şu an be,zaten yapmazlarda uçuk senaryo çizdim.
Kendi ülkemizde stadda bukadar Atatürke özel tören yapılmıyor formaya gidecek kadar elalemin şeriat ülkesinde yapacağınmı tuttu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arap bahane islama saldırmak şahane amaç buydu zaten araplar üstünden arap gazzeye türk halkı desteğini çekmek çünkü Atatürk düşmanları he yedik, arabistan üstündende ülkeyi maddi zarara uğratmak maya tutmadı malesef üzgünüm küçüçük bir azınlıksınız.
Atatürk bizim değerlimiz kurucumuz önderimiz ama burda gelipte izinsiz II. Elizabeth in kocaman posteriyle ve formasıyla oynayamazsın çizeriz. izinde vermeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2023; 16:34:37 >
-
-
Olm ben bu forumda bu kadar çok Suud hizmetkarı oldugunu bilmiyordum. Forumun megersem yarısı Arap'mış. Yoksa bir Türk evladı nasıl ülkesine karşı Suud'ların yanında olabilir?
-
Yaw arkadaş suudlar postayı sizede koydu lo aloooooo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araplar sosyal medyada türk kızları ve erkeklerine ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar.Daha bugün şahit oldum Atatürke demediklerini bırakmamışlar.Bunların ihtiyacı olsa dönüp bir damla su vermem geberip gitsin hepsi.Daha çok şey yazardım ama boşa ban yemeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X