Şimdi Ara

Suudi Arabistan'da orjinal Apple ürünü satan mağazalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi geceler arkadaşlar.. Malumumuz hac mevsimi açılıyor yakın zamanda.. 2 haftaya kadar hacı adayı kafileleri Türkiye'den ayrılmaya başlayacaklar.. düşündüm ki benim gibi Suudi Arabistan'dan apple ürünü getirtmek isteyen olur, ya da gidip oradan kendisi almak isteyen olur (iphone, ipod, ipad etc.), bu arkadaşlar için medine, mekke, cidde ve riyad dolaylarında orjinal ürün satan mağazaları bilenlerden bizlerle paylaşma ortamı oluşturmak geldi aklıma..

    hayal meyal hatırlıyorum forumda alakasız bir konuda okumuştum bu tür yerleri ancak hem uzun zaman oldu hemde arayıp bulamadım ve tekrardan konuyu açma kararı aldım..

    kişisel olarak ihtiyacım mekke ve medine deki elektronik marketler (te**nosa gibi orjinal ürün satan yerlerden bahsediyorum).. ipod nano 6. G. getirtmek istiyorum.. ürün ismi belirttim çünkü bazı marketler iphone satıp ipod veya ipad satmıyor olabilir..

    Evet, lafı fazla uzatmak gereksiz.. Şimdiden hac mevsimi hayırlı olsun ihtiyacı olan arkadaşlar konuyu yukarıda tutarlarsa hepimizin yararına olur.. yönetici arkadaşlar konuyla alakalı aramalarda daha kolay rastlanacak bir başlık düşünürlerse değiştirmekten çekinmesinler eğer güzel mekanlar bulabilirsek bu konuda ileriye dönük faydasını görürüz diye umuyorum.. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler..







  • http://forum.donanimhaber.com/m_44805547/mpage_1/key_suudi%2Carabistan/tm.htm

    Konu halen aktif. Oradan devam etmemizde bir sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.