Şimdi Ara

Sütaş Meyveli Yoğurt İncelemesi [BOL SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, bugün okuldan çıktıktan sonra gerek 2 gün önce bir gazla sabahlayıp bütün ödevleri bitirmiş olmanın verdiği inanılmaz boşluk hissi, gerekse doğal işsizliğim sebebiyle ne yapsam akşam diye kıvranırken aklıma ürün incelemesi yapmak geldi. Hemen en yakın BİM'e gittim ve inceleyecek ürün aradım ve yarım kiloluk Dost Meyveli Yoğurt (2,70 TL) buldum. Ancak yanımdaki arkadaşım bana Sütaş'ın da benzer bir ürünü olduğunu, hatta bunun Sütaş çakması olduğunu söyledi. Çok kısa bir arama sonucunda içindeki aşırı şeker (30 gram'dan fazla) oranı nedeniyle Dost'tan vazgeçtim ve en yakın Migros'a gidip 4,60 TL'ye Sütaş'ın Çilekli ve Orman Meyveli yoğurtlarını aldım. Öncelikle iki ürünü de çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Kesinlikle olmuş bu dedirtiyor ve Dost'a göre çok da yüksek olmayan fiyatı ile güzel bir alternatif oluşturuyor. İzninizle başlayalım incelemeye.

Öncelikle Yoğurtlarımıza ve ambalaja genel bir bakış ile başlayalım. Ben kişisel olarak paketlemeyi gayet başarılı buldum, buna rağmen ambalajın üzerindeki baskı kalitesi çok iyi değildi ve kalitesiz ürün izlenimi oluşturdu ilk başta.

Sütaş Meyveli Yoğurt İncelemesi [BOL SS'Lİ] Sütaş Meyveli Yoğurt İncelemesi [BOL SS'Lİ]

Şimdi izninizle içindeki malzemelere bakalım. Ne yediğimizi bilmek çok önemli

Neyse arkadaşlar, dediğim gibi malzemelere bakalım İçinde tatlandırıcı ve şeker ilavesi olması hiç hoşuma gitmeyen detaylar. Onun dışında asitliği düzenleyici olarak doğrudan strik asit yerine limon suyu ve havuç suyu konsantreleri kullanılması gerçekten hoşuma gitti.

Sütaş Meyveli Yoğurt İncelemesi [BOL SS'Lİ] Sütaş Meyveli Yoğurt İncelemesi [BOL SS'Lİ]

Enerji ve besin öğeleri tıpkı içerik gibi iki üründe de tıpa tıp aynı. İki ürünün de en büyük rakibi Dost yoğurt olduğuna göre ona göre bir kıyas yapmak istiyorum.

Öncelikle ürünün içindeki şeker miktarını bulamadığımı belirtmek istiyorum. Buna rağmen Dost yoğurt ile kıyaslandığı zaman daha yüksek olan enerji değerleri (Dost Meyveli Yoğurt'ta 102 kcal ve 426 kJ) içinde Dost yoğurda kıysala daha fazla enerji bulunduğu konusunda şüpheler oluşturdu.

Ayrıca 100 gram'da (Dost Meyveli Yoğurt 100 gramda 2,1 gram yağ içermektedir) Dost yoğurda göre daha fazla yağ içermesi gözümden kaçmadı ve bir eksi nokta olarak kenarda yerini aldı.

İzninizle şimdi yemeye başlayabilirim

Bu da açmadan önce çektiğim resim, ambalaj hakkında biraz daha detaylı fikir verebilir:

Yemeye öncelikle "Orman Meyveli" yoğurt ile başladım. Burada beni paketi açarken görebilirsiniz Bu arada hijyene verdiğim önem sebebiyle iki farklı yoğurt için iki farklı kaşık kullandığımı da belirtmek isterim

Paketi açarken gördüğünüz gibi alüminyum bir ambalaj kapağı vardı. Kaçınılmaz olarak buna yoğurt bulaşmıştı ve öğrenci olmanın verdiği her şeyi sonuna kadar tüketme anlayışı ile bir güzel yaladım orayı Sonra da yaladığım parçayı ilk başta da gördüğünüz plastik kapakların üzerine itinayla yerleştirdim.

Öncelikle yoğurdun kıvamıyla başlamak istiyorum. Kıvamı biraz sulu geldi bana, biraz daha katı olabilirmiş. Buna rağmen kıvamı idealdi ve tadını bozmuyordu.

Tadı ise gerçekten güzeldi, alışık olduğumuz meyveli yoğurt tadı vardı. Ben tadını çok beğendim, Benim puanım 10 üzerinden 8. Sanırım bundan sonra değişmezlerim listesine girecek bu ürün Tadının da güzel olmasının verdiği gaz ile saniyeler içinde yarıladım paketi

Not: Ürünün içinde meyve parçaları bulunması gerçekten iyi bir detay olmuş

Şimdi çilekli ürüne geçelim. Orman Meyveli üründe de olduğu gibi bir güzel yaladım alümünyum ambalajı ve ilk ambalajın üzerine yerleştirdim

Çilekli ürünün kıvamı Orman Meyveli'ye göre biraz daha yoğun ve daha iyi. Gerçekten tam kararında

Orman Meyveli ürünün sonunda belirttiğim meyve parçacıkları bu üründe daha belirgin, büyük ve bol.

Şimdi tat kısmına geçebiliriz. Ben çilekli ürünün tadını Orman Meyveli'ye göre daha çok beğendim. Bunda da bildiğimiz meyveli yoğurt tadı güzel bir kıvam ve bol parçacık ile vardı. Yiyimi ise gayet güzel, bundan dolayı benim puanım 10 üzerinden 9.

Evet arkadaşlar incelemenin sonuna geldik. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. İstediğiniz her soruyu sorabilirsiniz; ayrıca eksik ve hatalı olduğum noktalar varsa lütfen belirtin, elimden geldiğince düzeltmeye ve sorularınız için yardımcı olmaya çalışacağım İncelemeyi bitirmeden son bir resimle veda etmek istiyorum.

Okuyan herkese çok teşekkür ederim, sağ olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy Alpaca -- 17 Nisan 2014; 18:14:14 >

• Okumadım güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyisin iyi
  • O ne be ayrana benziyor. Dost unki daha iyi hem arada fiyat farkı az demişsin 2 lira az mı? 2 liraya bimden birsürü şey alınır.
  • Son fotoya kadar iyiydi

• olm kanser olmak istemiyorsanız yemeyin şunları.

renklendirici falan ne ararsan var. kıvam arttırıcı özellikle çok tehlikeli..

gerçi yiyin bence nüfusun azalması lazım:D
  • Kendi fotonu koymasaydın iyiydi soğudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her yiyişinde aklına gelirim dostum
  • Güzel inceleme olmuş, eline sağlık.

• afiyet olsun qardeshim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimlerine baktım kaç para bu ?
  • Live Free or Die kullanıcısına yanıt
    Migros'ta 4,60 TL hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Holy Alpaca

sakal lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catter Shrom

quote:

Orijinalden alıntı: The Holy Alpaca

sakal lens

Hunharca dil atıyor

• Super bir sey tereddut etmeden alın, bagımlılık yapıyor.

• Hayatımda böyle dil atan Komodo Ejderi görmedim.
  • Bu nasıl bir psikopatlıktır
  • Rochie Roch kullanıcısına yanıt
    Ne açıdan hocam
  •  Sütaş Meyveli Yoğurt İncelemesi [BOL SS'Lİ]

• Catter Shrom kullanıcısına yanıt
    Kahrolsun fakirlik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.