(varsa) Sağlıkçı arkadaşlara iyi geceler. Bu akşam 6 aydır buzlukta olan sütten sütlaç yaptık. Sütü buzluktan çıkarıp direkt olarak kaynattık. Fakat daha sonra araştırmasını yaptık ki buzluktan çıkan süt önce buzdolabında 24 saat çözünmeye bırakılmalıymış. Annem yedikten hemen sonra istifra ederek ve daha sonra hafif terleyerek süreci atlattı ve şu an normal. Ateş veya öksürük hiç yapmadı. Babam üst üste iki tane yedi, gayet normalken bir anda istifra ve karın ağrısı şikayetleri baş gösterdi. Ateşi 36.5 dereceydi. Daha sonra terlemek için yorgan altına girip sıcak su torbası koydu ve böyle 1 saat kadar bekledi. Bu durumda dahi en fazla 37.5-38'lere kadar çıktı ateşi. Yorganı atınca da ateşi yarım saat içinde 0.5 puan düştü. Karın ağrısı hafif devam ediyor ama o da baya azaldı. Halsizlik vardı ama 1 saat içinde onu da önemli ölçüde attı. Annemde hiç olmadı. Annemde de, babamda da, hiç öksürük olmadı bu arada. Ben ise 3-4 saat aralıklarla iki tane yedim. İkincisinden sonra midem hafif ekşidi ve bulandı. Hemen gidip kendimi istifra ettirdim. Buna rağmen biraz karın ağrım var. Ateşim ve öksürüğüm hiç yok. Halsizliğim de hiç yok. Toparlamak gerekirse babamın baş şikayeti kusma ve karın ağrısıydı, annemde ve bende hiç şikayet olmadı. Bu yazdıklarım 2-3 saatlik bir zaman diliminde bir anda oluyor. Öncesinde sapasağlamdık. Gece 12 gibi bir anda oldu. Gıda zehirlenmesinden şüpheleniyoruz, ne yaplamız lazım malum durumları da yine de göz önüne alırsak. saygılar.