Şimdi Ara

Şut Kurtarma Oyunu | Baba Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://apps.facebook.com/oyunbulutu/115

linke aldanmayın facebook üyesi falan olmanız gerekmiyor uygulamaya izin vermeniz falan da gerekmiyor

skorları alalım dh ahalisi

• yok yok bugün gerçekten çok iyiyim

16.000 | Level 7 :

• 700'ü geçemedim
  • 11. seviye var mı merak içindeyim hala, 10. seviyeden sonrasını gören var mı?

• İlk seferde 4 lv 6200 puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

11. seviye var mı merak içindeyim hala, 10. seviyeden sonrasını gören var mı?

merak düşürdün içime zorlicam, skor senin tebrikler bu arada

• 7000 yaptım 2. de. Bizden anca halısaha kalecisi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Şut Kurtarma Oyunu | Baba Konu

gecen yıl ki konudan benim rekoru gecen olmamıstı...
  • 8400 yaptım be
  • 10100 gittikçe artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

dostum inanmak isterdim ama sherlock holmes izlemişliğimiz var damarda da Türk kanı akınca böyle oluyor napalım

- bu kadar yüksek puan yapabilmek için neredeyse tüm şutları tutabilmen gerekir eğer bu kadar iyi bi tutucuysan 7. bölümde niye game over oldun ki?

hepsini tutmadım falan diyip savunma yapacaksan da, hadi hepsini tutmadın ama belli yani bayağı tutmuşsun sonuçta, yine aynı soru : o kadar iyi tutucuysan 7. bölümde niye game over oldun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: |CemUzun|

quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

dostum inanmak isterdim ama sherlock holmes izlemişliğimiz var damarda da Türk kanı akınca böyle oluyor napalım

- bu kadar yüksek puan yapabilmek için neredeyse tüm şutları tutabilmen gerekir eğer bu kadar iyi bi tutucuysan 7. bölümde niye game over oldun ki?

hepsini tutmadım falan diyip savunma yapacaksan da, hadi hepsini tutmadın ama belli yani bayağı tutmuşsun sonuçta, yine aynı soru : o kadar iyi tutucuysan 7. bölümde niye game over oldun ki?

önemli olan seri yakalamak. bi oyun için photoshop accak yaşta değilim. her seviyede 10 şut var 5 tane şuttan sonra 1000 puan veriodu yanlış hatırlamıosam.neden 7. lvl de game over oldun sorusuna gelince seri bozulunca moralmen tutamıosun.

• paso beşik atıyo bana;kurtardım diyorum altan hoppp cam kırılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 12 Temmuz 2011; 18:59:44 >
  • quote:

önemli olan seri yakalamak. bi oyun için photoshop accak yaşta değilim. her seviyede 10 şut var 5 tane şuttan sonra 1000 puan veriodu yanlış hatırlamıosam.neden 7. lvl de game over oldun sorusuna gelince seri bozulunca moralmen tutamıosun.

7. seviyede 1800 puan istiyor 3 kere tutsan yeter be abicim yapma bunu

evet beyler kendimi aştım 17.600 yaptım ancak henüz 11. seviyeyi görmüş değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.