Şimdi Ara

süt danasıyla olan maceralarım (ciddi gız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi biliyorsunuzdur bu kız konularından çok yandım ama yılın başından beri bi kızı izliyorum.neyse hikayeme geçmeden önce kızı biraz tanıtıym.

biraz psikopat bir kız
    konuşkan
    dengesiz
    çenesi çok düşük.

süt danası ismi nerden geliyor:bi arkadaşıma kızı anlatıyordum , şu süt danası mı dedi (nedenini dememe gerek yok ) sınıfta baya gülmüştük.
    avı ilk görüş
    yılın başında sevgilimden ayrılmıştım( o naşladı beni.),bi arkadaşla gelecek çömezlerden konuşuyorduk.bitanesinin profilini attı ben o an "senin anan benim için doğurmuş" moduan girdim.kıza direk istek yollamışım hayvan gibi o yalnızlıkla doğal tabi. kız kabul etti direk.

konuşma safhası
    ben kıza yazıdm direk yarın ... hocayla dersiniz var mı diye ? oda yok dedi, gülücükte koymadı bak direk hadi naş yaptı.dedim ulan buda olmadı

kız bana yazıyo yav
    eski sevgilimle barıştık(kafama ...) sınavdayız,sınıflar karışıyor falan,kız geldi sevgilimin yanına oturdu.sevgilime abla çok güzelsin falan diyor.sonra bana yöneldi kalemimle oynuyor bakıyor öküz gibi. "ulan dön önüne" diycektim kıza.( korkudan,sevgilim beni parçalar diye korktum)

kız yine bana yazıyor yav
    kızla kontağı keseli aylar oldu,sonra işte sevgilim yine ayrıldı,bende onu rezil ettim okula falan burası teferruat tabi. bu olaylar bitti. kızda sürekli yanımıza gelmeye başladı,ben ümitlendim baya.arkadaşla her öğlen beraber geliriz, o biraz kilolu ,otur lan şuraya çıkamıycam sınıfa dedi,oturduk okulun bahçede.kız geldi konuşuyor falan.
    "kutlu dogum haftası programı var,yardım eder misin " dedi ben o anki heycanla mıçtım."hasan yardım eder" dedim bide sııvadım üstüne "bilgisayar programı mı" dedim

neyse bu böyle biz nezaman oraya otursak gelirdi,bi gün sıcaktı hava, şu sallanan hava şeyinden getirniş,yüzüme yüzüme üflettirdi.ben ümitliyim tabi

kaka yapma bölümü
    kız şu çocugun adı ne eski sevgilime benziyor dedi. ben o an" senin ben taa" diye başladım içimden. sonrada geldi sınıfımızın homoseküeline çok tatlı çocuk dedi

kız façacı çıktı rıza baba
    kız sürekli formanın üstüne bişi giyiyordu,lan diyorum bu kız niye bu sıcakta bunu giyiyor.sordum kolunu açtı,bisürü jilet izi vardı.

kızı naşlama bölümü
    o çok şeker lafından sonra kızı sürekli kovmaya başladım.bidaha gelmedi.sabah oraya geçince sıramızdan çekilsenize diye geliyor. bas git diyorum.

kız yolluğ tiğin miş
    üst sınıftaki bi serseriyle bile çıkmış ki kız okula geleli yarım yıl oldu daha.

not: kız tavlama konumda dediğim kız buydu,şansı elime geçirdim ama kendim istemedim. bu çok yakar diye

ulan eski sevgilin gider en iyi ,en karizmatik,arkası olan çocuğu bulur sen kalırsın ya öyle ortada, minibüse ilk defa binip abi müsait bi yerde diyemeyen çocuk gibi.

özet: komutanın gülüşüne lisenin de GÜLÜŞÜNE güvenilmezmiş. eski sevgilimde yeni birini buldu.bu kızda kafayı yemiş zati.ben yine kaldım ortada kedi yavrusu gibi

Birben kaldım tenhasında...
    Gecenin avutulmamıs ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 4 Mayıs 2014; 0:53:53 >

• bide dana erkek olan ineğe deniyor.arkadaş yanlış söylemiş ama söylenişi güzel duruyor
  • hll knk
  • n kıza kafa atsam işe yarar mı acaba
  • dunyanin en mutevazi insani acti konuyu sandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 4 Mayıs 2014; 11:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

dunyanin en mutevazi insani acti konuyu sandim

niye ki
  • baslik oyle geldi

kiz da tam kekoymus uzulmene degmez, salla gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • big tits at work

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Menthol

big tits at work

anlayamazsınız,beni çeken sallanması,yaptığı dalga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

big tits at work

hot and mean o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

big tits at work

hot and mean o zaman

aç karnada yapılmazki arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

dunyanin en mutevazi insani acti konuyu sandim

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.