Bildirim
Susturun şu silahlarınızı!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yol kesecekler, adam kaçıracaklar, araçları yakacaklar, molotoflarla etrafı savaş alanına çevirecekler ,en kötüsü askerimizin, polisimizin canına kıyacaklar ve biz bu terör örgütüne silah kullanmayacağız. Ne rengarenk hayalleriniz varmış sizin. -
beyler biri şuna savaş savaş savaş
füzeleri görünce barış barış barış karikatürünü koysun -
Soysuz teröristlerin sonu gelmedikçe silahlar susmayacak. Ya silahlarını bırakacaklar ya da dağlarda ölüp leş olacaklar. İkisinin ortası yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oğlum barış güvercinliği taklidi yapacağınıza çıkıp "PKK'yı seviyor ve destekliyoruz" açıklaması yapın,en azından daha mertçe davranırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dar-ül Harb -- 27 Temmuz 2015; 23:37:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların kafalarının içinde saman var ya vallahi billahi saman var. -
devlet sizi meclisinde ağırladı siz meclisten çıktıkdan sonra ceketnizi çıkardınız,savaş çağrısında bulundunuz.devlet pkk meclisinde ağırladı,ona rağmen sonuca bak
HALK GÖZÜYLE GÖRDÜ, her kesim kimin düşman oldugunu biliyor artık, ülkede PKK olmasa HİÇBİRŞEY OLMAZ.
PKK BU ÜLKEDEN ATMALI -
geleceksin efendi efendi silah bırakıp teslim olucan sonra silahlar susar.. -
Malum karikatürün altına bie de benim Kürt sorununda savaş dediğim bir yorumumu falan da atın, tabi bulabilirseniz. -
Geç bu barış ayaklarını, sen şuna cevap ver doğudan alıp Kürdistanı kursanız şöyle Türkiye Cumhuriyeti yüzlerce şehit verse oh iyi oldu diyecekmisin?
Silahlar Sustuğu İçin Bugünlerdeyiz
Emek Sömürüsü var mı ? Var
Devlet'e karşı gelme var mı ? Var
Terörist sevicilik var mı ? Var
bu sol un ülkeye hiçbir yararı olmaz beyler şekil1a da görüldüğü üzere
ayrıca
silahları gömün dedik gömmediler ozaman silahlarıyla birlikte gömme vakti gelmiştir -
Gerçekten inanılmaz ya.
Ne Kürt'üm ne de Kürt hareketiyle bağım var. Bu ülkede emekçi çocuklarının bir saray sahibinin iktidar hırsı için ölmesi zoruma gidiyor.
Kaçırılmasın ambulans. Öldürülmesin trafik polisi. Yanlış şeyler bunlar. İki halkı birbirine düşürmekten başka ne işe yarayacak bu? AKP'nin oy için provokasyon peşinde olduğu belliydi. Diyarbakır'da patlayan bombadan, Ağrı'da askerleri ölsünler diye o bölgeye bırakmalarından belliydi. PKK yanlış yaptı. AKP oy için iç savaş çıkarmayı göze aldı provokasyon yaptı ve PKK oyuna geldi, yanlış yaptı.
PKK ateşkes ilan etmeli. Devletle anlaşarak falan değil. Kendi isteğiyle. Biz senin oy savaşının bir parçası olmayacağız demeli. Benim düşüncem bu yöndedir.
Bugüne kadar Kürt sorununda savaş istediğime dair de bir kanıtı olan buyursun koysun ortaya. Savaşı siz isteyen sizdiniz. Siz meşru bir partinin meclise girmesinden sonra savaş isteyerek bu ülkenin gencecik insanlarının kanına girdiniz.
-
Kimsenin birbirine dustugu yok bunu akliniza sokun,AMA ortaligin bos olmasi sebebiyle eskiya sehre inmis o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: İl teber
Bunların kafalarının içinde saman var ya vallahi billahi saman var.
Hayatımda bu pkk lılar kadar iğrenç,sefil yalancı insanlar görmedim.Adamlarda utanma,ar,namus haya yok arkadaş tek tek ve seri şekilde yalan söylüyor karaktersiz herifler. -
Selo silahlanın diyor kürtlere bu savaş çağrısı olmuyor.
kaç tane asker,polis öldü ses yok.
Ama bir kaç tane pkklı öldü ''barış istiyoz barış barış'' -
quote:
Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb
Oğlum barış güvercinliği taklidi yapacağınıza çıkıp "PKK'yı seviyor ve destekliyoruz" açıklaması yapın,en azından daha mertçe davranırsınız.
Hacı cahilliğin paçalarından akıyor yav. BirGün gazetesi ÖDP'nin gazetesidir, yani Hazirancı tayfadır. PKK ile ilgisi yoktur. -
Hacı benim ilmimin zekatı sana allame-i cihan olur.
Şu sıralar neredeyse tüm sol medya= pkkcı olduğu için mesele yok.
Bu arada sözüm gazeteye değil,konu sahibineydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dar-ül Harb -- 28 Temmuz 2015; 1:15:01 >
quote:
Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb
Hacı benim ilmimin zekatı sana allame-i cihan olur.
Şu sıralar neredeyse tüm sol medya= pkkcı olduğu için mesele yok.
Bu arada sözüm gazeteye değil,konu sahibineydi.
Senin ilmi zekatına yeni update gelmiş, yapmamışsın. O kadar çok fraksiyonu tek bir ''sol'' çatısı altında toplamak saçmalıktır. Ortamlarda hava yapıcam diye söyleme sonra rezil olursun baştan uyarıyorum. -
Ne diyecektim solcu Kadir Mısıroğlu, o bilimum fraksiyonlara tek tek isim mi takacaktım?Mesela siyasi pozisyonunu 'sol' olarak belirleyen partiye cihadcı conyler mi diyecektim ek olaraktan?
Ortamlarda genelde okey,batak oynuyoruz :/ pek kullanmıyorum.
Lan oğlum gece gece rahat dur.Sorsak okuduğu siyasi kitap sayısı bir elin parmağını geçmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dar-ül Harb -- 28 Temmuz 2015; 1:26:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- magdy hussein mourad mohammad
- ideoloji testi
- fissler boykot mu
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- telefon iade edilir mi
- almanya ps5 fiyatları
- 40 türkiye"de üretilen arabalar
- bimcell numara taşıma
- yurtdışından telefon getirmek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X