Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
203.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: aseriousman

quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Ödül telefon görüşmesi değilmiş, Nihat abi ve kazanan diğer 2 kişi sanırım en yakın arkadaşlarnın görüntülü anıları gösteriliyormuş bugün kalamışa gelip çekim yapmışlar babam ve diğer tanıdıklara onu nihat abi'ye göstereceklermiş yeni bilgi

Tüm yarışmacıların görüntüleri hazırlanıyor. Kazanan gidip izliyor, bahsettiğin oyun oynanmamış. Ön hazırlıklar yapılıyor sadece.

Oynanmış heralde, oynanmasa oynandı demezler

• quote:

quote:

Ödül telefon görüşmesi değilmiş, Nihat abi ve kazanan diğer 2 kişi sanırım en yakın arkadaşlarnın görüntülü anıları gösteriliyormuş bugün kalamışa gelip çekim yapmışlar babam ve diğer tanıdıklara onu nihat abi'ye göstereceklermiş yeni bilgi

Tüm yarışmacıların görüntüleri hazırlanıyor. Kazanan gidip izliyor, bahsettiğin oyun oynanmamış. Ön hazırlıklar yapılıyor sadece.

bunu yazacaktım zaten herkesin yakınlarının görüntüleri hazırlanıyordur yoksa yarışmadan hemen sonra nasıl görüntüleri izleyebilirler ki?

• quote:

quote:

quote:

3G bağlantı dışında söylediğinin bir mantığı yok.
    Sembolü kazanan isim hemen sonrasında tekneye gidip, iletişim ödülüne sahip oluyor.

• alp bildiğin kendini yaktı, son haftaki yarışlarda da müthişti, sms e kalırsa affetmezler gibi

şu sevimsiz begüm inceden inceden finale kalacak gibi duruyor, ne etliye ne sütlüye hesabında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3G bağlantı dışında söylediğinin bir mantığı yok.
    Sembolü kazanan isim hemen sonrasında tekneye gidip, iletişim ödülüne sahip oluyor.

Dostum bu sanırım iletişim oyunu değil normal bir ödül ama bende tam bilmiyorum fakat babama nihat abi kazandı demişler izleyip göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

alp bildiğin kendini yaktı, son haftaki yarışlarda da müthişti, sms e kalırsa affetmezler gibi

şu sevimsiz begüm inceden inceden finale kalacak gibi duruyor, ne etliye ne sütlüye hesabında

Begümü sevmeye başladım ben alp'i dışlamadığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

alp bildiğin kendini yaktı, son haftaki yarışlarda da müthişti, sms e kalırsa affetmezler gibi

Begümü sevmeye başladım ben alp'i dışlamadığı için

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

günlüğün avatarını bile şu enfes kareyi yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 18 Mayıs 2012; 7:25:47 >

• düzeltme ; oyun değilmiş bütün yarışmacılara sürpriz yapacaklarmış
  • Alp'i tutuyorum.Olmazsa Anıl.
  • Survivorda çalan güzel parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 19 Mayıs 2012; 14:45:05 >

• beyler sakin olun bundan 2 ay sonra kimse bu yarışmacıları hatırlamıcak bile benden sölemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

beyler sakin olun bundan 2 ay sonra kimse bu yarışmacıları hatırlamıcak bile benden sölemesi

Anı yaşa
  • Ya gençler şu karaktersiz Alp e biri sölesin Mustafa abi ölmedi diye Herif 24 saat ağlıyo ben onun terliğini getirirdim ,ben onun yatağını toplardım, ben onun gıçını silerdim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Ya gençler şu karaktersiz Alp e biri sölesin Mustafa abi ölmedi diye Herif 24 saat ağlıyo ben onun terliğini getirirdim ,ben onun yatağını toplardım, ben onun gıçını silerdim ...

• Adamlar tabak yakıyo
  • 2.ödül oyununda;ödül yarışmacıların yakınları adaya geldi ödül o herhalde.
  • Anneleri geldi
  • ya takım liderlerini eski grublara göre belirlenmesi doğru değil aynı grubdan iki kişiyi seçse acun da kim kim güçlü görüyor kim kimle daha samimi görsek durmadan ünlüler gönüllüler yarışı izliyceksek ne anlamı var adaları birleştirmenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: evok

ya takım liderlerini eski grublara göre belirlenmesi doğru değil aynı grubdan iki kişiyi seçse acun da kim kim güçlü görüyor kim kimle daha samimi görsek durmadan ünlüler gönüllüler yarışı izliyceksek ne anlamı var adaları birleştirmenin

Katılıyorum hocam banada saçma geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.