Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

• Nihat gülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

idare edin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

Hayim ne zaman yarısı kaybetse ya da başarısız olsa bi yerini acıtmis gibi yapıyor

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Yarışmanın keyfi yoksa artık şu Nihatı destekleyenler sayesindedir. Haddini aşan yorumlar yapılıyor kendimi bazen zor tutuyorum ki bu forumda tanıyanlar bilir ne kadar sakin kimseyi kırmadan yorum yaptığımı.

Sms ile final olacağından Nihat'ı yenecek yok zaten. Birde Hasanı , Anıl'ı tutup Nihat'a oy atanlar var orası ayrı konu. Adam belki Survivor tarihinin en büyük kitlesine ulaştı , yarışmanın zevkimi çıkar böyle be

hocam olay nihatı desteklemekten çok alp e sinir olmak üzerinden şekilleniyor.
  • hayim yine düşüyordu dokunulmazlık oyununda
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

quote:

idare edin

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

quote:

Yarışmanın keyfi yoksa artık şu Nihatı destekleyenler sayesindedir. Haddini aşan yorumlar yapılıyor kendimi bazen zor tutuyorum ki bu forumda tanıyanlar bilir ne kadar sakin kimseyi kırmadan yorum yaptığımı.

Sms ile final olacağından Nihat'ı yenecek yok zaten. Birde Hasanı , Anıl'ı tutup Nihat'a oy atanlar var orası ayrı konu. Adam belki Survivor tarihinin en büyük kitlesine ulaştı , yarışmanın zevkimi çıkar böyle be

Bende Almedaya sinir oluyorum ama onu destekleyenlere bir lafım sözüm olmamıştır.

Alp olayı ise abartılıyor. Yapmayın yav hiçmi plna yapılmıyor o adada. Bilmem kaç ülkede yayınlanıyor çoğunda bu tarz şeyler eminim normaldir ama biim ülkede vay efendim nasıl Nihat'ı yaz dersin. Alp çiziyor biçiyor vs. ne yapsın adam karşısında 4 gönüllü ve her an onu yazmaya müsait Almeda ve Nihat var gelin yazın eleyinmi desin

• Anılın diskalifiye olduğu bölümde neden tekrarı gösterilmez anlamak zor sonuçta o olayı göremedik ve anılde ipi tutmadım dedi ve onca kamera varken neden diskalifiye yi tekrar göstermiyorsunki sonuçta birini eliyorsun önemli bir şey ve tekrarını göremiyoruz ne olduğunu bilmiyoruz anıl diskalifiye dedi anıl elendi anılda tutmadım diyor ipi normalde hep gösterilir tekrarı böyle durumların anılın elenmesinde ne bir tekrar ne birşey şahsen beni bu durum rahatsız etti.
  • Alp keşke kazansaydı, içinden strateji yapcağına dışından yapıyor burdan yani iyi niyetinden kaybediyor malesef.
  • Bu adada adam akıllı kavga cıkmadı yaa pascal gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

quote:

Bende Almedaya sinir oluyorum ama onu destekleyenlere bir lafım sözüm olmamıştır.

Alp olayı ise abartılıyor. Yapmayın yav hiçmi plna yapılmıyor o adada. Bilmem kaç ülkede yayınlanıyor çoğunda bu tarz şeyler eminim normaldir ama biim ülkede vay efendim nasıl Nihat'ı yaz dersin. Alp çiziyor biçiyor vs. ne yapsın adam karşısında 4 gönüllü ve her an onu yazmaya müsait Almeda ve Nihat var gelin yazın eleyinmi desin

tabi alp in yaptığı her hareket savunulmak istense söylenecek birşeyler bulunur. siz almeda ya belki insanların alp e sinir oldukları kadar sinir olmamışsınızdır bilemiyorum ama alp i destekleyenler şimdi hakkında bunları yazıyorlarsa ve sayıları da istisna kabul edilebilir sınırların çok ötesindeyse bu durumu en azından anlamak gerekir sanırsam. ayrıca siz hala tek olay üzerinden alp e tepki gösterildiğini mi sanıyorsunuz.. tepki bir yaklaşıma gösteriliyor..

• quote:

aynen ya umarım herşey değişir, herkes at gözlüğünü çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Alp keşke kazansaydı, içinden strateji yapcağına dışından yapıyor burdan yani iyi niyetinden kaybediyor malesef.

seni çizmedilermi ya
  • Ödülü kazanan eğer;
    Hasan olursa Nihat'la Begüm'ü
    Nihat olursa Hasan'la Almeda'yı seçmesini beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Ödülü kazanan eğer;
    Hasan olursa Nihat'la Begüm'ü
    Nihat olursa Hasan'la Almeda'yı seçmesini beklerim

+1
  • Nihat pisa kulesi yıkıldı. Hasanınki ise tam bir muhendislik harikası nasıl düşmeden duruyor anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Alp keşke kazansaydı, içinden strateji yapcağına dışından yapıyor burdan yani iyi niyetinden kaybediyor malesef.

seni çizmedilermi ya

Yok dostum beni kimse çizemez

• nihat'ım baraka yapıyo
  • Hasan ikiz kuleleri model edinmiş
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.