Televizyonda Acun Ilıcalı'nın açıklamasını gördüm, "var mısın yok musun"daki hafızalarda yer edinmiş kişiler yarışacakmış, formatında bu sefer kadınlara karşı erkekler yarışacakmış.Edindiğim bilgileri burada paylaşacağım.
Öff bee bişeyide tadında bırakın..O kadar itici oldularki orda yarışanlardan birini görsem boğazlıcam..
Survivor(Varmısın yokmusun) Fear Factor(Varmısın yokmusun) Yeteneksiz(Varmısın yokmusun)
diye giderrr...
Var Mısın , Yok Musun yarışmacıları ne alaka allah aşkına
Püff niye böyle bir karar almışlar yeter artık, yarışmayı izlemiyor olmama rağmen mevlütten de tony'den bıktım her yerden bu adamlar çıkıyor, bu ne şöhret sevdasıymış arkadaş, işiniz gücünüz aileniz eviniz yok mu!
Survivor gibi güzel bir formatı olan, doğada insanın mücadelesini izlediğimiz bir yarışmayı bile mundar etmeyi başarmışlar ya helal olsun.
Man Vs Wild izlemeye devam, o da hiç gerçekçi gelmiyor bana, gereksiz işler yapıyor sürekli bir şeyleri kanıtlamak için, ama hiç yoktan iyidir.
En iyisi Türkiye-Yunanistandı.Gerisi güzel değildi.Büyük bir ihtimale bu da güzel olmaz.
Ultimate Survival çektilerde biz mi izlemedik?
Bu gidişle TV seyretmemeye devam..Yaşasın yabancı diziler
En iyisi Türkiye-Yunanistandı.Gerisi güzel değildi.Büyük bir ihtimale bu da güzel olmaz.
Onda mıydı ya, aynı Lost'taki John Locke'a benzeyen bir adam kazanmıştı Adamın yaşı tipi doğayla cebelleşmesi felan, direkt John Locke'tu
Yarışma bitti halen düşmediler yakamızdan ya
Televizyona çıkan bir daha düşmek istemiyor.
Hey Allahım ya. Yapsana tanınmamış kişilerden bir kadro.
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
Hey Allahım ya. Yapsana tanınmamış kişilerden bir kadro.
bencede tanınmamış kişilerden yapsa daha iyi olabilirdi
varmısın yokmusun+kadınlar vs erkekler
Kadınlar ve erkekler nasıl eğlenceli olabilirki hiçmi güce dayalı yarışma olmıcak koşturucaklar falan eşit dağılsalardı rekabet daha fazla olabilirdi.
Bu hafta içinde Saba Tümerin programında açıklamıştı sanırım ilk olarak. Çekimlere 5 Nisan gibi başlayıp 10-11 Nisan gibide direk yayınlayacağız falan diyorduda daha hangi kanalda olduğunu bile bilmiyoruz nasıl olacak anlamadım.Kaset olarak yollayacakmış kanala ne acelesi varsa artık
iğrenç
fener-galatasaray ve türkiye-yunanistan süperdi ama bu izlemeye değmez.
Normal başvurular olsaydı ben de katılırdım. Yıllarım dağda çoban gütmeyle, süt sağmayla geçti alışığım zorlu yaşam koşullarına.
Türkiye vs Yunanistan tarzı ideal olurdu bence yine. Bu sefer Ermenistan falan olurdu
Kutu açmaya alışkın o kadar insanı bi adaya kapatmak vahim sonuçlar doğurabilir.