Kırılmazsa tepki gittikçe büyür malum bu kadar çok kazanmaları oyunların net onlara göre ayarlandığı algısını ortaya koyar ki başta Acun istemez. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (5668. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Seda kime yenilirse o kazanıyor iki gündür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
As kadroda olan yarışmacıların anası ağlamışken yarışmaya 2 ay sonra dahil olan ve hala dinç olan batuboy eskaza şampiyon olursa nisanın şampiyonluğunda bile daha az hak edilmiş bir şampiyonluk olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cansu, Survivor tarihinin en güzel ve en şeker yarışmacılarından biri. İlk sıralarda kesinlikle.
-
-
Düelloda olmamasına rağmen desteklediği yarışmacılarla beraber 20 tur parkuru gelip giden başkan
-
Karakterini bilmiyorum ama abartıldığı kadar güzel değil bence
Dilber dansını görmemesi için Seda'ya finale kadar kalması için gaz veriyor
-
Çok güzel değil ama fenotipini beğendim, tam Avrupalı gibi de değil Türk gibi de değil, güzel bir mix
-
Bu Nefise hani ölüp bitiyordu,devam etmese daha iyiydi,sakattı ? 2 gün içinde topladı her gün finale kalıyor hatta oyun satacak kadar toplamış maşallah.
Junior Nagihan
Atakan'ın performansına güvenmek yazı tura atmaktan farklı değil. Başkan en azından kötüyse kötü, iyiyse iyi, bu arkadaşı tutanlara sabır diliyorum
-
Aleyna'dan çok daha güzel. Ve estetiksiz şekilde güzel.
-
...
-
Aslında baktığın zaman temiz bir yüz ama bir şeyler eksik gibi
Batu için de geçerli aslında bu. Eleman bir gün dokunulmaz kalan günler ilk turdan 3-0 havlu atıyor.
BAŞKAN'ın sinir katsayısı yukarlarda belli belli...
-
-
Kadınlar çok kötüyken şov yapmaya başladılar. Bir takım çakallık kokuları almaya başladım, Macır Kaplıcalı kokusu bu
Altay Melih Dumanyoutube
bir takım çakallık kokuları sezdim bu kokuyu nerede olsa tanırım hakan Hatipoğlu kokusu buhttps://www.youtube.com/shorts/CwfVJBgSSrI
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X