... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (551. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
...
-
...
-
...
-
Bakın ne buldum
Yiğit Poyraz Official FCyoutube
İşte Yiğit Poyraz'ın Survivor başvurusu için hazırladığı videonun tamamı... #Poyraz #YiğitPoyraz #Survivorhttps://www.youtube.com/watch?v=2M1Fe9iM9CYHepsine bakmayacaklar için bu arkadaşta torpilmiş
Avustralya'da Somer'in restoranında çalışmış bir sene.
-
Sercan'ı yakışıklılık anlamında 5'e katlıyorsan bu kızdan daha güzellerini de sana bakar ama gerçekten 5'e katlaman lazım.
Ben 5'e değilse de en az 2'ye katlarım bu Aleyna'dan daha güzel ve çekici kızlarla takıldığım olmuştur.
Her şeyi paraya bağlamak doğru olmaz, sadece yakışıklılığa, kültüre, zekaya, statüye bakan kızlar olduğu gibi sadece paraya bakan kızlar da vardır; ama yine de sercan'ın acun gibi para babası olmadığını düşünürsek bu ilişkide para o kadar da etkili midir tartışılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
O ne demek hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yıllardır bu işi yapıyor ama birbirine denk takım kurmayı beceremiyor, sonradan da değişiklik yapmak zorunda kalıyor. Ben bir seyirci olarak takımlar belli olduğunda birbirine denk takım olmadığını hemen fark ettim, acun yıllardır bu işin içinde ama ekibiyle birlikte doğru düzgün denk takım kurmayı bile beceremeyip sonradan değişiklik yapmayı düşünüyor, güya seyircinin de fikrini alıp takımları komple değiştirmese de 2-3 değişiklik yapıp dengeyi kurmaya çalışacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 17 Ocak 2024; 18:49:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadroları Ezel'in annesi Kör Meliha kağıttan isimleri rastgele seçerek kursa daha iyi kadrolar kurardı. Sırf bunu kabul etmemek için kırmızılar avantaj elde etsin diye saçma sapan bir sistem bile getirdi adam. şimdi eşlilerde mavilerde ogeday nefise falan oyuna zor çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 17 Ocak 2024; 18:45:53 > -
Sistem eski haline dönecekse değiştirsin
-
Burayı biraz okusa zaten böyle kadro kurmazdı. Bir de ben Survivorı çok iyi biliyorum diyor
-
kırmızı takımdakiler, turabi ile nagihan konseylerde ağlıyorlar yaşlıyız yaşlıyız diye alttan alta "kadrolar dengesiz kadroları değiştir" diye bağırıyorlar ama acun ısrarla duymamazdan gelip " iki takım aslında eşit onlar daha genç daha enerjik, siz yaşlısınız ama siz daha tecrübelisiniz" deyip adamları çıldırtıyor
sinirden kafalarını dağa taşa vuracaklar artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 17 Ocak 2024; 18:50:14 > -
İlk takım kurulduğunda, bir de Özgür’ü değiştirmişti. Sanırsın kırmızı takımın bir tek Özgür’e ihtiyacı vardı.
Kırmızı takımın tek avantajı kadınlarının biraz daha güçlü olmasıydı. Onda bile yanlış yaptı. Kardeniz’i kırmızılara yolladı.
Dün konseyde de “takımların eşitliğine hâlâ inanıyorum” gibi şeyler söyledi Acun. Neymiş “kırmızı takımın yaş olarak tecrübesi varmış”
Bir takımı iki,üç kişi kurtaramaz ki. O kişiler de sakatlansa oyun kazanamazlar -ki Nagihan sakatlandı-
Baştan yanlıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok değişiklik yapmasına da gerek yok ben 10 olan kazansın sistemini tercih ederim ama illa kadın erkek ayrı olacaksa eskisi gibi yap Nefise Berna değişikliğini kırmızılar kadınlarda alsın maviler erkeklerde. Her gün best ofa gider. Güç dengesi sağlanır hatta kırmızılar avantajlı hale bile gelebilir.
Nagihan Nefise rekabetini de ilerde izletir illa ilk günden izletmesine gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 17 Ocak 2024; 18:57:13 > -
HAYIRLI İŞLER...
-
Geçen sosyal medyada birisi “bimden aldığım oyuncak bebeğin saçı” diye yazmıştı. Çok güldüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takımları dengesiz kurdu ama esas sürpriz Sarı Papatya,Furkan ve Kolpa üçüde kolsuzdu kolsuzların önde gideniydi ama üçü bu sene sayı alıyorlar
Yedekten gelen Yaman bile kolsuz değil. Kardeleni de kırmızılara verince iki takım arasınds makas iyice açıldı bir de kırmızı takımın yaş ortalaması yüksek
Acun her zamanki gibi Kurguyla arada sırada ayar çekip kırmızılara oyun veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhalde yedekler yok bu sene ses seda yok hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X