Ah be ACUN yedikçe yedin yarışmayı ve sonuç ortada... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (5273. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
biz adem ogeday'a kaybettiği gün silmiştik bu kanalı hala survivor mu izliyorsunuz
-
Yunanlar BAŞKANI Brad pitt e benzetmiş
https://twitter.com/mirayaca/status/1790846540904350148?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
...
-
Her yıl bir şekilde yarışmanın içine etmeyi başarıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BAŞKAN YİNE ÇAKMIŞ
Survivor İstatistik (@SurvivorDetay_) on Xtwitter
Survivor Yunanistan #15Mayıs 🟥 Yunus Emre vs. 🟦 Daniel #SurvivorAllStar #SurvivorAllStar2024 #Survivor2024AllStar #Survivor2024 #Survivor #survivorekstra #SurvivorTürkiye #SurvivorGRhttps://twitter.com/SurvivorDetay_/status/1790835891100954666 -
Adam günde 5-6 oyun almaya başladı hem de farklı ülkelerde
Nazar değmesin
Çok sıkıcı diye izlemiyordum yine olaylar olmuş. Merve’nin ne sıkıntısı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yunanistan’ın Survivor’ında oynamayalım diyecek galiba
Keşke Nagihan potaya girse de elense. Bıktım aynı isimlerin aday olmasından
-
Sorun buysa çok haklı.
Yunan yarışmasına bakıyordum 3 gündür üst üste mavi takım aldı diye adam mavi takımın en iyi yarışmacısı Fanis'i oynatmıyor bugün
Ulan denge kaplıcalı şu yarışmayı sal. İlla müdahale edeceksin illa. İnsanları bıktırdın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 16 Mayıs 2024; 0:6:39 > -
As kırmızılar Seda dururken Merve’yi yazmış. Hazır elinize fırsat geçmişken yollasaydınız düelloya. Şuursuzlar.
Yahu bu Merve de yazılmaya nasıl ses çıkarmıyor anlamıyorum. Daha bugünkü oyunda çoğu kişiden fazla sayı aldı. Nagihan hiç potaya girmezken Merve’nin 3.potası olacak.
Bu potada elenmeyeceğini, seçim hakkı onun olacağını biliyor. Daha güçlü bir pota olsaydı şu an konseyden çıkan (çıkartılan) Merve olurdu.
Aslında birbirlerini seviyorlar. Yarışmada arkadan sallamak fan topladığı için göze hoş geldiği için iyi oynuyorlar bunu. İkisi de iki grubun lideri gibi gözüktüğünden en son sıra onlara geliyor. Oyunu iyi oynuyorlar. Yanlarında durup yaverlik yapanlar düşünsün.
Nagihan ve Atakan'dan korkulur.
-
Hocam benim anlamadığım bu Merve geçen sezonlarda böyle değildi. Ortalığı birbirine katardı. Nagihan oyun katkısı vermiyorken bile yazıldığında ses çıkarmadı 1 ay önce kırmızıda.
Merve derdini seveyim ben de önemli bir şey diyeceksin sandım
Merve'nin dediği bir yerde doğru (önce oylamadan aday çıkmalı sonra performans sonuncusu açıklanmalı) ama kendi performansı da süper değil. Bugün de oyun hediye edildiğini düşünüyorum kendisine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X