BAŞKAN DEĞİŞİK BİR VAKA HER ZAMAN 50 ADIM ÖTESİNİ GÖRÜYOR BİZ DE BİLMEDEN BAŞKANA SALLIYORUZ BASKET SEÇTİ DİYE < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 13 Mayıs 2024; 0:4:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (5216. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Geçen sayfalardan birinde yazdığım üzere olabilecek KURGU'lardan birisi idi ve oluyor gibi görünüyor bakalım...
-
https://open.spotify.com/track/4NgBpiVDCdDvpiV92QIekx?si=voAApwLUQt-uHawGjWcdJg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ishalken de ossurabiliyor musunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaptığını kendi de bilmiyor hocam geçen hafta iki halka seçti bu hafta kum torbası, basket seçti. Kafasının içinden geçenleri anlamak imkansız
Reklam girdiğine göre, Seco'yu yolcu ediyoruz. Ah be Seco.
-
Secoyu harcadılar rez alın demiştim ben
sercan'ın elenmesi daha iyi. şampiyonluk şansı olan biri. yunus emre başkan düellolarda aleyna ile oynarsa kazanır diyebiliyorum ama sercan ile belli olmuyor.
Yunus Emre kaybedip atış seçse rahat geçerdi Aleyna'yı, Sercan 2. tura kalarak patladı. Haftaya da Aleyna'yı elerse görev tamamlanır
Seco'nun ismi anketten bugün sileceğim hiç aklıma gelmemişti...
Maalesef gelenek bitti. 1 milyon 600 bin TL kazanarak yarışmadan ayrıldı Sercan.
1 tane togg parasına bu eziyete değer mi bilmiyorum. Haftalık 60 bin alanlar var bide
KELCAN dışarıdaki planı ANALİZ ettim ben rahat ol sen...
-
Bu saatten sonra stick seçse bile max tepkimiz bu olur
-
BAŞKAN DÜELLO GİBİ BİR YERDE ATIŞ ÇEŞİTLİLİĞİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN ANTREMAN YAPIYOR
-
Çoğu sayfa patladı. Sercan ile beraber rezil oldular
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keyif seviyesi
Sercan 3 gün önce veya sonra elenmiş bir önemi yok da bugün resmen o basket atışlarını kasıtlı atmadığına yemin edebilirim. Poyraz'da 2 tane anca kaçırdı çünkü
Bu adamın isteyip de atamayacağı bir tek sert kum torbası atışı var
-
Beyler net spoiler verin Beria yenge ona göre eve dönecek
-
yunus emre başkanın işine akıl sır ermez hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X