Basketçi poyraz ve aysudan hala iyi atıyorlar hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (5197. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
5-0 felan rüyalarına dalmadınız inş
-
sercan şu atışla kazanırsa yunus kendi kendini diskalifiye etsin gerçi o da kötü atıyor ama seco ayrı bi kötü bugün
-
Kılday Yunan Survivorunda kaybetti
-
Allahını seven defansa gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat daha erken başkan 3-0 dan çevirmişse havaalanında onu bekleriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunda top değişmiş gibi sanki küçükken oynadığımız dandik plastik toplara benziyor
-
Poyraz'a karşı sniper olan Sercan nasıl bu kadar kötü atar? Hayret ediyorum bu arada
-
Geri sararak oyunlara bakabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok kötü attı.
-
ilk oyun basketi öyle kolay attılarki herhalde dedim kolaylaştırmışlar atışı :) sonra eski hallerine döndüler
-
NOLUYO LAN ÇAKKALLAR
Önce spoiler iptal oldu şimdi başkan sayı verdi
nefisenin bu seneki tüm olayı kenarda bacak bacak üstüne atıp tırnak yemek. allah aşkına ne katıyor survıvora geçen yılı izleyenler söylesin geçen senedemi böyleydi bu arkadaş ?
-
2017de de kaybederdi yunanlara bu 3te0 lar yapardı kıllı keçi
-
Senaryo izliyoruz ne olsun bıraktım çok rezil
-
Haydi Dora teyze, yen şu Damla'yı.
-
Şu şekil şüphelenmeyen erkekte sıkıntı vardır
Ah be Dora teyze.
-
3 2 olursa yunusçular
Hepsinden Azar Azaryoutube
Recep ivedik Celal ile ceren Şahan gökbakar Komik Kesit Twitterhttps://www.youtube.com/watch?v=0DAXzGw5m3E -
Emiryoutube
sedat peker reis şüphelendi mihttps://www.youtube.com/shorts/5du66YVusgM?si=iDBRJHvbqUSeEHAz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X