Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4990. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.834.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49884989499049914992
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş

Ben oy verdim hocam seco ya gidecek. İlk Doğukan la başladım ilk gitti sonra poyraz oda gitti peşine yaman Berna yasin.

Ama poyraz elendikten sonra oy hakkım doğunca karar verdim elenecek kişi ye oy vermeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eragone kullanıcısına yanıt

Ogeday duello larda her tür desteği atıyor zaten hocam.

• Pablito20 kullanıcısına yanıt

Bence de bir borcu yok ama herif takıntılı. Mesela Masterchef All Star'da nasıl kendi sezonunda 10. olan kadını şampiyon yaptıysa burda da şampiyon olamamış isimleri daha çok götürmek istiyor olabilir. Adamın ciddi takıntısı var.

• İşte acurun ne istediğine bağlı senaryo🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 3 1 yada 2 2 yani maviden olsun derse 3 1 olur istemezse 2 2🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?  seco isterse papatyayı bir lokmada yutar geçende yaptı zaten de herif reyting yapıyor diye gizliden acurun gözdesi olabilir papatya🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Mastershef saçmalığını anlamadım zaten 10 kişi yemek yapıyor 3 kişi puan veriyor. Biri zehir gibi yemek yapsa ama o 3 kişi nin adamıysa tam puan alabilir. Yani her türlü torpil aksvare dalavere döner. Seyircinin hiçbir şey anlama şansı yok. Yarışan yarışmacıların bile.

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?x (formerly twitter)
    Master Bilgi (@masterbilgi_) on X
    https://twitter.com/masterbilgi_/status/1787397207060013501

Zirvede kim var bakın bakalım. Ayı Hikmet Survivor tarihinin en iyi erkek yarışmacısı. Önünde saygıyla eğilin

• Survivor tarihi şaşmaz 3 katıldığı yarışmadada final oynayan tek adam Adem şampiyon, gerisi nal topluyor, 2022 de gördük Hikmoş Berkoş Satakan Kılday a neler yaptı

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    O kadar şef ve dükkan sahibi insan varken Esra'nın birinci olması soru işareti. Acun'un yarışmanın bundan sonraki sezonları için katılımin artması ve reytingleri yukarı çekmek kadını biraz iteklediklerini düşünüyorum. Hem kadın hem de ev kadını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu sene az kalsın kadın dostu bir BAŞKAN imajı çiziliyordu son anda kurtardık.

BAŞKAN karı düşmanıdır. Biz de karı düşmanıyız

• KADIN DÜŞMANI zıpırlara karşı savaşımız hiç bitmeyecek, günaydın amazon ruhlu nefise sultancılar🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Bu akşam kırmızı takım yanarken Yunus Emrenin gireceği poz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

2017'de Mağdur Reyiz'in finale nasıl çıktığını gördük 7/24 mağdura yata yata

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Adem bence bu sezon sms yok diye gelmedi ama büyük pişman olmuştur şu tırt yarışmacıları gördükten sonra yemre'nin 2. özgür dede'nin 3. performans sıramalasında olduğu bir allstar erdi reis gelseydi bile iş yapardı 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• 
Sayfa: önceki 49884989499049914992
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.