Ben hilmiyi suçlamıyorum bu arada takım sürekli sallıyor Yunus'a seremonide de Yunus'un tek sevdiğini söylediği kişi oydu takımdan dışlarlar ilk yazılırım diye korkuyor doğal olarak. Düello gecesinde destek vermesi yeterli benim için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4889. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
neyse günün tesellisi plymouthtaki reisler hülle city'e çaktı
-
Sercan ne boş yaptın be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HERKES SENİ KISKANIYOR SECO BAŞKAN!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen KELCAN ya sana ayıp edildi...
-
Beğeniyoruz reis.
Comeeee Onnnnnnn
Bu Yemre Nagihan konusunda haklıydı ama diğer bütün konularda haksız kaldı, Nagihanı yemek istiyorsan iyi strateji yapıp onu yazdıracaktın erkeklerin çoğu ile arası iyiken beceremedi, hatta o hafta Merve ve Aleyna Nagihan yazmıştı ama sonra Yemre gidip kızların hepsini birbirine kötülemiş Nagihan a ilk geldiğinde söyledikleri, Aleyna arkasından çevirdiği işler falan çorap gibi başına ördü bunları Nagihan, sonuçta adadan olmasada takımdan giden o oldu
-
yav adblock'ta engellemiyor bu reklamları habire turkcell reklamı çıkıyor acayip sinir oldum
-
seco başkan çubuk uzatıyor diye anladım
-
SERCAN CVNE YAZ
-
SARI YILAN VERDİ Mİ? YOK. ULAN VERSE HADİ BİZ DE ABAZAYIZ HALDEN ANLARIZ VERMEYEN KARI İÇİN KİMİ SATTIN
BAŞKAN DAMARDAN GİRDİ
ABAZAN OLABİLEN TEK FUTBOLCU
AMATÖR TOPÇULAR BİLE ZIPIR ZIPIR ZIPLATIYOR
-
BAŞKAN VEFALIDIR
-
Kırmızı takımın adasına atom bombası fırlatmak lazım
Fena bi' şekilde...
-
YUNUS EMRE BAŞKAN İNANILMAZ KONUŞUYOR
Yunus Emre program başladığından beri yaptığı en mantıklı en doğru açıklamayı yapıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BAŞKAN SENİ SEVİYORUM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X