Turabi bu disk atışını yapamıyordu parkuru yıkmıştı barzo |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (479. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Süpermen gerçek değil mi hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman yunus emre doğru yolda demektir hocam.
...
-
...
-
...
-
önceden bilgi sayfaları hep yazardı çizerdi şu an kimse bir şey demiyor ama umarım maviler almıştı yoksa begüm aşırı tehlikede
-
...
-
...
-
...
-
Fragman ters köşe analizinden yola çıkarsak maviler kazandı. Ayrıca şu su parkurunda muhtemelen Ogeday Hakan Poyraz baya hızlı gelirler.
-
Sürünme harici her parkurda hızlıdır ogeday. Turabi in bu konuda tek şansı çok atış olması. 4.5 atışta ogeday rahat yener turabiyi. Ya zor atış olacak yada çok atış. Bu arada çok fark atmaya gerek yok 2 an önce gelsen dahi Atışın idare ederse zaten yenersin.
Kimse o kadar takmoyorki
Parkurda saha önemlisi atış hocam. Bazen çok zor atış oluyor o zaman eyt lilere şans doğuyor.
Bu arada parkur parkur sıktı ya geçen sene ki oyunları bile özledim.
Ulan Ogeday bununla nasıl bir araya geldi ya.
-
-
2020de sercan bunları kafa kafaya vurduğunda keyiften havale geçirmiştik. Çünkü nisa gibilerin adı değişir; bizde de acı hatıraları vardır.
''Basireti bağlanmak'' deyiminin bir sonucu olsa gerek!?
-
Bu hırbo parkurdaki aletleri parçalamaya başlıyor, yapımdan kimse de sesini çıkarmıyor mu? Batuhan sinirlenip platformu devirdi diye Acun ağzına etmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 15 Ocak 2024; 18:43:44 > -
Neyse, ayrıldığına sevindim. Ogeday'ı severim. 2022'de de "Ogeday yarışma bittikten sonra Nisa'yı dehler" demiştim. İşin içindeyken farkına varamadı herhalde kendisine ne kadar zarar verdiğinin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X