Ekstra Murat tam bir Yunus Emre Başkan antisi Zıp zıp zıp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (478. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Hocam performansımızda düzelme var bugün bir oyun kazandık diğerinde Ogedayla aynı anda bitirdik ama Merve Aydın 1 halka atabildi sadece.
-
-
-
-
BÖLÜMLERDE SARI YAZIYLA KONUŞMALARI YAZAN REYİZ SEN DE ADAMSIN SAYENDE TÜRLÜ TÜRLÜ MAKARALAR DÖNDÜ FORUMDA.
-
-
Bu arada Yunus Emre Başkan’a ayrı parantez açmak lazım. Ben 1 ay sonra elenir diyordum ama Başkan bu sene baya iyi hazırlanmış yarışmaya kolay kolay elenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oy na ma ya cak!!!
-
Ayı Hikmet, baş cazgırcıyı fena paketlemiş
Acun getirtebilir mi şüpheli, bence zor
youtube
ANTALYA - Antalya'da Survivor yarışması ile ünlenen başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla sokak ortasında darp etti. O a...https://m.youtube.com/watch?v=ShvGvIcF-R8&pp=ygUcaGlrbWV0IHR1xJ9zdXoga2F2Z2EgY2F6Z8Sxcg%3D%3D
Murat ozarı ekstra ya sadece YUNUS EMRE BAŞKAN a sallamak için katılmış bu ne lan
-
Yunus Emrede tam hırsına yenilip düelloda güçlü rakip karşısına çıkıp atışlarda heyecan yaparak elenecek bir vibe var.
-
Bu forumdakiler hangi kafayla sabah akşam survivor konuşuyor anlamak mümkün değil, acun bile survivor'ı sizin kadar umursamıyordur sabah akşam bıkmıyor musunuz bu yarışmadaki saçma sapan tipleri konuşmaktan, survivor bitiyor bir de üstüne murat özarı gibi adamların saçma sapan yorumlar yaptığı survivor ekstra mı izliyorsunuz, kafayı survivor'la bozmuşsunuz resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada survivorda atışlarda beceri önemli bir faktör ama ben psikolojinin de çok önemli oldugunu dusunuyorum.
Mesela Yasini dengesiz delinin teki atislarda basarili olamaz asla.
Katılanlar +1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rororo4 -- 15 Ocak 2024; 20:19:34 >
Bravo hocam
Turabinin kötü olduğu bir atış hatırlamıyorum ama Ogedayın başarısız oldugu atışlar vardı.
Ben Turabinjn Ogedayıda bir şekilde ekarte edecegini dusunuyorum.Aralarında öyle asiri hiz farkıda yok.
Survivor=Atıştır.
Genel atış olarak Ogeday daha iyi. Aralarında hız farkı da var. Hele su parkurlarında Ogeday daha da hızlı. Erkeklerde gelmiş geçmiş en iyi atıcılar Hikmet,Ogeday,Berkan,Adem ve Turabi. Ama çoğunun hız sorunu ve bazı parkurlarda dezavantajı var. Sercan bazı atışlarda çok iyi ama kötü olduğu da çok. Bide hız olayı sıkıntılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hız önemli ama tek tur parkurlar.O yüzden fark cok acamiyorsun.
Birde Ogeday'ın 2022'de 4/0 falan cekip sagi solu tekmeledigini cok hatirliyorum.
Ama genel hatlarıyla haklısın,yazdıkların en winner kişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X