Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4770. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.832.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47684769477047714772
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • Son 2 ayda 2 kadın düellosu oldu, bu kadın yarışmacıları bu hale Acun getirdi. Oyuna çık, ye, iç, gez, yat, isim yaz eleme de yok oh ne güzel. 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Dün yunus sercana yenilince nasıl ağladı öyle nasıl hayretler içinde izledik, yenseydi Sercanı ilk turda koşarak sarılırdı sadıcım diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu olayda Seco'nun suçu ne onu anlamadım max yapabileceği Nagihan'a beni destekleme demek olurdu o da son derece saçma bi hareket Hilmicem onu desteklerken Seco bişey demedi sapla samanı ayırmak lazım

• Sigma33 S kullanıcısına yanıt

En sonunda pes etti ama seni Allaha havale ediyorum diyordu ayı Hikmet'e 4-0 yenildiği oyundan sonra 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• KONSEYDE YİNE EYT’Lİ ATLET KAYIRILINCA BİZ;

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pablito20 kullanıcısına yanıt

Seco'nun yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum ama Nagihan'la Hilmi'nin desteği aynı değildi hocam. Yarışmayı hiç izlemeyen birine izletsen Yunus Emre herhalde rakip takımdan falan derdi.

• Musashi-R kullanıcısına yanıt

Burda Tarkan da ki şu cadı ya gönderme var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 dk 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

o Nagi'nin sıkıntısı hocam belki Seco fazla abartma diyebilirdi ama Seco'nun bu toplara çok girmediğini biliyoruz o da Nagihan'dan korkuyor 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Yasin'i o bacakla oynatan Acun, yatacak yerin yok.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

direkt reklama girdi hocam reklamvivor bugün iyi reyting var tabi 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• Dün sercana yenildikten sonraki halini gördükten sonra nasıl destekleyeceksiniz o kişiyi ey forum halkı? Yasine elense aynısını yasine de yapardı yunus öyle bir kişiliği var. Dua etsin yasin bıraktı kaldı 1 hafta daha adam tek bacakla eliyordu zayıf halkayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acun'un bu sene yaptığı en yanlış iş Ayı Hikmeti almaması Turabi'yi erken göndermesi. Turabi Ayı Hikmet Atakan Ogeday kadrosu izlenirdi çok büyük saçmaladı. Sadece bu 4 isim bile yeterdi ama yanlarına iblis Bora ve mağdur reyiz Adem'i de eklese süper olurdu

Bu durumda giydirilmesi gereken 2 kişi var: Nagihan ve Aleyna. Diğerlerinin bir suçu yok. Nagihan bariz gıcıklığına yüksek sesle Sercan'a destek verdi.

Sercan’ın suçu rezil bir insan olması.

Sadece Nagihan değil, Özgür ve iki kadın yarışmacı da onu destekledi. Kimin kimi desteklediği önemli değil ama rakibine mobbing yapıldı. Bu durum işine geldi ve tepkisiz kaldı. Yunus ile arası kötü olsa bir yere kadar anlaşılır ama sonradan o da tepki gösterdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BANA GÜVENİN YUNUS EMRE BAŞKANIN SON 5 GARANTİ GERİSİ KENDİSİNE KALMIŞ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt

takımı birleştiren adam seco başkana karşı bu sözlerinizi kınıyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 47684769477047714772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.