Orası öyle hocam. Cennet ve cehennemi izleme imkanı olsa, insnaların %90'ı cehennemi izlerdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Nisan 2024; 21:13:3 > |
Bildirim
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
Orası öyle hocam. Cennet ve cehennemi izleme imkanı olsa, insnaların %90'ı cehennemi izlerdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Nisan 2024; 21:13:3 > |
HER GECENİN SABAHI VARDIR BEN O GÜNEŞİ BEKLİYORUM -YUNUS EMRE BAŞKAN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 30 Nisan 2024; 21:12:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yunus Emre ve doğru hamle... Adam direkt kafasına göre takılıyor. Doğru hamleymiş, stratejiymiş bunlar Yemre'lik şeyler değil. |
Aleyna satışçıoğlu karalanacağı için karartma uygulamışlar başkana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Millet haziranın ortasında bitecek diye üzülüyor ama bu rezillikle haziranın başına kadar devam etmesi bile fazla. Kaç gündür adam gibi ada hayatı göstermeden oyuna geçiyorlar, bitse de survivor defterini kapatsak. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bugün bayrağa kalması zor gibi geliyor parkur biraz uzun. 12-10 falan biter. Kırmızı alabilir. |
![]() |
Blok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
... ![]()
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eytli atlet tatile devam ediyor ne güzel dünya |
Yunus Emre'nin ahı üzerine olsun Hull City |
![]() |
Yardım olayı iyi olmuş bu oyunda. |