< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4649. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Çıkınca pişman olur. 21de kaleynayı destekleyip onun gerçek yüzünü gösteren poyraza laf yapıyordu avel yunus
Poychad başkanı taa 2021den uyarmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam başkanın travması ilk evliliği bence
İlk evliliği mutlu ve severek yapılmış ancak başkan o dönem fabrika işçisi olduğu için maddi yetersizlikten dolayı eşinin ve ailesinin baskısıyla ayrılmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 30 Nisan 2024; 20:59:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Desteklediği yarışmacı ha bugün ha yarın geliyorum diyip çiftlik bank misali kandırılan şahıslara selam olsun
BAŞKAN ELENDİKTEN SONRA ALLAHIN OĞLU BİLE KATILSA SURVİVOR İZLEMEM DİYENLER????
youtube
The Walking Dead 8x16 “my mercy prevails over my wrath”https://m.youtube.com/watch?v=oPYZMbD6_9c&pp=ygUrcmljayBncmltZXMgbXkgbWVyY3kgcHJldmFpbHMgb3ZlciBteSB3cmF0aA%3D%3DŞu şekil ağladim.
Poyraz'dan da çok emin değilim ama başkan mavi takımda kalsaydı bugün daha iyi durumda kalırdı. Hassas kalpler için kırmızı takım cehennemdir.
-
Poyraz'ın dostluk konusunda keskin çizgileri var. Sevdiğini tam seviyor, sevmediğini hiç sevmiyor. Tam dost olunacak adam aslında. Yunus'la büyük tartışmalar yaşamasına rağmen bile dikkat ettiyseniz arkasından neredeyse hiç kötü konuşmadı yarışmada. Bir yerde Yunus yine trolluk yaparken yarışmayı kazandıktan sonra gönüllüler benchine kitlenmişti, sinsi seda yine ne bakıyor bu gibi bir şey söyledikten sonra hep bana bak tarzı bir şey söylemişti
.Hatta diskalifiye olmasın diye sürekli ayırdı,kündeye geldi canı sağolsun dedi. Çok erken gitti kral.
Mavi takımda da devamlı potaya sokarlardı, sindirmeye çalışırlardı.
-
Poyraz dost satmaz hocam
21de hanzadeyi sırtında taşımıştı resmen
Olm başkanın da ne dramatik hayatı var anasını satim
ilk evliliği fabrika işçisi diye maddiyat yüzünden bitiyor bunun üzerine modellik işine atılıyor oradan dövüş ve oyunculuk denemeleri…
Çocukluğu desen nefes darlığı hastalığı buna bağlı olarak evden çıkamama aşırı kilo alımı ve antisosyallik
Doğruyu söylemek gerekirse yarışmada en kafa dengi bulduğum poyraz dışarda da böyle bir arkadaşımın olmasını isterdim
Poyraz'ın elendiği senaryoda mavi takımda da kaderi çok farklı olmazdı hocam. Kızlar pek sevmiyordu çünkü Yunus'u ayrıca kıllıyla yine tartışma yaşarlardı eminim. Poyraz'ın elenmedigi senaryoda ama bence de balataları bu kadar sıyırmazdı. Yasin ve Poyraz'la beraber daha rahat durumda olabilirdi. Yüzdesi kesin daha yüksek olurdu zaten.
Doğru hamleleri yapmazsan her yerde potaya girersin ama sadece bu yüzden demedim. Kırmızı takımın 1 günlük kaosu mavi takımın 1 aylık kaosuna bedel.
-
Direkt oyuna geçti reziller
Oha ya insan 5 dk ada hayatı gösterir.
-
11-11 olmuş yine
Ulan yunusun röportajı nerde şaka mı bu
kırmızı takım olmasa survivor olimpiyatlardan farksız olmaz hocam tüm kaos kırmızıdan çıkıyor
-
Abartma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X