![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4633. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Kim çıktı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özgür'ün adı neden 1 kere bile çıkmadı? Çok garip valla.
-
bak acun 12 dk sonra gelicem, kim aday diye merak ettiğimden değil fragmanı merak ettiğiminden yayınlamazsan vallahi her videona dislike atarım
-
O ikisi gelmese çer çöp grubu dağılmazdı hocam amigo nagihan sürekli potaya girerdi. Yunus da o ikisinin yanına geçmezdi belki daha iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özgür baba kurtuldu. Ama yarın aday olacak kesin.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.acun duyum sayfasını kapattırmış -
Eşit ya da Sercan çıkar. Kaptan kim bilmiyorum, eşit çıkarsa ilişkilerine göre isim söyler.
-
Bu hafta Beria eşine kavuşacak gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaptan Aleyna. Umarım eşit çıkar bakalım kimi söyleyecek merak ediyorum.
Acaba 3. doktan sonra çıktı da o yüzden mi bugün hiç yazılmadı. Bana tuhaf geliyor. Yoksa mutlaka bir tane kadın çıkar Özgür yazardı en azından şu Aleyna gider yazardı.
-
Şimdi anlayacağız Aleyna hainlik yapmış mı yapmamış mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 30 Nisan 2024; 0:20:13 >
Amigo ya karşı duruş gösteriyor Yemre en azından.
Kel ikiyüzlünün önde gideni hocam
Nagihan aleynayla samimiyse o da samimi oluyor değilse o da samimi olmuyor tamamen lobicilik samimiyeti bunlar
Atakan ve hilmicem gelmese bu ikisi sürekli yunus emreyi potaya sokmaya çalışır
Acun bu sene kaosu cok bastirdi, takimlara asiri mudahale etti, yok sen cok guclendin deistir yok sen cok bagirdin sus, sanane abi sanane, fiziksel mudahale yoksa karisma , haftalarca odulsuz kalsinlsr sananeeee
Hangisi hocam o kadar çok varki
Nagihan adamdır
Bence Yemre çıkmış olabilir. Özgür-Seco-Nagi yemre yazdı. Nefise veya Aleyna'dan birinin daha yemre yazdığını düşünüyorum. Eşit çıksa reklama son oy açıldıktan sonra giderdi. O ikiliden biri boş oy atmış da olabilir. Yemre çıktı bence. Belli olmaz tabii...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X