... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4178. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Kaleyna rezil elen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bize ne izletecekler ki 22.48 de 30 dk reklam olsa o zamana kadar 11-11 olur bence :)
-
bugünki atışlarda sıkıntı var satış kokusu alıyorum burnum iyi koku alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablito20 -- 14 Nisan 2024; 22:16:18 > -
Olası eşleşme için Berna'ya karşı istatistiğini kastı yattı. Aynısı için Berna'ya izin vermiyorlar ama. Geçen silindir oyununda çok net yenerdi oynamadı.
-
Atakan içten içe deliriyor
Çok güzel yendi oge berna
-
Eşli oyunun saçmalıyı örnek bir oyun daha gördük
Atakan’ın suçu neydi şimdi?
Nagihan ve Damla oyun bittikten sonra tartışacak galiba.
-
Benim tahminim oyunu kırmızı aldı, Damla da Nagihan'ın oynamamasına takıldı.
-
Bugün maviler alır. Aleyna'nın iyi olduğu bir oyunun kazanılma ihtimali yok çünkü kendisi loser. Merve ya da Nefise iyi olsa kazanabilirdi kırmızı
-
Atakan kırkyılda disk kaydırmadan sonra atabildiği birşey buldu onda da eşli saçmalığından deliriyor. Cidden birleşmeden sonra kaldırsınlar eşli oyun saçmalığını. 1 tur 8 2 . tur 8 olsun 1-1 olursa bo3 yap olsun bitsin. Yok kadın atacak erkek bekleyecek falan filan saçma sapan bir sistem.
-
Merve yüzünden mis gibi sayı gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ikisi yanyana atmıyorsa eşli oyun neden var zaten. Acun oyunlarda birilerini kazandıracağım diye yapıyor bence bu saçma işleri
-
REZİL M. AYDIN ELEN
Bu furkanın boyu ne kadar kısa karınca gibi
-
-
Watch Bir insana 10 kez verirsin, 1 kez vermezsin (eyvah düşüyorum gaf) | Streamablestreamable
Watch Bir insana 10 kez verirsin, 1 kez vermezsin (eyvah düşüyorum gaf) | Streamablehttps://streamable.com/1hgfo7 -
-
Catwalk Ferat çık hesaptan artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X