Bir maçı var; rakibi bunu 3 vuruşta bayıltıyor |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4132. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
-
Ogeday diskalifiye de edilmiyor sarı papatya dayak yediği ile kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dayağı yediği için
Destekledikleri her yarışmacı bir bir elendikçe normal karşılamak lazım...
-
yok sözlü atışmada
-
...
-
Hocam küfürden diskalifiye olan tek bir insan yok yarışmada. Ayrıca ne kadar amatör olursa olsun dövüşçü biri dövüşmeye bilmeyen birini her türlü döver savaş cebeci mevzusundan sonra bu tartışma bitti sanıyordum. Herifi 20 kişi falan tuttu üstüne.
BİR DÖVÜŞ SANATLARI GURUSU OLARAK OBJEKTİF BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM Kİ YUNUS EMRE BAŞKAN KILDAYI PAKET ETMİŞTİR.
Biz bunların destekledikleri adamları dövmekten sıkıldık
-
Acun anlık, senden adam falan olmaz. Sen iflah olmazsın 3 ödül ceza veriyoruz. Çoktan elenmesi lazımdı yunus emrenin ettiği küfürler bile yeterdi yani.
Kaleyna sıfırcı mı yine bugün
-
Bu arada Yasinle Barış'ın kavgası bile daha sertti, kurgucular yine sinekten yağ çıkarmış
-
Sahte kabadayı küfürbaz Yunus Emre Hikmet'i görünce yardım dileniyord ekipten
-
Yunus darbe aldı. Ogeday küfürlerden dolayı çıldırdı. yunusun çıldırması dayak yeme refleksi nerde görsem tanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
...
-
Bu ne biçim kavga verme şekli ya. Fragman bile daha iyiydi. Sansürleyecekseniz hiç göstermeyin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X