< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (385. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
...
-
Begüm patatesi çıkıyor oyuna:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
NET AKILLI OL ZIPIR.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam. Olay para değil demek ki başka bir şey.
-
Merve yine kapmış en zayıf halkayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Serco-Aleyna yakınlığı
-
Acun takımları karıştırıp çorbaya çevirseydi ne güzel kaos ve kavga izleyecektik.
-
Kalavar dostum beni neden alıntıladın?
Ulan Begüm, bir kere oyun al be
-
Serco survivora karı kız ortamı için geliyo zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PATATES BEGÜM.
kıl payı gittiiiiiiiiiii
-
Doğukan imkansız, dönemez.
Kadınlara bağıramazsın demek kadınlara yapılan bir aşağılamadır benim gözümde. Hele de Nagihan gibi birisine. Bana bağıramazsın deyip Sercanı ittiriyor :) Turabiden gaz alıyor.
Kötü söz yok, hakaret yok, herkes orada birbirine bağırıyor, kadınlar erkeklere bağırınca sorun yok, Sercan bağırınca mı sorun var?
Neden? çünkü Sercanı yollamak istiyorlar. Turabinin her zaman yaptığı taktikdir bu. Zamanında onun da yaptıklarını biliyoruz.
Ya arkadaş yarışmada sanki SMS varmış gibi bu sene kavga gürültü kıyamet daha fazla oluyor anlamadım ne iş bu. Performans senesindesiniz iyi oynayan kazanacak neyin derdinsiniz diyeceğim de olay reyting tabi kurgu bile var olsa izliyoruz işte. Dizi film gibi :)
-
Adam atıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
acun galiba bu takım değişimi fikrini su yuzden anlatti, kirmizi takim bu anlatacagim sistemle hala yetersiz kalirsa takimi degistircez dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 13 Ocak 2024; 21:55:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X