Yağmur Bandacıyız hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (3159. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
2021'DE ANLAT BAKALIM DA BİLE TARTISMA CIKIYORDU HEY GİDİ 2020 YANINDAN GEÇEMEZ AMA ERGENLER İCİN DURUM FARKLIDIR
GURME SURVIVOR İZLEYİCİLERİ 2021 DİYECEKTİR HOCAM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 12 Mart 2024; 18:3:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
-
...
-
2020 çöp
2021 çöp
Gerçek Survivor 2015 ve 2017 arasında geçer
2016’da fena değildi
...
-
...
-
2020 survivor'ı Başkan, Mert, sonlara doğru Seco olmasa çekilecek çile değildi hocam, bir noktadan sonra ergen eğlendirme programı olmuştu. 2021'de en azından cıvıtmadılar, güzel bir sezondu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 12 Mart 2024; 20:32:24 > -
Sosyal medya ergenlerini yoksayarak diyorum 2020 de bir milattır Yunus Emre Başkan gibi bir cevherin yedekten survivor a katılması(yedek olması zaten bir skandal)
Erman başkan ın rüzgar gibi gelip geçmesi falan
Derin izleri var sezonun
dostum beni niye saymadın
-
Hocam sizi de etiketlemiştim de max 4 kişi etiketleyebiliyormuşum ondan çıkardım son zamanlarda fazla aktif olmadığınızdan dolayı
...
-
valla neredeyse her sezonu izledim,
survivor’ın prime dönemi 15-17 arası. ada hayatı,kaos,performans vs hepsinde zirve bu sezonlar.
15 öncesi de çok iyi ama format daha farklı olduğu için saymıyorum onları.
17 yi mücadeleden dolayı sevsem de Anlat Bakalım saçmalığı olduğu için en iyisi görmem. 15 en iyi sezondu saçma oyunlar yoktu has Survivor'dı bence
-
-
Hırsız Poyraz a verilen ceza azdır, eli kesilmelidir..
Başkan kesecek hocam
...
-
Bu Aysu organize çete lideri gibi birşey.Flash tvdeki amatör oyuncular gibi poz kesiyor üstüne...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X