Kıskanmayın hocam çok güzel yorumlar yapıyor hanzade sultan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 12 Mart 2024; 15:36:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (3158. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Bizim 2021 tayfa çok iyi hocam ya hepsi başkancı Hanzade,Aley sultan hatta bence Poyraz bile hepsi tedrisattan. Yanlış zamanda katılmış yarışmaya Yunus keşke 2021'de olsaydık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 tayfa en çok hakkı yenen tayfa bence 2021 çoğu konuda 2020 den üstündü hocam
Keşke Dora dayı daha çok etki edebilseydi ama onu all star senesinde çiğ çiğ yediler maalesef yine de başkanla dayıyı aynı sahnelerde görmek güzeldi
Güzel kadınla seksi kadın arasındaki fark ne midir?
Damla ile Kalaycıoğlu arasındaki farka bakabilir. Damla güzel, Aleyna seksi.
-
Anılmak istemez mi adam yarışmadan çıkınca en az 5 youtube kanalında olayı anlatıp kahkahalar ile gülecek o da kanaldaki diğer kişilerde. Bildiğin malzeme çıktı ona. Önceki sene Atakan'ın dayanamayıp ödülü gidip ısırması nasıl kurgunun dibiyse bu da net şekilde kurgu
-
-
2020'den zaten fersah fersah daha iyilerdi de bence genel olarak karakter olarak da diğer sezonun yarışmacılarından daha iyiler en sevmediğimiz batu ve ayşe bile 2022 all starda karakter olarak berkan,ziya,seda,sude, yağmur,niza gibi tiplerden çok daha iyiler. Bu sezon da Aleyna için benzer şeyleri düşünüyorum kendi senesinde sevmezdim biliyor herkes ama bu sene geyik muhabbeti haricinde nagihan,pınar,nafize gibi tiplerin yanında duruşunu iyi buluyorum 2021'den razıyız genel olarak.
Bu sene pişkin steven bile gelse furkandan daha çok renk katardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 12 Mart 2024; 16:22:50 >
Hilmicem "maksimum çöpü karıştırıyoruz" demişti. Muhtemelen başkan sofrada kalanları yemeye yeltendi ondan ceza aldı. Böyle bir adam "beni kimse durduramaz" dedi diye 3 ceza veren acur, cezasını fazla bulup gülen poyraza en az 30 ödül ceza vermeliydi.
Bence de öyle valla hocam acaba 2021 sezonunu beraber izlediğimiz hocalar da benzer düşünüyor mu merak ettim.
@franz392 @Egeozbaran @T0RNAD0 @Mayor of El Dorado
Ethan hocanın benzer düşündüğünü biliyorum
Poyrazın hırsızlığını çok güzel sıvadı
2017 hariç her sene çöp ve başkanlarla idare ediyor
Damla bence güzel değil sadece aurası var ve gülüşü güzel. Yani konuşması gülüşü hareketleri vs bir çekicilik katıyor. Aleyna ise ne güzel ne çekici geliyor bana.
-
Furkan Dede burdaki yorumlar için konuştu galiba
-
Ne dedi ki?
-
Klavyeden kötü yorumlar yazmakla olmuyor oradan gibi bir şey dedi
-
ada (@adadiffindo) on Xtwitter
gece herkes uyuyunca dominik merkeze giderken poyrazhttps://twitter.com/adadiffindo/status/1767259423368474978?t=QWkYP19AEb1bKr16RP_ITg&s=19
FURKAN DEDE NET AKILLI OLSUN SICAK FIRSATLARDA TAKILMAYA BENZEMEZ BİZİM BÖLÜM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X