🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (288. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
...
-
Bu ayıcığı yarışmaya bile almamışlar ama burada hala tokatlar mokatlar yazıyor millet geçen sene nisa ve ogesuya dadılık yaptı tüm sene bundan olsa olsa ayıcık olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mükemmel hocam...
-
Boğazlarına takılmasın hocam!?
-
O degilde 2013de nerdeyse tum anketlerde murat birinciydi hatta kazanacagina o kadar emindik ki ikinciyi tahmin etmeye calisiyorduk dogu mu umit mi hilmicrm mi ikinci olur diye survivor enterasan murat bu dortluden dorduncu bitirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kralsın hocam.
-
Acun yine saçma şeyleri abartmaya başlamış Hakan’ın yaptığının 10 katı hareketlere tek kelime laf etmediğini gördük acur boş yapma
Valla ne Turabi ne Hakan kurtaramadi bu les survivoru… Izlemek bile istemiyorum artik.
Acilen Hikmet takviyesi sart. Hikmet yoksa survivorda yok.
Turabi ersin le bozopy korumaya, almış. Tabi normal olarak geriye seco kalıyor.
Başkan hem oyun kaybetti hem de ceza aldı. Berbat bir bölümdü
Sweety...
-
Yunus Emre ve Yaman orada Sercan'ın durumunu en iyi anlayacak kişiler ve ona bu durumu anlatan kişi de Turabi. Onlara sözde ''kendinize gelin,harcayacaklar bunlar sizi'' diyen adam şimdi aynısını Ersin,Bozok,Nagihan ile beraber Sercan'a yapıyor. Gerçekten efsane olmak istiyorsanız konuşun anlatın olayı Sercan'a destek çıkın böylece hem kendi takımına hemde karşı takıma karakter neymiş gösterin. Ayrıca kendi takımınızı da hem satmamış hem de takımınızı ''bu sözlerimden sonra beni yazarsanız Turabi'yi haklı çıkarmış olursunuz'' düşünecesine de sokmuş olursunuz. Tabi insan piskolojisi ''benim takımım benim arkamdan iş çevirirken bana destek olan Turabi'ye çıkışmam ayıp olur'' düşüncesiyle susuyorlar tabi. Yaman hadi yeni çocuk buna kafası çalışmaz ve ya çalışsa da Turabi'ye laf söylemekten çekinir de Yunus Emre'de bu potansiyel vardı fakat hayal kırıklığı yaşatıyor. Turabi'nin himayesinde takılacak gibi bir tipi var.
-
Yarın telafi eder hocam
-
Furkan Dede gör bizi. Derhal Ayı Hikmeti getirsin Acun abin. Ayı Hikmet yoksa Survivor'da rating yok, kaos yok, kavga yok, rekabet yok. Ogeday ve Turabi alıp götürecekler. Derhal oyunlarını bozacak Ayı Hikmeti getir
-
İlk fırsatta sercanı turabiye satan ersin umarım ilk sen ikilErsin.
-
Umarım hocam başkanımıza güvenim sonsuzdur
Secocular kızmayın ama Turabi haklı Seco reis sabah aksam kızları kesiyor oyunlara odaklanamıyor acilen bu adamın yediğine içtiğine bişeyler atılması lazım.
Eyvallah hocam bilmukabele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X