Yok hala garanti hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2694. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
-
bu begumu yenemeyecek kımse yok
-
Pınar elendi diyenler patladı. Seda'nın surat zooooort!
-
Hepiniz kudurun pınar devam diyorrrr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ALEYNADAN ETKİLENMEYE BAŞLADIĞINIZDA ŞU ŞARKIYI AÇIN GENÇLER
ERAGONE HARİÇ HERKESTE TAM ETKİLİ
DERHAL SOĞUTUYOR
AleynaKonVEVOyoutube
🎶 "Aleyna Kalaycıoğlu - DOMİNİK" Spotify, Apple Music, Youtube Music, Deezer, iTunes ve tüm dijital platformlarda sizleri bekliyor: https://umgturkey.lnk.to/Aleyna-Kalaycioglu-DOMINIK - Yeni beat, yüz promil Halloween sen bir de me Brazil tam bebeğim Modum up olmadım hiç Dominik evim amigo Geceler Santa Domingo İçelim Pina Colado La romano casa de campo Baby çekemedi beni ona taktım geçtim yeni Aramadı yine beni taptı sekti geri Doyamadı tadıma bi’ daha mı geldi geri (geri, geri) Yine kovaladım ismini kalbi affedeni Bulamadım çölde bu aşkı mahvedeni Saramadım onu nasıl ben devam edeyim Arama bi’ daha beni ben mesafeliyim Yeni Benz, yeni girls, bad boy, bad trip uymaz bana, hiç gelemem İki laflar, iki shot patlat, benim ol baby, hadi gel eve der Yeni Benz, yeni girls, bad boy, bad trip uymaz bana, hiç gelemem İki laflar, iki shot patlat, benim ol baby, hadi gel eve der Bad boy, bad trip, bad boy, bad trip Bad boy, bad trip, bad boy, bad trip Bad boy, bad trip, uymaz bana, hiç gelemem Yeni Benz, yeni girls, bad boy, bad trip uymaz bana, hiç gelemem İki laflar, iki shot patlat, benim ol baby, hadi gel eve der Yeni Benz, yeni girls, bad boy, bad trip uymaz bana, hiç gelemem İki laflar, iki shot patlat, benim ol baby, hadi gel eve der Yeni Benz, yeni girls, bad boy, bad trip uymaz bana, hiç gelemem İki laflar, iki shot patlat, benim ol baby, hadi gel eve der Bad boy, bad trip, bad boy, bad trip, bad boy, bad trip (All Star’a bekliyorum seni) - Söz-Müzik: Can Deniz Coşkun & Oğuzhan Atmaca Aranje: Can Deniz Coşkun & Oğuzhan Atmaca Prodüktör: Yusuf Koç Yönetmen: İzzet Güneş DOP: Yusufcan Güneş Kurgu: Şahan Çulha Color: Ozan Okay Dans ekibi: Katia Ornelia Zelal Karatop Eliz Gurler Lara Erdem Eda Ozkan Yağmur Akbulut Mekan: TABU - Aleyna Kalaycıoğlu'nu IG'de takip edin: https://www.instagram.com/aleynakalayciogluu/ - #Acun #Allstar #ALEYNAKALAYCIOĞLU #DOMİNİK Music video by Aleyna Kalaycıoğlu performing DOMİNİK. Universal Music Türkiye; © 2023 EMI - Kent Elektronik Sanayi ve Ticaret A.S. http://vevo.ly/pskwSchttps://www.youtube.com/watch?v=YEm1JgGs0Mk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulo -- 29 Şubat 2024; 22:54:25 > -
Pınar reis ikizleri burda ile kudurtuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MATURE PINAR SENDEN RAZIYIZ
Seda içinden çok pis kuduruyor. Kaos makinesi gitmiyor
-
tamam pınar çöpte gizem ayrı bir seviye bu nedir. muhtemelen elenir bu gece. çok istediği birleşme şarkı yarışmasınada kalamaz
-
dusundenize pinar seda duellosu oluyomus ve pinar sedayida paket ediyormus fkdfkd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 29 Şubat 2024; 22:54:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MATURE PINAR 2 HAFTA DAHA BİZİMLE !
-
Pınar kazandığında Seda'nın yüzü
-
PINAR BABBAAA PUAHAHAHHAHA
Kudur S*DA ZIRLA SEMA
İKİZLERİ ZIPLATAN PINAR I TEBRİK EDERİM
MAX MKK...
Aynen öyle...
-
memiÇÖPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sema olmadan kaos çıkaramaz gibi geliyor. Aleyna malzeme vermez.
-
-
-
2L memiçöppphhhhhhhh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X