2-3 kişi hariç, elenenler dahil takımın neredeyse hepsinden mobbing gördüğü halde hem de. gerçekten ilginç. güçlü bir psikolojisi var. kolay değil turabi çetesi ve kaypak ikiliye karşı tek başına durmak. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2574. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü,
1 Mobil

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
-
Hocam bu neymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adını lohusa koydum Pınar'ın yolu bu akşam tv8 de dıtdıdıdıt dıtdıdıdıt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam bir ergensin yıllar önce say söv sonra blok ye.
Yılan değil şahmaran dahi diyor, kimi 6-7 yıllık kimi 11 yıllık mevzulardan yürüyor.
Lohusa vs bunlar da var.
Pınar yanlış yaptı. Sema fiziksel şiddet dışında her türlü haklı, Pınar zaten ayağına yavaş tekmeler yedi ama
semanın suratını yaraladı.
Sema koşup degaj vurmadı zaten, yavaştan gelen kavga emareleriydi bunlar.
-
Bu arada Sema "hazırlıksız" gelmiş tamı tamına 4.Survivorına üstelik exathlon ve exxen cupı saymazsak. Daha ne kadar hazırlıklı olması lazım acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 27 Şubat 2024; 17:48:27 >
Acun arayıp çağırıyor, kadının öyle bir beklentisi yada haberi olsaydı doğru ancak. Sen günlük hayatına devam ederken önümüzdeki sezon Survivora gideceğini bilirsen anca
hazırlıklı olman şart.
-
İlkel primat Ramazan Cumalinin kafasına işedi diskalifiye olmadı, Sema sultan diskalifiye oluyor şaka gibi
Survivordan survivora mı spor yapıyor ki önceki yarışmasından arada öyle yıllar yıllar yok. Dominant olamayınca başka yollarla gitmeyi tercih etti.
Ben hazırlıklı değilim başka katılmak isteyen hazırlıklı kişileri tercih edebilirsiniz diyebilirdi. İşine gelince koşuda ben koşmalıydım diyor sürekli. Hep bana rabbena bunlarınki
Seda konuşurken begüm gibiyiz
Bugün başkan çoluk çocuğu tokatlayacakcir tabi aklında Bir plan yoksa bilerek yenilbilir plan dahilinde.
-
ELİNE SAĞLIK HOCAM
ETHANIM OCAK DIŞI KALMIŞ GALİBA EZDİRME KENDİNİ ETHANIM
-
...
-
...
-
Başkan komasına girdim, bugün erken başlat Acun.
-
...
-
...
-
...
-
...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X