Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.832.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25702571257225732574
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş

Pınar uyanık bir önceki konseyde bizim canımız güvenliğimiz sizin elinizde diyerek acunu zaten etkilemişti.

Kadın 5 boyut santranç oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Yok hocam memleket hasretine dayanamadım. Memlekete döndüm.

• TrQ_ kullanıcısına yanıt

Sanan değil de hocam yılan hakaret olarak kullanılıyor.Birine yılan deniliyorsa her hayvan denilebilir o zaman.Pınara da öküz denilsin,köpek denilsin,solucan denilsin.Sözlü taciz veya hakaret yarışma içerisinde serbest deniliyorsa ona bir şey diyemem.Herkes herkese istediğini der o zaman.Sadece fiziksele dayalıysa olay bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 27 Şubat 2024; 16:10:34 >
  • fondaki pavyon mu?

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Sms değil zaten mevzu. Seda hikayenin de içine eder tavırlarıyla iticiliğiyle. Acun'un kafasındaki planlar önemli olan. Seda'ya göre oyun koymak parkurlarda onu kayıracak kısımlar yapmak gibi. Mesela sırf şu sistem bile Seda'ya yarıyor. 116 oyuna çıkmış toplamda en yakın yarışmacıdan 12 oyun diğerlerinden 20 oyun fazla nerdeyse.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Ortaya dilber dansı isteriz semadan.

Hocam SMS değil hikaye.Şimdi Seda performansıyla da hikaye çıkartabilir.Pınar ve Nagihanı elerse baya bir hikaye çıkartmış olur.Sms olmaması zaten Sedanın işine gelir.Çünkü kitlesi yok hiçbir zaman olmadı.Performansıyla Pınarı alıp pas pas etmesi de Nagihanı elemesi hikayedir.Kardeşinin intikamını alması demek hikayedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 27 Şubat 2024; 16:12:19 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Bstsvo hocam aynıısı söylendi bugün.

• mature pinar sultandan raziyiz   ilk hedef tamam, sirada diger itici kardes var

• Psycho Cepkin P kullanıcısına yanıt

Buna bende katılıyorum. Hiç olmazda daha az dokunulmazlık oynanır daha çok ada hayatı gösterilir.

Aynı mantıkla Sema fedai oldu Pınarı dövdü 10 yıl konuşulur mu hocam?

Sema sevilmediği için birilerinin hoşuna gitti. Örneğin Pınar Yunusu kışkırtıp saldırtsaydı ve diskalifiye etseydi burada kıyamet kopardı. Şimdi karakter ortaya koydu diyorlar Pınar için  Madem öyle Sema da karakter ortaya koydu vurdu geçti. Öyle saça böyle tarak demek ki. Aynı mantıkla.

Aynı şekilde Ademi sevmeyenler bile Turabiyi gömdüğü için hoşlarına gitmişti  

Herkes Pınarın kışkırttığını biliyor oyunu kuralına göre oynamak başka kötü karakter olup birini diskalifiye ettirmek başka. Pınar kötü bir karakter, Sema iyi demiyorum ben de 2017 de özellikle hiç sevmezdim. Ancak burada Pınarın sinsice planlı şekilde birinin üzerine gidip onu tahrik ettiği net ortada.

Pınar yarışma kurallarınca hareket etti ama gerçek hayata bakıldığında yanlış hareket etti. Sema yarışma kurallarının dışına çıktı ama gerçek hayata bakınca olması gereken oldu.

Bu durumda gerçek hayat kurallarına göre Sema haklı Pınar haksız. Survivor kurallarına göre Pınar tahrik etse bile Sema haksız.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt

Seda Pınarı alamam takımım için haksızlık olur gibisinden bir şey demişti. Yoksa ben de onu bekliyordum.

• Uhtred Ragnarson kullanıcısına yanıt

Ya 2017 Sabriye şahika pınar.

• Seda’nın bundan sonra yapması gereken şey; Pınar’ı seçip paspas yapmak, sonra düelloda karşısına çıkıp elemek.

• Niye yesin kız gayet güzel halletti işi.istediğini yine lafları işe döver.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Sms'in olmadığı bir sezon olduğu için de istediğimi yaparım kurallar içinde diye düşündü. Pınar hasta olursa tek bir sebebi olabilir o da birinden intikam almak için kafada kuruyordur sürekli  

• Pablito20 kullanıcısına yanıt

Hocam buda başka bir bakış açısı haklısın walla.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt

Acun bunu bilerek yapıyor anlaşılan. Yani havada kalan şeyler bırakıyor ki millet birbirini yesin yazsın çizsin :)

Yoksa yarışma başında herkesin göreceği sitesinde de yayınlayacağı bir kurallar listesi çıkartır. Onlara da ceza listesi çıkartır olur biter. Yani yarışma yanlış yapanın cezasını yorumlamaya gerek kalmayacak şekilde net olabilirdi. Ama acun bu işleri seviyor ve reyting yaptığını düşünüyor olmalılar ki yapıyordur da :)

• Acun Ogedaya da sms yok diye mi böyle rahat davranıyorsun gibisinden şeyler söylemişti konseyde :) Ogeday yok mok hık mık etmişti :))

• 
Sayfa: önceki 25702571257225732574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.