BAŞKANI ÖZLEDİM |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (247. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
-
Survivor 2024 All Star'ın yedekleri:
Hilmicem
Hikmet
Nihat Altınkaya
Serhat Akın
Mustafa Kemal
Mehmet Özyay
Yunus Emre Karabacak
Dora
Aysu
Senem
Nadya
Elif Şadoğlu
Seda Tetik
Yağmur Banda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2022 de son 16/8 robotumda 14/16 ve 6/8 doğru tahminler yapmıştı bu sene yedekler gelince bir robot daha yazabilirim bakalım
-
ciddi konusmak gerekirse sizin de dediginiz gibi kac aydir yapiyor bu tarz seyler ama ortada bir sey yok
biz yine Ayidan umudu kesmiyoruz. Ayi bu, ne yapar eder ona ait olan yere, tropik ormanina geri doner
-
-
Hayırlısı diyelim, ne diyelim...
-
Elemeler gıdım gıdım gidiyor
Bu kadar kişinin geleceğine inanıyor musun
Bu sezon Haziranda değil Kasım da biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunus panikte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
...
-
-
-
Ah be AYI...
-
-
sms olmadığı için hocam bu sistemde 3 günde 1 isim eleyebilirler 3 dokunulmazlık oynatır 3 aday kendi aralarında dönüşümlü oynar 5 galibiyete ilk 2 ulaşan kurtarır son kalan elenir bu sistemle ayda 10 kişi eleyebilir yani final haziranın ilk haftası olursa 19-20 hafta var finale bu dediğim sistemi birleşme partisinden sonra getirse 16 kişiden 6 kişiye 30 günde düşer bence birleşme partisine kadar haftada 1 birleşme partisinden sonra haftada 2 eleme ile mayıs sonunda finale yetiştirilir
takvim çok daha fazla sıkışırsa 2 dokunulmazlık 2 aday elenen gider yapar son 10 kişide 6 günde 3 kişi eler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 4 Ocak 2024; 22:22:52 > -
...
-
-
GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR
Babacan (@BabacanBilgi) on Xtwitter
Hikmet ve Yağmur'u tekrar Survivor'da görmek istermisiniz? #survivorallstar #survivorallstar2024 #survivortürkiyehttps://twitter.com/BabacanBilgi/status/1742976673165824135 -
Ayıcıların kıvranmayı şu şekil izliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X