🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2214. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Sercan kralının canı bugün potoya çıkacak olma ihtimali takımın kendini yırtmamasi.Turabi ezikleri alsada mücadele ettiriyordu takımı.Mkk da bir algılama düşünme sorununu var.Keloglan daki devler gibi....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sercan kafayı takmış kemale eletmeden rahat edemicek
Cumali klasmanı
-
Bu kırmızı çer çöp takimi için bırak oyun almayı oyuna bile çıkılmaz
Nagihan'ın bayılmasına Mustafa bile inanmamıştır, o seviye bir oyunculuktu.
-
-
Ben bu Sercan'da şu olayı anlamadım. O tiple de olsa parasına tav olmuş bir sürü hatun geçmiştir zamanında tezgahından. Nisa ergeninde ne buldu? Üstelik o sene bu mevzu yüzünden karizmayı da fena çizdirdi, çoluk çocuğa maskara oldu. Allah akıl, fikir versin demiştim o zaman da. Şimdi de aynısını diyorum. Bu adam bana başka cümle kurdurmuyor.
Kırmızıların kafa rahat yaz secoyu yaz mkkyı yaz özgürü adam bol. Ne oyuna asılma var ne birşey. Merve ve ekibinin acil dağıtılması lazım kanserli hücre gibiler sayı alma yok adada yemek yapma yok baraka temizleme yok çete kurmuşlar yürüyorlar
BAŞKAN ADAYI DEMİR YUMRUKLA YÖNETMELİ
başkan kafalarını yaktı sonunda
Ben hala olayı anlamadım. Sonuçta sms yok bu sene değil mi? Nefise Nagihan M.Kemal oyun alanını terkettiğinde bu doğal olmuyor mu?
Belki M.Kemal oynamıyorum kardeşim kırmızı takımın yenilmesini istiyorum ki beni yazanlardan biri daha potaya girsin onu düelloda yemek istiyorum diyecek. Buna neden izin yok? Acun resmen sistemi tıkıyor. Hatta daha da ileri gidiyorum ben oyunu satıyorum bizim takımdan biri yanıma gelsin de diyebilir. Buna neden izin yok?
-
Çer çöp grubu azalmadıkça, rezil Sercan’ın boş özgüveni gitmeyecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MKK çok iyi diye potaya girmeyeceğini düşünüyor. Kendince haklı elbette ama yarışmanın kuralı bu. İlerde bu sık tekrarlanırsa, bu sefer Atakan ile kavga edecekler kesin.
-
Bölümün %90'ı oyunlarda geçtiği için karışması normal, %50 ada hayatı %50 oyunlar olsaydı karışmayabilirdi.
-
Türkiye ERKEK görsün beee
İyi de orda 30 a yakın yarışmacı var. 1 tanesi oynamasa ne kaybedecek ki? Zamanında Semih bunun 3-4 katını yapmıştı. Şimdi de bu çocuk yapsın üstelik sms de yok. Oyun sayısı da az zaten 8de bitiyor hemen.
-
Hocam oyun oynamak zorundalar sakatlık haricinde. Doktor onayı olması gerekiyor sakatlık için. Onun dışında, MKK aklını kullanıp oyunu satabilir tabi bunu açık açık söylemeden yapması yararına olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acun mkya beyin ameliyatı yaptı bakacak yanıt verecek mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X